Ruokap%25c3%25a4ikky16.2.jpeg
Blogi

Ruokapäiväkirjani minun – 16.2.2017

Aamupala klo 7.30:
Aamupala joka näyttää vispipuurolta. Sisältää kaurahiutaleita, vadelmia, vi sibliniä, vettä, rypsiöljyä ja maitorahkaa.


Lounas klo 11:30:
Kaksi RuisTaika viipaletta, joiden päällä broilerin leikkelettä sekä paistettua kananmunaa. Juomaksi makeutettua metsämarjavettä. 

Välipala klo 15.00:
ProPud SuklaaVanukas ja 170g mansikoita.

Illallinen klo 19.00:
Perunaa 200g, salaattia 250g (sisältää kurkkua, paprikaa, sipulia, salaattijuustoa) ja 108g kanan rintapalaa joka maustettu currylla. 

Iltapala klo 22.30: 
Vadelmasmoothie, jossa vadelmaa, vettä, vi sibliniä, maitorahkaa ja rypsiöljyä. 

Lisäksi olen päivän aikana juonut nesteitä tähän malliin: 
Vettä 2l
Makeutettua vettä (juomatiivisteestä) 0,5l

17 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *