Elloskimono1
Blogi

SYKSYISET ASUKOKONAISUUDET ELLOKSELTA (sis. alekoodin)

Kaupallinen yhteistyö Elloksen kanssa (sis. mainoslinkkejä)

Syksy saapui ja niin saapui myös pari vaatetta mitkä valitsin itselleni Elloksen valikoimasta. Hetken aikaa piti miettiä että otanko tyylilleni uskollisesti jonkun kivan mekon vai yllätänkö itseni valitsemalla jotain muuta. Päädyin jälkimmäiseen ja olen siihen näin jälkikäteen hyvin tyytyväinen. Joskus on kiva valita jotain muuta. Mennä sen oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Valitsin itselleni tämän Kimono-jakun sillä ajattelin että sen saa yhdistettyä eriväristen ja -pituisten yläosien kanssa. Nytkin oli ihan pakko testata miltä jakku näyttää niin pitkähihaisten paitojen kuin tunikoidenkin kanssa. Itse tykkäsin kimono-jakusta erityisesti viininpunaisen pitkähihaisen paidan sekä punertavan tunikan kanssa. Mikä olisi sun suosikkisi kimono-jakun asukokonaisuuksista?

Toiseksi valitsi itselleni tämän haalean marjapuuron värisen tunikan missä on huppu. Materiaali on ohutta mutta todella miellyttävää. Tää sopii hyvin yhteen farkkutakkien kanssa ja oma lemppari onkin tuon sinisen takin kanssa. Tämä tunika on ollut mulla käytössä melko usein ja oon huomannut yhden pikku ongelman tässä, tai ei oikeastaan tunikassa vaan tuossa edessä olevassa pussukassa. Siinä ei nimittäin tavarat tahdo pysyä. Mutta muuten itse tunikassa ei ole mitään vikaa. Rento tunika mitä on ollut mukava käyttää – sen huomaa kun valikoituu usein käyttöön. Voin siis omalta käyttökokemukselta suositella.

Sitten mun on hehkutettava näitä Elloksen legginssejä. Nää on meinaan sellaiset mitkä kestää! Mulla aikoinaan hankautui legginssit haaroista tosi nopsaan rikki. Sitten kun bongasin Ellokselta nämä (nimi on tainnut vaihtua muutamaan otteeseen mut käytännössä samat) niin ei oo tarvinnu murehtia että parin käyttökerran jälkeen saisi heittää menemään. Ainakin omassa käytössä nämä ovat kestäneet hyvänä sellasen 1-1,5 vuoden ajan. Mikä on omasta mielestäni ihan riittävän hyvä aika jos tosi ahkeraan käyttää. Lisäks kun oon tämmönen 160cm, niin näissä on haara-lahjepituus hyvä eli ei tarvitse lyhentää.

Ja hei, jos ootte suunnittelemassa Ellokselta tilaamista, niin käyttäkää ihmeessä mun koodia PIIAOCT22 koska sillä saa -33% pois tilauksen kalleimmasta tuotteesta. Alennus koskee uutta tilausta Ellokselta ja se koskee normaalihintaisia tuotteita (vaatteet, kengät, kauneus, koti&sisustus). Koodi on voimassa 31.10.2022 asti ja sen voi käyttää vain kerran.

2 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *