Idat+the+end+of+a+rainbow.jpeg
Blogi

Sateenkaaren päässä on rauhaa ja rakkautta

Pakko sanoa jos ei nyt vielä edellisissä Porinoissa tullut selväksi – on ihanaa palata takaisin koneen ääreen ja päästää sormet tuottamaan näpyti näpyti ääntä. Viikon tauollani päätin myöskin että koska blogini on ns. hyvänmielenblogi ja haluan tartuttaa ihmisiin iloista mieltä, niin en tänne enää vastaisuudessa päästä valitusvirsiä läpitse – mutta kuitenkin jos joku haluaa blogista antaa palautetta niin sen voi vastaisuudessa laittaa joko omalla nimellä blogin fb-sivuille taikka sähköpostitse.

Asiallisesti argumentoidut erimielisyydet päästän kyllä jatkossakin läpi, toki tässäkin ollaan aina niin montaa mieltä mutta minä, blogin hallitsijattarena päätän loppujenlopuksi mikä sopii blogiin eikä ns. pilaa ilmapiiriä. Mä haluan että tämä blogi tuo iloista mieltä, niin kirjoittajalleen kuin lukijoilleenkin. Pahoitteluni siis jo etukäteen heille joiden kommentit eivät julkaisua tässä blogissa näe, mutta kuten sanoin – haluan tämän iloiseksi blogiksi, asiallisen keskustelun paikaksi. PEACE!

Blogin FB-sivuilla kirjoittelinkin tästä asiallinen/asiaton kommentista, mikä on kenenkin mielestä asiaton/asiallinen kommentti. Sinne saa sitten ihan omalla nimellä mennä kertomaan mielipidettä asiasta.

Viikon aikana tuli touhuiltua ihan mukavastikin kaikkea ja jonkin verran jäi myös touhuamatta, mutta sitä en jää murehtimaan vaan hymyssä suin muistelen miten kiva viikko mulla kuitenkin oli. Sain olla mieheni kanssa ja tehdä yhdessä meidän takapihalle terassia – vielä puuttuu ne kalusteet mutta menee varmaankin ensi vuoteen sillä enää ei ollut alennuksessa sellaisia jotka olisi innostanut. Muutenkin oon tykännyt kun ollaan oltu miehen kanssa kuin paita&peppu + Siiri siinä perävaununa. Hihhiih. Kierreltiin kirppiksilläkin ja käytiin ajelemassa – yritettiin löytää Varvinranta mutta se jäi yritykseksi kun mentiin ihan väärään suuntaan, tästäkin huolimatta oli kivaa maaseutuajelua.

Sitten sain työkaverilta lainaan tämmöset Partholon -sarjan kirjat. Kolme viimeisintä on vielä lukematta mutta eiköhän parin viikon aikana ehdi lukemaan nekin. On mukavaa kun voi keskustella jonkun kanssa kirjallisuudesta (?) ja saada samalla vinkkejä kirjoista mitkä voisivat itseäkin kiinnostaa. 

Sain kuin sainkin tilattua ne kaikki ihanat vaatteet mitä olen nyt jonkin aikaa pohdiskellut mielessäni. Niin no, valintaa helpotti toki sekin asia että kauan tuijottamani mekko oli puoleen hintaan ja mun kokoja oli vielä jäljellä, jeij! Kuvitelkaapa tämä fiilis kun tiedät että tämän viikon aikana pitäisi saapua mitä ihanimmat vaatteet, kuvitelkaa kun joka päivä pääset ne perhoset vatsassa kurkistamaan postilaatikkoon – joko nyt?

Tilasin ihan ekaa kertaa New Lookilta yhden mekon ja kirjekuorilaukun. No niitä häitä varten mutta eiköhän nuo muulloinkin tule käyttöön. Pakko sanoa mutta oli kyllä todella hankala saada maksetuksi tilausta tuota kautta mutta onneks mä oon semmonen jukuripää etten nyt hetinmiten periksi anna. Sitten vinkkaisen että Yoursilla on taas paljon vaatteita alennetuin hinnoin – enkä mä saa vieläkään penniäkään euroakaan vaikka asiasta teille sanonkin. Tosin vielä ei ollut tullut se mun sininen pitkä mekko aleen – heti kun se tulee niin aion kyllä ostaa, ellei sitten koot ehdi loppumaan.

Syksy se sieltä vain tekee tuloaan. Aamuisin oon huomannut miten tarvitsen kevyttä trikoojakkua jo päälle, mutta iltapäivällä sen saakin heittää kassin pohjalle. Ei siis enää kauaa kun saa jo kaivaa talvitakit varastosta pois. Mutta toisaalta taas odotan innolla että ilmat viilenee sen verran että voin alkaa käyttämään neuleliiviäni. Pitäisi tilata jostain joku kiva takki, vaikkapa farkkutakki. Olen farkkutakkia alkanut taas kaipaamaan, melkein heti sen jälkeen kun myin vanhat farkkutakkini pois. Mut jotenkin haluaisin sellaisen vyötäröpituisen takin, niitä vain taitaa olla aika harvassa myynnissä – oiskohan taas käyny niin että mä oon muotijunasta jääny jälkeen. Kuten aina!

Katsottiin viikonloppuna ”21 tapaa pilata avioliitto”. Olin tuota elokuvaa odottanut julkaistavaksi DVD:lle kun ei innostanut mennä sitä teatteriinkaan katsomaan. Vuokrattiin siis nettivuokraamon kautta ja koska mieheni tietää erittäin hyvin näitä tekniikan asioita niin saatiin katsottua tuo elokuva ihan televisioruudusta – tosin miehen tietokone sitä pyöritti mutta sellaisen hauskan kaapelin avulla kuvan saa näkymään televisiossa. Mut voi hitsit että sai räkättää muutamassakin kohdassa. Mä jotenkin niin kaipaan lisää komedioita – pitäsköhän tätä kauheata naurunkaipuuta helpottaa katsomalla Niko Kivelää ja Sami Hedbergiä Youtubesta? Nyt mulle saa vinkata hyviä komedialeffoja, missä ihan taatusti saa räkättää mahan kipeäks!

45 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Itseasiassa olen. Tämän muutoksen tein tänään vaikka kyllähän monikin tietää nimeni vaikka blogin FB-sivuilla vastaajan lukeekin Värikäs elämäni. 🙂 Tuota olisi nyt tarkoitus vähän muuttaa, jos sen vain saa. 🙂 Minä pystyn kyllä seisomaan oman naamani ja nimeni kanssa tekstieni takana. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu ei näy, koska sitä ei pysty sinne vaihtamaan. Mutta nimeni on kyllä tiedossa, vaikka voisihan sen tuonne lisätä.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Facebookkiin voi keksiä ihan minkä tahansa etu ja sukunimen sekä paikkakunnan. Omia tilejä voi olla kymmeniä niin miehen kuin naisen nimisiä. Miksi siis tämä, että on "OMALLA NIMELLÄ" Facebookissa jotenkin karsisi mitään?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se "About" ei toimi, ei anna muokata. 🙁 Mutta täällä nyt näkyy omakin nimeni että taatusti hekin, jotka eivät oikeata nimeäni tiedä, niin tietävät nyt. 🙂

   Niin, Facebookkiin voi toki tekaista näitä feikkitilejä mutta sanonpa sitten vain että jos ei ole pokkaa omalla nimellä kirjoittaa mielipidettään, niin saa sitten luvan olla hissukseen. Mä vain rohkaisen ihmisiä tulemaan sanomaan omalla nimellä ja naamalla niitä rehellisiä mielipiteitään. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hehhehe, mä kyllä meinasin että sinne facebookkiin omalla nimellä ja naamalla kommentoimaan. 🙂 Mutta helpottaisi tämä ainakin jonkinlaista tunnistamista. 🙂

 • Elena / Kauniimpi maailma

  Elena / Kauniimpi maailma

  Kivoja kuulumisia. 🙂 Ihana kun olet niin positiivisella mielellä, se jotenkin kuvastuu tekstistä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   🙂 Kyllähän se tekstistä välittyy millä mielellä sitä ollaan kun kirjoitellaan. 🙂

 • Salla

  Salla

  Nyt on pakko tulla pois piilosta ja sanoa, kuinka upeeta on kanssa porilaisena seurata siun blogia, tästä tulee aina hyvä mieli kun tätä lukee! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oi ihanaa! Katsoinkin blogistasi että oot asunu ihan naapurissa! 🙂 Hassua etten kuitenkaan muista nähneeni sua. Mut kiva ku tulit piilosta pois! 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa! Ihana kirjoitus taas ja ihana terassi. Olet kaunis Pipsa ja elämäsi tuntuu kiinnostavalta. Olisipa omakin elämä tuollaista.:) mullakin on kaveri, jonka kanssa voi jutella kirjoista. Se on aivan mahtavaa!;)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se todellakin on ihanaa! Terassi on kyllä ihana. 🙂 Millaisia kirjoja sä tykkäät lukea? Muhun uppoo aika hyvin tommonen fantasiakirjallisuus.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Minulle ei fantasia uppoa, pidän dekkareista, romantiikasta ja nuorten sarjoista..:D Ne vaan ovat hyviä (hevostallikirjat, baby sitter club..)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä tykkään kans noista heppakirjoista, Nummelan Ponitalli ja Nea -sarjat on kivoimmat. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Avonainen se on ja tommosta me katsottiinkin että voisi periaatteessa olla säidenkin armoilla. Ja hei, me katsottiin just tota sohvaryhmää mut ne oli kaikki jo loppuneet! 🙁 Vähän samanlaiset olisi saanu Jyskistä mut ne oli kyl aika hepposen oloiset – en tiedä millaiset nuo Sotkan olisi olleet kun tosiaan loppuneet ni ei päästy edes kokeilemaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oi, ihana! Harmillista ettei se sovi tuohon meidän terassille. 🙁 Nyt kun innostuimme tekemään aidat tuohon, niin näyttää jopa siltä ettei tuollaine sohvaryhmäkään sovi. Pelkkä sohva ja pöytä, kyllä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Velipuolet kuulostaa tutulta, mutten ole täysin varma mutta Hokkarihemmot olen nähnyt – loistava! 🙂

 • Sanna

  Sanna

  Hyvä, että palasit bloggailemaan näin pian ja tuo tekemäsi päätös on varmasti oikea.
  Farkkutakeista tuli mieleen, että Hobby Hallissa on sinisenä, beessinä ja valkoisena lyhkäsiä farkkutakkeja, alennuksessa vähän alle 30 eur. Ajattelin, että pitäiskö tilata valkoinen, sininen mulla jo on. Kokoja 56 saakka. Käy ainakin kurkkaamas, ne on siellä tarjous osiossa 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mä odotin tuota leffaa kuin kuuta nousevaa. Johanna Vuoksenmaa on vaikuttanut niinhuippuihin sarjoihin kuin Tahdon asia ja Klikkaa mua. Juuri minun nauruhermoilleni sopivaa komediaa. Plus että tuo 21 oli ennakkoon erittäin paljon hehkutettu.

  Piti heti ostaa omaksi kun se myyntiin tuli. Voi mikä pettymys! Ihan liian sekava ja kokomleffan aikana ehkä kaksi kohtaa jotka laittoi hymähtämään. Paska kaikenkaikkiaan minun mielestäni :(.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, siis oon siinä samaa mieltä että tuota oli hehkutettu turhankin paljon – ettei se nyt ihan niin hyvä ollut mutta sai kuitenkin naurahtamaan muutamissa kohdissa. 🙂 Mutta siis ei, se ei ollut yhtä hyvä kuin vaikkapa Jim Carreyn Jane&Dick. 🙂 Joskus vielä tuntuu että ne parhaat palat näytetään niissä trailereissa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ootteko käyny Maskusta katsomassa kalusteita? Itse piipahdin viime viikon torstaina ja löysin aivan ihanan sohva+pöytä yhdistelmän. <3 Ihanan positiivinen postaus, kiva kun palasit takaisin!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu käytiin, mutta ei sieltä löytynyt. Jotain massiivia juttuja kyllä mutta ei nyt sellaiset ihan meille mene. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei!

  Mietin itse tuota tilaamista NL:sta, et mitä ongelmia sulla oli maksamisen kanssa? Ja miten koot mahtaa mennä, onko reiluja vai nafteja…?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No siis meillä ei millään hyväksynyt PayPalin kautta maksua. Yoursilla tätä vikaa ei koskaan ollut. No ainakin mun tilaamani mekko on aika reilua mutta ei silti pahasti, sen ison koon huomaa lähinnä yläosasta josta olen muutenkin kapoisempi – verrattuna siis leveään pepaan. 😉 Jos on kovasti elastaania ni voisin melkeimpä sanoa että on reilumpaa kokoa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Pitikö teidän kysyä lupa taloyhtiöltä tuon aidan rakentamiseen? Olisikin kiva saada aidalla näkösuojaa terassille. Pensasaita kasvaa niin hitaasti.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Sekaisin Marista ja Nousukausi ovat olleet hervottomimmat leffat mitä itse olen tähän asti nähnyt. Nauran kyllä yleensä ihan eri kohdissa kuin muu leffayleisö.. mitä lie siitä sitten voisi päätellä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sekaisin marista on nähty, se oli ihan hauska. Nousukausi taas ei sano mitään, joten pitää kurkistaa. 🙂 Kiitos vinkistä! 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tervetuloa takaisin! 🙂 suosittelen koskemattomat elokuvaa. oli aivan ihana 🙂 saa nauraa ja saa vähän ajatellakkin -Micaela

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   🙂 Olen samaa mieltä kommenttien kanssa. Tosin en mä sitä kiellä jos joku haluaa tulla sanomaan mulle rehellisen suoraa mielipidettä – mä vain nyt toivon että tulevat sanomaan sen omalla nimellä ja naamalla,aivan kuten itsekin kirjoitan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti vinkistä, miten multa on voinu mennä ohitse? Seuraan nimittäin päivittäin molempia. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *