Mie+ja+siiri.jpeg
Blogi

Rennon värikäs kotiasu ja nollakelin saapuminen

Mulla oli tähän jo valmiiksi kirjoitettu miten innolla odottelen uuden työviikon alkamista ja että tällä kertaa vuorossa on kokonainen työviikko – VÄÄRIN! Täällä mä makailen sängyssä ja yritän tabletin kanssa
surffailla netissä. Olo on siis puolimaaten ihan siedettävä mutta heti
kun nousen ylös, alkaa huimaaminen (kuuluu uuden antibiootin
haittavaikutuksiin) Mutta pientä selvitystä: Olen siis edelleen kipeä,
aiempi antibiootti ei auttanut mitään paitsi vei kuumeen pois. Nyt oon
kahta pillerikuuria rikkaampi eli on uusi ja ilmeisen voimakkaampi
antibiootti päällä sekä vielä lisäksi Duactia otan tarpeen vaatiessa eli
lähinnä yötä vasten.

Oli kyllä niin sairaan huono olo eilen illalla, tärisin niin valtavasti vaikka takassa oli valkee ja olin peiton alla. Ja kun yritit lähteä liikenteeseen ni huone alko pyörii silmissä. Mut kaikista inhottavinta oli tuollaisen paksun verisen rään yskiminen – vaikka toisaalta se on vain hyvä asia että toi räkä lähtee liikenteeseen. Jesss! Jos vaikka ENS VIIKOSTA lähtien sais olla taas töissä täysinäisiä viikkoja ja nyt kun on sairastelu kestänyt näin kauan ni saa sitten luvan olla pari vuotta terveenä.

Nappasin tähän vanhempia kuvia mitä en ainakaan mielestäni ole vielä blogin puolelle saanut laitettua. Eli tää on aikaslailla kotiasua. Väriä väriä väriä! Takana näkyykin miehen tekemä penkki <3 Jos ihmettelette mille hymyilen niin syy siihen löytyy tuon fleksin päästä eli Siirille hymyilen.

Siirrettiin jo hetki sitten Siirin kiipeilyteline tuohon kuvassa näkyvään kohtaan, hieman oli ihmeissään että mikäs tämä on mutta nyt se vetelee tuossa sohvan ja kiipeilytelineen välillä + välillä käy keittiökaappien päällä.


Me ollaan miehen kanssa katseltu Pulmusia, niitä kun pystyy katsomaan Youtuben kautta. Joka päivä menee sellaiset pari jaksoa ja varsinkin ennenkuin mennään nukkumaan ni on ihanaa katsella yks jakso. Siinä 20min aikana kerkee mukavasti rauhottumaan joten unikin tulee nopeammin – uskokaa pois! Minä joka olen uniexpertti niin huomaan tällaiset asiat. Tykätäänkö/tykättiinkö siellä Pulmusista?

Viime yönä oli sitten mukavat nollat lämpömittarissa. Ja ens yöseeksi lupaa jopa pientä pakkasta. Huijui! Niin se vaan talvi tekee tuloaan. En kyllä millään haluaisi lopettaa mekkojen käyttöä – enkä muuten lopeta, pitää vain alkaa laittamaan takkia siihen päälle ja talvella ottaa neuletakki kans mukaan. Joko siellä on laitettu lämmitykset päälle?

14 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Joo, kylmä on jo ulkona, tuuleekin niin että tuntuu kuin katto irtoaisi. Ei ollut kiva ajaa pyörällä vastatuuleen töistä. Keräsin äsken terassilta vihreät tomaatit sisälle. Jospa ne kypsyisi vielä lämpimässä. Mukavaa syksyä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jep, kylmä tosiaan alkaa olemaan vaan onneksi täällä ei vielä ole tainnut tuulla kovinkaan pahasti vaikka minkäs minä nyt tiedän kun oon ollu neljän seinän sisällä. 🙁 Toivottavasti saat tomskut vielä kypsymään. Hyvää syksyä sinulle myös!

 • Unknown

  Unknown

  Terkkuja Kainuun korvesta. Tuulitakin ja räpikkäät sekä huivin otin käyttöön eilen aamulla. Tänään säärystimet ja villasukat. Patterikin piti laittaa päälle, täällä satoi räntää tänään 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Räntää? Huh huh, talvi se vaan tekee tuloaan. Kohta saa jo vaihtaa talvirenkaatkin pirssiin.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuli vaan mieleeni tosta Duactista,että mulle se aiheuttaa aiva kaamean olon, sydän tykyttää yms.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nuo on varmaan aika yksilökohtaisia. Itselleni ei ole aiheuttanut mitään ongelmia. Enemmänkin tuo yskänlääke aiheuttaa tutinaa enkä olekaan uskaltanut sitä ottaa tuplamäärää vaikka lääkäri sanoikin sen olevan ihan turvallista.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Lol tuo eka kuva:D Katsoin nopeasti että kisu on jostain kumman syystä pienentynyt (photoshopattu?) ..Sitten honasin että eikäsku sehän vain istuksii tuolla kauempana tantereella. Perspektiivi hämäsi, tai sitten olin vaan väsy..
  Jos sulla olis ollu tuossa oikea käsi ojennettuna niin näyttäs siltä kun Pikku-Siiri mahtuis istumaan sun kämmenellä^^ Kissanpennut on ihania, mut ne on niin vähän aikaa niin pikkuruisia^^ Sitten ne oppii kaikki jekut millä saa huomiota osakseen..
  Terv. Punaisen kotitiikerin omistaja

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hehehhe, ei oo photoshopattu millään tavalla. Kuvakulma vain hämää. Mut hitsit kun tuon ois tienny ni ois voinu kokeilla tuota käden ojentamista niin että ois näyttänyt kun Siiri ois istunut mun kädellä. 🙂 Ehkä vielä joskus, ehkä. 😉

 • Elena / Kauniimpi maailma

  Elena / Kauniimpi maailma

  Paranemista sulle! Tuo on kyllä kurjaa, jos joutuu kovin paljon antibioottikuureja syömään, kun siinä tuhoutuu paljon hyviäkin bakteereja samalla. :/
  Kivan pirteä tuo kotiasusi paita ja neuletakki sopii kans hyvin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitos, ilmeisesti joku sitkeä virus taitaa olla. Jos ei vielä ens viikolla oo kunnossa ni sit joudun nenäpunkteeraukseen mut se on vaan kestettävä koska mä haluan jo terveeks ja takas töihin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olen tietoinen asiasta ja vien asiaa eteenpäin. Ilmiantakaa vain kaikki jotka voitte. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *