12 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mahtava tee-paketti, kelpais mulle myös! 😀 Juon teetä läpi vuoden, kun lopetin kahvin juomisen, mutta kyllä taitaa talvella kulua silti enemmän. Lemppareita tällä hetkellä on Forsman teen vaniljainen valkoinen helmi ja Liptonin vihreä mandariini-appelsiini. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Heh, mäkin tykkään tosta valkosesta helmestä. 🙂 Harmi vaan et mulle kerrottiin sen sisältävän eniten kofeiinia ni ei tuu käytettyy niin paljoo. 😀

 • Tuittu

  Tuittu

  Juon teetä ympärivuoden. Forsmanilla on paljon hyviä makuja. Tykkään myös ruohonjuuren yogi teasta. Niissäkin on lukuisia eri makuja,jotka maistuu todella vahvasti.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, mä oon mielestäni jotain Yogi nimistä teetä maistanut, tai tällainen muistikuva mulla on ja siitä et oli voimakas maku. 🙂

 • Leena

  Leena

  Vau, mikä tuotepaketti.Upea.
  Tuota mustikka, mustaherukka kofeiinitonta teetä täytyy ostaa. On niin houkuttelevan kaunis pakettikin.
  Itse juon teetä enempi juurikin talvella, kun on kylmä.
  Kahvia normaalisti pari kuppia päivässä.
  Mulla on ollut tuo teekannu. Siihen sellasia isompia tee lehtiä pohjalle ja vesi päälle. Sitten antaa hautua jonkin aikaa ja lehdet turpoo. Sitten vaan mäntä alas ja tee on valmis juotavaksi. Muruja tosin jää kannuun pohjalle, mutta ei se haittaa. Varoo Kaatamaasta niitä kuppiin.
  Tuota jääteestä aioinki kysyä, ootko tehny. Nuo osto jääteet on niin makeita, ettei niitä voi juoda.
  Kyllä tulee kaupassa teetä ostaessa ravisteltua ja häisteltua paketteja. Vaikka eihän niistä kovin paljon tuu tuoksua.
  No niin, hyvää viikonloppua ja teen maistelu hetkiä sinne.
  >Leena

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä kans tilasin tota mustikka-mustaherukka-hibiscus teetä lisää ja työkaverillekin samalla. 🙂 Se kun on kofeiinitonta ni uskaltaa juoda. 🙂 Kiitos neuvosta, täytyy siis kokeilla jossain kohtaa, en oo viel siis kokeillu. 🙂 Enkä oo jääteetä tehnyt, mut pitäs joskus kokeilla.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olisin tilannut erään tuotteen tuolta Forsmanin nettikaupasta, mutta en onnistunut. Maksukohtaan mennessä aukeni joka kerta vain sivu yleisimpiin kysyttyihin kysymyksiin. No, ostan jostain muualta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kannattaa laittaa Forsman tealle viestiä, jotta voivat korjata ongelman. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei! Tämä ei liity ko. postaukseen, mutta en tiedä luetko vanhempien postausten kommentteja niin siksi laitan tähän. Eli sinullahan oli joskus se pt Ringa. Suosittelisitko häntä ja yleisesti ottaen pt-palveluja elämäntaparemonttia tekevälle? Miksi/miksi et? Ovat suht kalliita kaikki tuollaiset, ja olen kuullut ristiriitaisia juttuja siitä, ovatko sen arvoisia. En kuitenkaan tunne ketään henk.koht, jolta kysyä kokemuksia. Toivottavasti saisin kuulla rehellisen mielipiteen ja kokemuksen sinulta! 🙂 Harkitsen siis pt:tä ja tod näk juuri samaa henkilöä kuin sinulla ollut niin siksi kyselen. Elämäntaparemppa on meneillään ja melkoisen haastavalta tuntuu toisinaan ilman mitään tukea, tsemppiä tai vertaistukea.

  Mukavaa joulunodotusta ja kiitos muuten kivasta blogista sinulle, tykkään seurailla sitä ja myös videot tulee katseltua, etenkin pitkät Pipsan porinat piristää aina esim kotitöiden ohella! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, mulla tosiaan oli Ringa apuna. 🙂 Kyllä mä häntä suosittelen kokemukseni perusteella. PT katsoo sulle sopivan ruokaohjelman ja muutenkin tukee. Ovat kyllä kalliita, mutta nyt kun tiedän millaista on ainakin Ringan kanssa, niin voin suositella. On siis hinnan arvoinen. Toki siinä pitää itellä olla motivaatiota pelissä, koska muuten se ei onnistu.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, kuulemma! Tää tuli itellekin vähän yllätyksenä kun mulle oltiin sanottu ettei valkoisessa oo yhtään kofeiinia. Vihreän ja mustan kofeiinipitoisuudet toki oli tiedossa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *