Hellemekko2.jpeg
Blogi

Uskaltamisen tunne on juovuttava

Tämä kesä on ollut mulle paljon helpompi kuin viime kesä vaikka silloinkin toki nautein helteistä mutta nyt. Nyt on ihan erilaista! Kuten oon kertonut niin en ole aina ollut sinut jalkojeni kanssa koska eivät ole sieltä kauneimmasta päästä mutta muutama vuosi sitten aloin ottamaan askelia tähän suuntaan eli että uskaltaisin olla ilman legginssejäkin – varsinkin kesän helteillä! Mullakaan ei siis asiat tapahdu tuosta vaan että samantien uskaltaa – enemmänkin pikkuhiljaa sinne määränpäähän mennään.

Aikaisempina vuosina olen siis ihan näin kotosalla mennyt ilman housuja kunnes nyt tänä vuonna otin sen ratkaisevan askeleen ja lähdin ihmisten ilmoille – ilman legginssejä. Ja oli muuten kiva huomata, ettei ketään kiinnostanut mun jalat. Ja voi pojat tätä viileyden tunnetta kunnei tarvitse piilotella itseään kankaiden alla. Kannattaa vaan uskaltaa!

Toki silläkin on vaikutuksensa kun olen vihdoin ja viimein ostanut näitä vähän pidempiä mekkojakin. Aiemminhan mulla on ollut vain sellaisia jotka kaipaavat alleen ne legginssit. Tosin nytkin olen silpunut muutamat viskoosilegginssit ja puuvillalegginssit noin caprimittaan että voisi niitäkin jossain vaiheessa kokeilla mutta ei niin kauaa kun helteet täällä on.

Vielä pikkuisen noista jaloista kun ne ovat niin monia huolestuttaneet, että kyllä – ne ovat aika pelottavan näköiset mutta ei – niistä ei kuitenkaan ole ollut mulle mitään haittaa. Niissä ei -ainakaan viimeisimpien tutkimusten mukaan- ole mitään vikaa, paitsi että läskillä on ollut vapaus valita paikkansa. Siinä kaikki – i’m fine!

Mä niin tykkään näistä kaikista pidemmistä mekoista, oon jopa yrittänyt löytää uusia mutta ovat olleet heti maksimitoissa ja se on mulle turhan pitkä – ellen sitten yrittäisi itse tai ompelimossa lyhentää. Jos tykkäätte jelppiä niin aina voi kommenttipoksin puolelle linkitellä kauppoja ja siellä olevaa mekkoa jonka aattelette olevan passeli mulle. Ite oon nyt tota ulkomaantarjontaa katsellut mutta ei. Ainakaan mikään mekko ei varsinaisesti huuda nimeäni joten olen että äääh. Alimmat mekot on ostettu Yoursilta ja ne myöskin vielä löytyvät sieltä. Ylin taas on viime kesän lopuilla ostettu New Lookista sinne kaverin häihin. Kaikki ovat keränneet ihan valtavat määrät kehuja mutta oisko se silti tuo violetti joka vie voiton – onpahan sitä muutama yrittänyt multa ostaa mutta ei vielä. Joko muuten näkyy mukavat rusketusraidat?

Mitkä näistä mekoista on sun suosikkisi?

Ulkona on ihana ilma ja mä oon joutunut olemaan ihan liian kauan täällä sisällä. No kohta siihe tulee muutos kun saa loppuehtoon oleilla tuolla. Ja ens viikosta alkaen on kivaa kun tulee – tai ainakin pitäisi tulla niiden uusien tavaroiden tuonne terassille. Voisikin ottaa tabletin taas mukanaan tuonne ja katsoa yhden uuden Orange is the new black -sarjan jakson. Itsekin menin ja koukutuin tuohon sarjaan vaikka ensin en innostunut yhtään. Niin ne mielet vaan muuttuu…

59 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Sulla on läskit jalat, mulla on läski naama. Nuorena tyttönäkin, kun olin 30-40 kg laihempi, mulla oli läski naama. Niin se vaan on, että ei ne läskit valitse paikkaa. Kyllä mäkin olen kärsinyt läskistä naamasta paljon sitä, kun on vaikeampi piilottaa. Enää en siitä itse välitä. Jotkut ehkä välittää, mutta se on sitten niitten ongelma. Ja nyt, kun olet laittanut monta kuvaa sun jaloista tänne niin niihin on tottunut, ettei kiinnitä mitään huomiota edes. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo eipä ne yleensä jaksa kovin kauaa pamista asioista joihin ei multa saa mitään reaktiota. Mä vaan tykkää itsekseni ihastella ja iloita, miten oonkin löytänyt nyt tarpeeks sopivanpituiset mekot ja niiden kans voi mennä. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hienoa! Komppaan edellistä, se on niiden ongelma, jos jotakuta sinun jalat häiritsee. Meissä kaikissa on omat virheemme ja huonot puolet, joihin ei olla tyytyväisiä. Lämpimiä kesäpäiviä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näinhän se on. Ja mullekin nuo jalat on vaan kosmeettinen haitta, ei siis haittaa elämää millään tavoin. 🙂 Mukavia kesäpäiviä sinnekin!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hienoa Pipsa ! Itse arastelin joitakin vuosia sitten käyttää hihattomia yläosia kun ajattelin, että kaikki katsovat paksuja, läskisiä käsivarsia. Sitten rohkastuin ja nykyään ajattelen, että liekö ketään edes kiinnostaa minun käsivarteni. Ihanat kissat sinulla.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voin sanoa, ettei ketään kiinnosta ne sun käsivartesi 🙂 Se on vaan oman nupin sisällä se kuvitelma. Rohkeasti vaan ulos hihattomissa, kuten ootkin tehnyt. Hyvää!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuo ylin mekko <3 se on vaan niin hieno ja istuu sulle tosi hyvin! Itse kun pelkään ötököitä, varsinkin niitä pistäviä niin en uskalla värikkäitä vaatteita pitää kuin talvisin.
  Ps. luulen että ihmiset on ihan aidon vilpittömän huolissaan kysynyt jaloista koska aina opetetaan että esimsydänvaivat, piilevätkin sellaiset turvottaa jalkoja. T:Läski valitsi koko kropan =)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No eivät ne kaikki kyllä vilpittömän huolissaan ole noista kyselleet. Jotkut mutta ei kaikki.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hyvä Pipsa! Tästä sinun uskaltamisen innoittamana taidan lähteä hihattomassa ulos allit lepattaen;)
  En muuten ymmärrä miksi jokainen ei voisi olla semmoinen kuin on, kaikkine muotoineen tai ilman muotoja, ilman arvostelua. Ugh, olen puhunut:)
  Kikka

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ugh! Mene ihmeessä! Minä jopa käsken menemään hihattomissa jos se siltä tuntuu. Kun kerran aina sanotaan että läskit elää lyhyemmän elämän niin perkele vieköön määhän meen mimmosissa vaatteissa vaan ni eipähän tartte kuolinvuoteella surkutella ku ei oo tullu tehtyä asioita niinku haluaa. JOten…. Tee sinäkin!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Violetti mekko on sen takia kaikkein kivoin, kun sieltä ei vilku ne ikuisuusasiat eli rintsikat. Maksimekon kanssa ainakin pitäisi olla jotkut muut sinipunakukkaiset. Eikö sinulla ole mustia rintsikoita?

 • Tirli

  Tirli

  Otin itsestäni eilen kuvia uimapuku päällä, ja kyllä olikin hurja näky 🙁 Mutta, kuitenkin aion uimaan mennä vaikka ihmiset 110% katsoo mutta ei ne mua sitten enää näe kun menen veteen "piiloon" 🙂

  Se on hyvä että menet rohkeasti ulos ilman legginssejä, toi lila mekko sopii sulle ihan täydellisesti. Älä vaan sitä koskaan myy, ellei jää joskus liian suureksi niin ehkä sitten 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No perskeles, ainakin sää meet uimaan. Nokka pystyssä vaa sinne rannalle niinku kaikki muutkin. 🙂 Eikä sinne veteen piiloon vaa vetäset oikee arskaaki ottamaan. Joo, en mä lilaa mekkoa myy – se on kyl niin täydellinen. 🙂

 • Marjukka

  Marjukka

  Hyvä hyvä, oikein hyvä näim. Mukavamman, kevyemmän näköistä (ja oloista) ilman leggingsejä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei Pipsa. Ensimmäistä kertaa kommentoin – ensimmäinen kuva on niin kaunis 🙂
  Ihana mekko ja ihanat värit,sopii sulle tosi hyvin. Kaikilla meillä on on omat heikot kohtamme joiden paljastamista muille pelkää ja häpeilee. Myös sellaisilla henkilöillä joista ei päälle päin sitä ikinä uskoisi 😉
  Olen todella ylpeä sinusta että olet uskaltanut valita sen uskaltamisen. Loppujen lopuksi suurin osa "muista ihmisistä" ei tosiaan ajattele mitään niistä jaloista tms – ja ne jotka ajattelee… Mitä väliä 😀 Jokainen kuitenkin elää omaa elämäänsä 😉
  Vaikka joku järkyttyisi jaloistasi niin sinähän se menet illalla ihanaan kotiisi, rakkaan miehesi ja kissojesi luokse – ja voit todeta nauttivasi elämästä täysin rinnoin 😉 Jatka uskaltamista, ei ole mitään yhtä ainoaa oikeaa tapaa ( ja kokoa ) olla nainen.
  Ihanaa kesän jatkoa toivottaen -Kaisa-

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia ihanasta kommentista. 🙂 Totta kai jokaisella meistä on heikot kohtamme, mä vaan en pelkää näyttää myös niitä. Ja totta, suurinosa ei tuon taivaallista välitä mun jaloistani vaikka toki ymmärrän että joitakin ne huolestuttaa mutta kun asiasta oon käynyt tutkittavana ja on vain todettu ettei niille voi tehdä mitään. Ja kun niistä ei ole vaivaan niin mihinkään radikaaliin ei oo lähdetty, mitä se sitten tarkoittaakin. Tuo on kyllä totta, että mä voin aina palata tänne ihanaan kotiini, ihanan miehen ja kissojen joukkoon ja tuntea olevani rakastettu, sanoipa kuka tahansa mitä tahansa musta ja mun jaloistani. 🙂 Mä toivon että muutkin uskaltaa. 🙂 Mukavaa kesää myös sinne!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Minä olen kestänyt paljaita käsivarsiani ja sääriäni paljon paremmin kun olen lätkinyt niihin itseruskettavaa voidetta 🙂
  -hss

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ihana postaus, Pipsa! Voi, kuinka elämä onkaan helpompaa ja nautittavampaa, kun ei koko ajan "panikoi" jokaista epäkohtaansa. Kesällä saa ja kuuluu pukeutua kesäisesti ikään ja kokoon katsomasta. Sinäkin pukeudut todella kauniisti ja tyylikkäästi, joten pidä lippu korkealla:) Aurinkoisia hellepäiviä sinulle!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näin on! Kyllä jokaisella on oikeus pukeutua nätisti, niinku haluaa ja kesällä varsinkin – köykäisemmin. Kenenkään ei tarvitse mun mielestä hävetä itseään. Mut kyllähän sitä itse kukin aina välillä panikoi, ei siitä koskaan tyystin eroon pääse.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Niinhän sitä itse on kaikista kovin kriitikko itseään kohtaan ja näkee jokaisen kurvin ja makkaran:D Loppujen lopuksi mielestäni jopa enemmän katseita aiheuttaa "liian-paljon-vaatetta-helteellä-pukeutuminen", jolloin yrittää peittää itseään.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tuo on kyllä totta, kyllähän mäkin saatan katsoa pitkään ihmistä joka kulkee helteellä takki täällä mutta en lähde silti sen enempää asiaa miettimään koska en voi tietää kyseisen ihmisen tarinaa. Voihan sillä olla jotain miksi ei voi olla ilman sitä takkia. 🙂

  • J.B

   J.B

   Saa kyllä olla todella kuuma, että riisun takin julkisella paikalla… Syynä on juuri yritys peittää läskejä. Ja nyt tänä vuonna olen koko kesän kironnut sitä, kun olisi ihanaa pukeutua hameeseen, mutta sukkahousujen kanssa on liian kuuma ja ne ovat muutenkin ikävät päällä ja paljain säärin en kehtaa olla. Talvella on ihanaa, kun saa vaatteiden avulla peitettyä enemmän.

   Ja kyllä ihmiset huomaa ne viat toisissa, suurin osa vain onneksi pitää suunsa kiinni.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No hei kyllä nyt kesäkuumalla voisi ilman takkia olla, vaikka niitä läskejä olisikin. 🙂 Ja senkun menet ilman sukkahousuja, kuka kieltää? Jos jonkun mielestä on kamalaa ku läski paljastaa jalat, niin anna sen olla sitä mieltä ja mee niinku itse tykkää. 🙂 Ja ei, ei ne kaikki ihmiset huomaa vikoja koska niillä on omiakin murheita mutta kyllä, jotkut osaavat pitää suunsa kiinni. 🙂

  • J.B

   J.B

   No ei kukaan kiellä, mutta en halua koko aikaa olla tietoinen jaloistani ja siitä mahdollisuudesta, että joku tuijottaa niitä inhoten tai sanoo jotakin. Jos niin kävisi, niin se pilaisi sitten koko päivän. Mieluummin kärsin kuumuudesta. Mutta minulle on ihan valtava edistysaskel, että olen muutaman kerran uskaltautunut ulos hame päällä sukkikset jalassa! Vielä pari vuotta sitten olin täysin varma, etten tekisi niin koskaan! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mut mitä sitten jos joku katsoo niitä inhoten? Mä en ainakaan yhtään välitä, se on sen mielipide ja poiskin voi katsoa. 🙂 Sitä paitsi ketään ei kiinnosta. Sama juttu oli sillo kun mä vihdoinkin uskatauduin uimahalliin, ku kovin arkuuttelin et kaikki kattoo. NO EI KATTONU. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Nyt kun olet ollut ilman legginsejä, niin miten estät sen, että reidet ei hankaudu yhteen. Mäkin olisin mieluusti ilman mutta reidet on hetkessä ihan ruvella ja tekee tuskallisen kipeää. Ei nuo sun jalat ihan pelkästään "läskit" ole vaan näkee, että sulla kertyy niihen nestetttä. Kokeile painaa sormella nilkkoihisi. Jos siihen jää hetkeksi painauma, se on nestettä. Jos ei jää, niin läskiä. Turvotus on vaarallista. Ehkä olet nesteenpoistolääkkeen tarpeessa, ettei sydän joutuisi turhan koville. Vaikkaei sinulla verenpainetta olisikaan, niin ehkä nesteenpoisto olisi silti tarpeen? Onko kukaan lääkäri koskaan tutkinut asiaa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No reidet kyllä hankaantuu yhteen mutta ei niistä ole tullut mitään kipeitä hankauksia. Toisinaan myös heitän itse leikatut shortsit jalkaan (leikattu vanhoista legginsseistä)

   Ei mulla ole nestettä kun vaan tuossa vasemmassa jalassa ja ei, sille ei voi mitään juurikaan tehdä. Ei ainakaan mitkään perusnesteenpoistot (siis tyyliin anaksen syöminen jne) oo auttaneet ja mitään lääkitystä en noiden alhaisten natriumarvojen takia saa. Kyllä siitä on ihan lääkärin kanssa juteltu ja jalat on tutkittu. Tuon lääkityksen olisi saanut mutta kun selvisi tosiaan nuo matalat arvot niin ei voikaan antaa.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kun sinulla on alhainen veren natrium ja se kerää nestettä sinulle, niin eikö yksi hoitomuoto ole juuri nesteen rajoittaminen? Sinähän juot todella paljon jos juot 2-4 litraa päivässä pelkästään vettä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No siis mähän juon tuon 2-4l määrän vain hellekeleillä, normaalisti maksimissaan tuo 2l menee päivässä. Ja kun se nyt kuitenkin on sitä kivennäisvettä missä hieman on jo natriumia mukana. Eikä lääkärit ole sitä millään tapaa kieltäneet. Mut joo, mitä itsekin oon kyllä lueskellut niin moni on joutunut vähentämään vedenjuontia mutta mä en vaan voi, en ainakaan helteellä. Tosin ei se vähän juominen tuohon auta, äitini nimittäin juo tosi vähän vettä eikä sillä ole ainakaan se helpottanut.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Lila mekko on ihana.. Jalkoihin en olisi kiinnittänyt erikseen huomiota, ellei se olisi puheena. Iloiseen asenteeseesi sen sijaan kiinnitän 🙂 Ihanaa kesän jatkoa!

  – Tilda

 • tiinuli

  tiinuli

  Ihan juuri noin! Mitä väliä on paksut jalat tai roikkuvat allit. KUKAAN meistä ei ole täydellinen!!! Kaikki mekot olivat kauniita. Lila lempiväriäni, eka oli pirteä, mutta tykkäsin viimeisestä eniten. Ei varmasti ole käytännöllisin käyttää, mutta kaunis 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näin on. Mitäpä väliä. Ja jos jollakin on ollut vastaavanlaisista jaloista ongelmia, kipuja jne. niin ei se tarkoita että mulla ois. Mutta tänä päivänä valitettavasti tartutaan niin nopeasti tuohon ulkonäköön.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tosi hyvä et oot ''luopunut'' legginseistä! On viileempi olla, mekot näyttää hyvältä ja itsetunto kasvaa!
  Kaikki mekot on kivoja, en osaa valkata parasta, ensimmäinen ehkä pirtein ja kesäisin 🙂
  Millon on blogimiitti Tampereella? Vai oliko se jo? 😀

  – Mimmi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näin on! On ollut todella kiva mennä noin mekoilla. 🙂 Blogimiitti on joko 1.8. tai 8.8. En ole vielä itse päättänyt että kumpana päivänä tulisin. Mut luultavamman toi eka päivä. Ja mitti ois sitten klo 16-18 välisenä aikana siinä koskipuistossa vai mikä sen nimi onkaan 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Okei, minkälaista suunnitelmaa miitille on, piknikkiä puistossa? Vai siirrytäänkö siitä jonnekin? Voiko sinne tulla kaikki blogin lukijat ja onko jotain ilmottautumista? 🙂

   -Mimmi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei se periaatteessa oo piknik, mutta jokainen voi toki tuoda sinne eväitänsä. Jos se ois Porissa ni vois pitääkin piknikin mutta tuolleen Tampereella ni ei ehkäpä. En tiedä siirrytäänkö minnekään vai ollaanko siinä, riippuu ilmasta. Ja sinne saa tulla ketkä haluaa, ei oo ilmottautumista. Mut kellonaika on 16-18 välillä eli melkeen heti neljän aikaa kannattaa olla paikalla. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ihanaa, uskalla vain ilman legginsejä liikkeelle! Nämä kaikki mekot ovat todella kauniita, sinulla on selvästi mekkosilmää :). Eniten ehkä tykkään violetista. Aurinkoista lauantaita sinulle! T. Nonna

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, itse tykkään kaikista että noista on aika vaikea itse löytää sitä totaalista suosikkia mutta violettia oon kyllä eniten käyttönyt että mahtasko se jo vihjasta jotain. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  kiva postaus Pipsa ja hyvä että olet uskaltanut ja saanut siitä potkua! Joku viisas on sanonut, että ihmiset olisivat hyvin pettyneitä, jos tietäisivät kuinka vähän muut ihmiset heitä itse asiassa ajattelevat. Eli ei kannata uhrata paljonkaan sen murehtimiseen, että mitähän ihmiset nyt… Ja vaikka joku ei tykkäisikään tai jotain moukkamaista suustaan/näppäimistöltään päästäisi niin mitä sitten? Karavaani kulkee ja koirat haukkuu. Tunnut hetkittäin postauksissa jämähtävän vähän itsesensuuriin ja anteeksipyytelyyn vaikkapa aihevalintojen tai toimiesi suhteen. Tämä oli kaikkea muuta – avointa, rehtiä eikä muiden bloggaajien peesailua. Jatka ihmeessä samalla tiellä niin säilytät omaleimaisuutesi! Tuo ensimmäinen mekko on tosi nätti ja sopii sinulle hienosti – sekä istuvuudeltaan että väreiltään. Vilpoisaa kesän jatkoa! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, ei ne kaikki jaksa miettiä jokaisen vastaantulevan virheitä jne kun on ne omatkin murheet mietittävänä. Tosin netissä kaikki on toisin kun sinne on nin kiva mennä purkamaan se oma kiukku. Kadullapa et ihan voikaan mennä. 🙂 Ja minkäs kiltti tyttö itselleen voi, aina välillä tulee jämähdettyä vanhaan minään mutta sitten taas muistuu mieleen tää uus minä. 🙂

 • Mariina

  Mariina

  Olet ihan uskomattoman rohkee mimmi. Monet meistä isommista naisista voisimme ottaa sinusta mallia. 🙂 Itsekään en ole moniin moniin vuosiin pitänyt mekkoja kun oma koko ahdistaa ja tyytymättömyys itseä kohtaan on niin suuri. :/ Mutta ehkä joskus vielä. Ihanaa kesää sinulle! ♥

  http://projectmariina.blogspot.fi/

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. Ja vaikka iso onkin niin kyllä silti voi mun mielestä heittää mekon päälle jos niistä tykkää eikä annan sen kokonsa vaikuttaa. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Violetti hame on kertakaikisen tyylikäs! Itse olen 170/54 ja kyllä se paljaan ihon näyttäminen minuakin usein mietiyttää….vaikka olisi kuinka hoikka ruipelo niin kyllä sitä joskus haluaa piiloutua niihin legginseihin…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Näh kun siitä vaan nauttimaan helteestä ja legginssit hut hiiteen siks aikaa. 🙂 Niitä saa sit talvella käyttää 😉

 • tuula

  tuula

  Kiva postaus ja ihanan positiivinen kommenttiketju, helle on saanut vissiin ihmiset kivalle tuulelle 😀 Mikä mittainen tuo sinun violetti mekko on? Sillä vaan kyselen, jos sattuu josakin jotain kivaa vastaan tulemaan..midi on sinulle siis ihan nilkkoihin asti?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kerrankin on ihanan positiivista keskustelua, tykkään kans. 🙂 Midi on mulla nilkkohin asti, eli vähän niinku maksi. Tuo "maksimekko" on pituudeltaan 130cm ja se on just sopiva. Maksimekkojen pituuden näyttäs olevan 140cm joten on turhan pitkä jo sitten. Violetista en tiedä mikä tuo mitta on mtuta veikkaisin 115cm.

 • jenni

  jenni

  Toivottavasti ihmiset ei kommentoi tai tuijota tms. noita sun jalkoja ihan IRL? Blogissahan nyt on helppo tölväistä jos haluaa. Minäkään en "uskalla" pitää mekkoja tms joissa jalat näkyy koska mulla on niin paha ihottuma jaloissa :(… Ja ihmiset yököttelee sitä ihan suoraan päin naamaa tai toljottaa inhoavan näköisenä ja toisekseen ihottumat houkuttelee kaikki ötökät kimppuun 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei oo kommentoineet tai tujottaneet. Blogissa se nyt on helpompaa. Mullakin on ihottumaa jalassa, ollut joskus kans pahana. Semmosta kuivaa punasta koppuraa. Mut ei sillonkaan kukaan ulkona tuijottanut.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Toi alin mekko on tosi kiva ja näytät hyvältä siinä! 🙂 Sun jalat kyllä näyttää aika hurjilta, mut pääasiahan nimenomaan on että oot terve!
  Vinkkinä et jos tykkäät vesiurheilusta, niin vesijuoksulla vois saada läskiä liikkumaan jaloista, ja varsinkin kesäaikaan (ainakin omia) jalkoja tuppaa turvottamaan niin sais kans nesteet kiertoon 🙂

  Ihanaa ja aurinkoista kesää Pipsa! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos. Juu, ne näyttää hurjilta mut ei haittaa menoa mitenkään. 🙂 Kyllähän mulla normiturvotus lähtee aika nopsaan pois kun liikun mutta noista jaloista ne ei kyl mene. Ainakaa vasemmasta. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *