Blogi

TESTISSÄ – PAULIG COLD BREW

            

Huom! Vietän blogilomaa 1.9. asti, mutta hätä ei ole sen näköinen sillä olen ajatellut teitä ja vaikka minä lomailenkin, niin tube ja siinä samalla blogi päivittyy ellei tule jotain teknillisiä ongelmia. Niihin pitää aina varautua, mutta jos ei mitään ongelmia tule niin näitä postauksia tulee kaksi kertaa viikossa – sunnuntaisin ja torstaisin. Kellonaika ei ole kiveen hakattu. Myös instagramin puolella voin olla aktiivinen ja jos tulee jotain kiireellistä asiaa tai kysyttävää, niin kannattaa laittaa sitä kautta viestiä tai sitten sähköpostiin. Molempia tulee loman aikana käytettyä.

Rakkauskirjeet: Pipsan83@luukku.com
Instagram: @pipsa83 

19 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Inhokkiruoka veripalttu (mahtaako nuoremmat edes tietää mitä se on?), inhokkiherkku, tehdasvalmisteiset ikuisesti kestävät kääretortut. Inhokkeini kuuluu mainitsemasi hillosipulit + pikkelssi. Kiva ajatus tehdä maistelu grilliannoksista. Eihän niitä aterioita tarvitse syödä yhteen pötköön, vaikka joka toinen päivä tai miten nyt haluatkin 😊.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Grilliruokaa "vaan" joka toinen pv, apua! Elämäntaparemontti? Miten ois erilaiset ruokaiset salaatit eri paikoissa? Caffe Locale? Cafe Steiner?

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Missä kohtaan tekstiäni luki "vaan"? Pipsa on lomalla… kai hänkin voi joskus ottaa ihan rennosti? Totta puhuen en ymmärrä, että jos menee ulos syömään tilaisi "vain" salaattia. Jos joku hoikka sanoisi syövänsä grilliruokaa, vaikka joka päivä ihmiset ei ehdottaisi salaattia. Kyllä Pipsa itse päättää mitä syö ja milloin ja hyvä niin…

  • Anonyymi

   Anonyymi

   En ole tuo 9.59 vastannut.

   Toki on lomalla, mutta ei aina voi keksiä tekosyitä "ottaa rennosti". Tyyliin "kesällä voi syödä mielin määrin jäätelöä". Kesä kuitenkin kestää 3-4 kuukautta, jos sen ajan lyö ihan lekkeriksi, niin kyllä kiloja kertyy, ja paljon.

   Ja tuohon esimerkkiisi: jos joku hoikka söisi grilliruokaa joka päivä, asia on eri kuin jos lihava syö grilliruokaa joka päivä.
   Se hoikka joko syö muulloin terveellisesti tai liikkuu todella paljon kun kuluttaa saadut kalorit.

   Kyllä ulkona voi salaattia syödä! Ovat kuitenkin usein hyvinkin erilaisia kuin kotona tehdyt.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Se on ihan sama onko hoikka vai lihava mutta grilliruoka monta kertaa viikossa ei oo terveellistä. Paljon suolqa, rasvaa, lisäaineita. Se että joku on terveellistä tai ei ei sinänsä liity painoon. En esim. suosittelisi mitään sokerilitkuja tai rasvasia juttuja hoikallekkaan. Vaikka ei liho niin veriarvot, verisuonien kalkkeutuminen ja kolesteroli eivät kiloja katso.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ravintoloissa usein ihania salaatteja, jotkut tehdään lämpiminä ja ovat herkullisia. Vaihtoehtoja todellakin on!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä en ymmärrä kyllä sitä, että miksi mulle aina tuputetaan että syö ravintolassa salaattia. Joo, on ne varmasti hyviä, mutta jos mä menen ravintolaan syömään, niin kyllä mä tilaan sieltä sitten ihan ruokaa. Tää on mun mielipiteeni, ei tartte suuttua.

   Ja se grilliruokamättö oli lähinnä vitsi. 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No jos sattuu vaikka tykkää hampurilaisesta, mitä ei esimerkiksi kovin usein syö, niin eikö se oo just sillon kiva ottaa?

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Huolimatta siitä, että sulle ei oikein nuo kaikki juomat maistuneet, aion maistaa niitä! Tulin uteliaaksi! 🙂

  Mietin pitkään inhokkiruokia tai herkkuja enkä meinannut muistaa yhtään? Mutta kysyin perheeltä ja heti joku osasi kertoa että TOFUNAKIT! Voi kauheeta että ne on pahoja! Ostin kerran, ja ihan oikeesti onnittelut heille jotka niitä pystyy syömään! Oisko tottumiskysymys?

  Herkuista en osaa sanoa muuta kuin että marengit on kauheita yksinään mutta jossain kakussa tai leivoksessa ok, jos sitä ei ole liikaa. Niin ja hattarat! Lapsena sai hattaraa kun käytiin tivolissa tms. mutta en silloinkaan niistä hirveesti tykännyt, se oli vaan kivan näköistä.

  Niin että maisteleppa Pipsa mun ilokseni tofunakkia ja marenkia! 😀

  Mukavaa kesälomaa! <3

  -Leila

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kerro sitten tykkäsitkö sä noista juomista. 😀

   Mä oon vissii kans jotain tofunakkia kokeillu, kun oli vuosia sitten semmonen kokeilujuttu ettei syöty lihaa. Oli oikein soijarouhettakin mut ei osattu silloo kyl sen kans touhuta, mut nykyään on ihan eri kun on kivoja reseptejä mitä noudattaa. Mut tofunakkeihin en koske. 😀 Et en usko et niihin tulee tottumaan. Mut makuasiahan tuokin. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Tarkoitin sellaisia teepusseja…pyöreässä läpinäkyvsäsä purkissa. Vesimeloni ym makuina.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ostettiin juuri ehdottamiasi teepusseja. Täytyy sanoa, että tästä eteenpäin jää kaupan hyllylle. Kallista mitään sanomatonta teen litkua. Olemme kuitenkin teen suurkuluttajia.

 • Tiina

  Tiina

  Isot peukut grilliruuan testaukselle!
  Mun inhokkiherkku on kaikki teolliset pitkään säilyvät herkut kuten kääretorttu, muffinssit, pikkupullat.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, ei kans oikeen noi teolliset kääretortut sun muut innosta. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mitä tarkoitetaan grilliruoalla?
  Itse grillattuja juttuja, jolloin kyse voi olla melkein mistä vaan?

  Vai grillikioskien mätöistä?
  Jos niitä ostaa ja maustelee, on ikävää jos syntyy ruokahävikkiä.
  Sitäpaitsi kaikki tietävät miltä maistuu lihapiirakka tai makkaraperunat. Tai olisiko juttu se, että maistaisi aina saman annoksen eri grilleiltä, että missä olisi paras.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No sitä grillikioskien mättöruokaa tarkoitin mutta se nyt oli oikeastaan vitsi.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *