Stailaapipsa.png
Blogi

Stailaa Pipsa

Kuten jo tiedättekin, eräs lukija ehdotti minulle tällaisen ”kilpailun” järjestämistä, missä saisitte stailata mulle asukokonaisuuden, tietenkin Yoursin vaatteista, ja koska mun mielestä tämä oli loistava idea, päätin tämän ”kilpailun” pistää pystyyn, sekä lisäksi vielä palkita mielestäni parhaamman asun voittajan 20€ lahjakortilla johonkin vaateliikkeeseen. Vaateliikkeen saa voittaja itse valita, sillä tavalla menee lahjakortti mieluisaan liikkeeseen, ja sen vaatteisiin. 

Eli mitä sun pitää nyt tehdä, on mennä http://www.yoursclothing.co.uk/ ja alkaa katsomaan, millä vaatteilla sä stailaisit mut, sitten vain kopioit tämän postausen kommenttiboxiin näiden asujen linkit, sekä muista laittaa sähköpostisi – enhän mä muuten voi ottaa yhteyttä voittajaan.  Jos haluaa, voi myös tehdä kuvakollaasin ja ladata sen johonkin kuvapalveluun (esim. aijaa.com), tai tehdä postauksen blogiinsa, jos bloggaa. ”Kisa” voimassa 16.- 23.11.2014, kello 22.00 asti.

Oli pakko itsekin tekaista oma stailauskollaasi, mutta ei, en ole osallistumassa kilpailuun – ihan omaksi ilokseni tein. Mutta eipä tässä nyt jaaritella tämän enempää, minä kiitän ja kuitan, sekä toivotan kaikille tasapuolisesti onnea!

30 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *