003+(2)_.jpeg
Blogi

Sitä aletaan olemaan lomatunnelmissa

Innostuin katselemaan vanhoja kuvia ja sieltähän löytyi vaikka mitä hauskoja kuvia

Hui kauhistus mikä pääkallokeli tuolla ulkona on. Ei sitten yhtään saanu mennä normaalilla kävelyvauhdilla vaan tyhmästi töpöttäen, pikkuaskelin siis. Toivottavasti te olette pysyneet pystyssä?

Jeij! Enää huominen työpäivä ja sitten saa pitää talviloman ja tilanteeseen sopiva kappalekin soi tällä hetkellä kuulokkeista (JVG ft. Raappana – Kran Turismo) vaikkei kappaleen sanat nyt ihan tähän talveen sovikkaan mutta lomabiisi ku lomabiisi, eikös vain? ^_^ Ja sitten tää (will.i.am – Scream&Shout ft. Britney Spears) on jäänyt kiitettävän hyvin päähän soimaan vaikken edelleenkään tiedä tykkäänkö tuosta kappaleesta vai enkö. Mut kyl ne ossoo kappaleita tehdä, ku silleen jää päänuppiin kumisemaan. Kuunnelkaas ihan ajatuksella tää kappale.

Kiitoksia muuten kovasti teille jotka tuolla facebookin puolella vinkkasitte mulle lukemista, nyt on viitisen (vai oliks niitä kuus?) kirjaa odottamassa noutoa kirjastosta. Kaikkia en ihan kerralla viitsinyt lähteä varaamaan mutta pikkuhiljaa käyn varmaan kaikki mainitsemanne läpi. Torey Haydenin kirjat oon jo lukenut, ainakin kaikki suomennetut – niin koskettavia tarinoita, haluan lisää!

Sitten odotan tätä elokuvaa innolla, siitä on kirjakin varauksessa – saas nähä kumman ehdin ensin katsomaan/lukemaan. Piti oikein tsekata, ni oon kakkosena jonossa joten luultavasti ehdin leffan näkemään ennen kirjaa. Juoppohulluakaan en ole päässyt katsomaan ja mitä luultavamman odotan että sen saa nettivuokraamon kautta katsoa.

Vielä ehtii osallistumaan pehmoiseen Lambi arvontaan! Arvonta päättyy tänään klo 22.00! Ja heti huomenna julkistan voittajan!

11 kommenttia

 • Toiveikas

  Kävin eilen miehekkeen kanssa katsomassa sen juoppiksen … suosittelen ite ehdottomasti lukemaan sen kirjan elokuvan sijasta. Se oli niin huono eikä ollut lähimainkaan kirjan veroinen. Vähän harmittaa kun meni rahat sinne leffateatteriin.. olis voinu vaan vuokrata ja halvemmalla ois päässy 😛

  • Anonyymi

   – Samaa mieltä, paska leffa hyvä kirja. Ehottomasti mielummin kirja!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mie oon nuo kirjat lukenu jo vuosia sitten. Leffan haluan kans katsoa, mut ilmeisesti viisaampi siis odotella että tulee vuokraamoon. 🙂 Ni ei tuu maksettua liikaa. 🙂

 • Anonyymi

  Mukavaa lomaa minäkin toivottelen!

  Mutta mitä tapahtui?
  29.1., siis toissapäivänä, sä kirjoitat postauksessasi näin:
  "Kuukauden verran pitää vielä jaksaa, josko sitten pääsisi hyvin ansaitulle talvilomalle"..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No se aikaistui, mikä on ihan loistojuttu!

 • Anonyymi

  Niin se vain on, että onnellinen ihminen on kaunis. Pipsa oot tuossa kuvassa hirveän nätti ja veikeä! Blogistasi tulee itsellekin kaunis olo ja hyvä mieli.:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Aijaa, no voi kiitoksia tässähän ihan punastuu. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olen saanut ja vastailen piakotellen. 🙂