Merell%25c3%25a42.jpeg
Blogi

Semmonen se…. viikonloppu

Oliko teillä mukava viikonloppu? Mulla ainaski oli vaikka tuo
viikonloppu menikin yllättävän nopsaan, kun edellisiin vertaa. Kävin
lauantaina Cittarista hakemassa Pappagallon jätskiä kun bongasin
lehdestä mainoksen että niitä sai kympillä kolme kappaletta. Sinne siis!
Samalla kävin katsomassa niitä Jutan treenivaatteita mutta en jotenkin
tykännyt niistä mitä siellä oli, mutta eipä siellä olisi ollut kokojakaan. En
kuitenkaan päässyt vaateosastolta ostamatta mitään, huomasin nimittäin alerekissä erään valkovioletin värisen mekon ja kun huomasin että sillä oli hintaa vain 5€, niin otin sieltä 50/52 koon jonka katsoin olevan sopiva.

Kun saavuttiin kotiin, niin mies yllätti mut kukkapuskalla <3 <3 <3 Oli käynyt sillä aikaa kukkakaupassa kun mä olin tuolla Cittarissa pyörimässä. Leipastiin jossain vaiheessa lauantai-iltaa ohrarieskasia, ollaan tässä yritetty keksiä tuolle 5kg ohrasäkille käyttöä – mies leipasi joku viikko sitten ohralettuja ja ne oli tosi hyviä. Harmi vaan ettei niitä voi tehdä joka päivä. Pitäisi keksiä siis semmosta leivottavaa mihin tuota ohraa menis vähän enemmän. Illalla sitten herkuttelin yhdestä lakujätskipurkista 2/3 ja voi että tuo oli täydellistä. No eipähäh tarvitse miettiä mitä jätskiä käytän kesäherkutteluun.

Oli ihan pakko näyttää teille tämäkin kuvan koska tässä hiukset ovat ns. normaalisti, eli en ole laittanut millään tavalla mutta te varmaan huomasittekin sen. Pakko tässä hieman haikeana muistella. Huomenna menen nimittäin kampaajalle ja napsastaan pituudesta aimo pala pois, sekä värjätään vaaleaksi. En mä tätä varmaan olisi vielä tehnyt mutta sain extempore innostuksen – ajattelin että otetaan nyt se varaslähtö kesään – jospa se tämän ansiosta tulisi nopeemmin. Mä saan aina joskus tuollaisia extempore innostuksia, varsinkin hiuksien kanssa aina jopa odotan pientä extemporea ennenkuin alan tekemään. Tuo on muuten ollut yksi lemppariasuistani kylmemmillä ilmoilla, ihanan lämmin <3 Pitää vain hommata toisenkin värisiä paitoja tuonne alle. Ehkä jostain alennusmyynnistä voisi yrittää katsoa.

Sunnuntaina otettiin itseämme niskasta kiinni ja siivottiin koti perusteellisesti, meillä tehdään usein kotihommia yhteisesti eli kummallakin on selvää että mitä tehdään, esimerkiksi mies imuroi ja mä pesen lattiat. Toki mie siivoan myös yksikseni jos tulee sopiva hetki sille. Vaihdettiin samalla uudet vuodevaatteet ja kyllä mä nyt Sulon kohdalla ymmärrän miksi noiden vaihtaminen on aina pieni huumorihetki – poika nimittäin tykkäs sukeltaa lakanan alle. Sitten pestin pesukoneen pyörimään että saataisi puhtaat vaatteet maanantaiksi – varsinkin puhtaat salivaatteet on todella tärkeät, samalla pistin myös miehen salikamppeet pesuun. On se vaan niin tärkeää että on treenatessa puhtaat vaatteet. Putsattiin myös kissojen pedit niiden miljoonista karvoista – tuli sellainen kiva karvapallo – nyt saavat taas karvoittaa paikkansa.

Innostuttiin siinä sitten käymään taas Reposaaressa kun oli niin nätti aurinkoinen keli ja tulihan siellä tietenkin muutamat kuvatkin otettua. Nuo ulkokuvat on ihan kännykällä otettu, kun unohdin ottaa järkkärin mukaan, mutta sain kuitenkin ihan hienot kuvat. Ei kyllä ollut yhtään nuon Reposaaren takarannan jäät sulaneet, samanlainen jäämuuri kuin muutamia viikkojakin sitten. Odotellaan tässä kuumeisesti milloin nuo jäät lähtee, että pääsisimme testaamaan että saisikohan jo kalaa. Odotankin innolla kalastuskauden alkamista, tosin itse aion edelleen jatkaa onkivavan kanssa kalastusta. Illemmalla me vielä innostuttiin leipomaan sämpylää, tai oikeastaan ihan pakostakin kun viimeinen tuli syötyä aamupalaksi. Sulokin tykkää siitä vaiheesta kun voidellaan munalla nuo sämyplät – se on siellä heti lipittamassa kun selän käännät. -Tämmöinen viikonloppu meillä-

2 kommenttia

 • @follower 678463525789921

  @follower 678463525789921

  Oi, lauantaina oli ihana sää, aurinkoa! Oltiin laskettelemassa perheen kanssa ja sunnuntaina kävi ihania pikkuisia noitia, virpojia. Onko sellaista perinnettä teilläpäin?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oi, laskettelu kuulosti kivalta. 🙂 Kyllä täällä kai tuota perinnettä on mutta ei täällä käynyt yhtäkään virpojaa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *