Ellosasu1touko3
Blogi

SYNTTÄRIMEKKO ELLOKSELTA

Kaupallinen yhteistyö Elloksen kanssa

Mulla on nelikymppiset ihan just oven takana ja kun huomasin tämän Frida Kummerfeldtin ja Elloksen yhteistyömalliston mekon, niin tiesin samantien että tämän mä haluan itselleni synttärimekoksi. Mekko vain oli omaan pituuteen pitkä ja joutui lyhennettäväksi. Elloksen sivuilla mainitaankin, että koon 42/44 pituus on 147cm.

Mekko on just mun tyylinen ja värikin mitä sopivin. Kevyt sifonkimekko missä on leveät hihat ja lisäksi tämä on vuoritettu eli ei näy läpi. Itselläni on tästä koko 54/56, mutta luulen että tästä olisi mennyt myös koko 50/52.

Ja koska mä rakastan keltaista (ja pinkkiä) niin valitsin tämän keltapinkin värisen mekon kesän 2023 kesämekoksi. Tää on ensinnäkin hyvin keveä päällä ja valmistettu 100% ecovero viskoosista. Rinnan rypytys istuu myös hyvin eikä jää huonosti rinnan päälle. Tästäkin mulla on kokona 54/56 mikä on just oikea koko.

Tällä hetkellä tämä väri ei ole enää saatavilla, mutta tästä on tullut toinen väri saataville – pinkimpi. Ja tuo on tosi karkki väri, enkä edes tiedä kumman olisin valinnut jos molemmat olisi ollut samana hetkenä saatavilla. Kumman sä olisit valinnut?

Sitten haluan suositella teille näitä Elloksen pyöräilyhousuja. Kuten ehkä tiedätte, niin mä tykkään käyttää mekkoja ja niiden kanssa käytän useinmiten shortseja. Ihan siis ettei reisien iho hankaa yhteen sekä muutenkin tuomaan suojaa.

Valitsin tosiaan nämä housut, koska niissä on 67% viskoosia (28% polyesteria, 5% elastaania) ja miellän kesäisin kaikki viskoosiset shortsit parhaimmiksi. Kunhan ne on napakat eikä lähde rullaamaan ylös. Niin näiden pyöräilyhousujen kohdalla voin sanoa, että toimii. On napakat eikä rullaa. Eivät myöskään ole liian paksut kesää ajatellen.

***********************

Jos oot tilaamassa Ellokselta jotakin, niin käytä mun koodia PIPSA83MAY23, niin saat sillä -33% alennusta ostoskorin kalleimman tuotteen hinnasta (koskee valikoituja tuotemerkkejä) + lisäksi -5% pois ale- ja kampanjahintaisista tuotteista. Alennus on voimassa 31.5.2023 asti ja sen voi käyttää vain kerran.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *