6 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Piti oiken kurkata kun siitä on hetki aikaa, mutta siis Aquaman näytti olevan listalla sekä Teen Wolf. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mukava video jälleen!

  Se sun muisto siitä matematiikan opettajasta on ihan karmea, olen pahoillani sun puolesta. Lapset voi olla tosi hirveitä myös, eikä siinäkään ole mitään puolustettavaa, mutta että aikuinen ihminen.

  Mullakin on yhdestä opettajasta inhottava muisto: olin eka- tai tokaluokkalainen, ja vastannut johonkin kysymykseen ihan väärin (en muista kysymystä) ja opettaja siinä koko luokan edessä naureskeli mun vastausta ja sanoi että "tuleeko sustakaan ikinä mitään jne…"! Ehkä ei kuulosta kamalan pahalta, mutta se jäi mun "iholle" tähän päivään asti ja aiheutti paljon sellasta että en halunnut enää viitata tunnilla ja tunsin itseni aina huonommaksi kuin muut. Mutta onneksi olen vuosien varrella saanut opiskella ihanien ja kannustavien opettajien johdolla, ja pärjännyt hyvin, mutta jotkut loukkaukset vaan jää muistoihin. Eikä tämäkään muisto tule esiin kuin silloin kun joku kertoo jostain omasta kouluajan ikävästä muistosta.

  Mukavaa alkavaa viikkoa! <3

  -Leila

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että tykkäsit.

   Joo, ei ollut kiva homma sen matikanopettajan kanssa. Mut ollutta ja mennyttä. Toki silloin aiheutti pientä traumaa kun oon aina tullut toimeen opettajien kans eikä kukaan opettaja ollut koskaan tuollainen. Onneksi kaikki eivät ole ikäviä vaan just kannustavia. 🙂 Mulla on ihanat muistot kauppiksen aikaisesta viestinnän opettajasta ja parista muustakin mutten enää muista mitä he opettivat. 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mitä? No ei kyllä ole! *repee nauruun*
   Jos tämmöstä on taas jossain netissä levitelty, niin suosittelen suhtautumaan pienellä varauksella niihin juttuihin. Siellä on kuulemma välillä mitä ihmeellisimpiä asioita.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *