Sulo1p.jpeg
Blogi

♥ Punainen pantteri on komea poika ♥

 

Mä nukuin viime yönä niin huonosti, mutta siitä huolimatta nousin pirteästi ylös vaikka eräs toinen olisikin halunnut jäädä vielä nukkumaan. Kuten kaikki tietääkin jo, niin muhun iski alkuviikosta flunssa ja tiistaina piti raahautua lääkäriin – on muuten parissa vuodessa pikkusen muuttunut tää ajanvaraussysteemi. Jouduin nyt menemään ihan toisaalle koska omalle alueelle ei päässyt. Tämän takia ne yksityiset on kivempia, sinne pääsee aina.No mutta, pitkän sairastelun jälkeen (jippii, pari päivää) oli kiva käydä haistelemassa vähän Porin keskustan ilmaa. Mulla oli kovat suunnitelmatkin että missä käyn mutta kävinkin vain postissa ja Siljaa moikkaamassa – hän kanssa jäinkin pitkäksi toviksi suustani kiinni joten kun vihdoin pääsin lähtemään menin samantien kotiin kissamussukoiten puskettavaksi. 
Tajusin äsken etten ottanut aamusti painoani joten en tiedä mitä se olisi näyttänyt, mutta iltapainosta päätellen on mennyt alaspäin koska iltapaino jo itsessään on alempi kuin mitä viime perjantaina. Vähän jännittänyt miten tässä nyt tapahtuu kun tämän viikon syönyt huonommin, että kalorivaje on ollut suurempaa mitä sen kuuluisi. Aika hyvin on silti mennyt, paremmin kuin aiemmin flunssassa, normaalisti en syönyt mitään kunnolla vaan mitä pientä kaapista sattuikin sillä hetkellä löytämään. Nyt oon nähnyt vähän enemmän vaivaa että söisin edes kolme ateriaa päivässä.   

Tänä viikonloppuna alan käymään vaatteita läpi että mitkä lähtee bloggajakirppikselle myyntiin ja ne mitkä ei mene kirppiksellä tulee myyntiin sitten blogin facebookiin. Mulle tuli tossa hauska idea että pitäisiköhän laittaa tänne kuvat vaatteista jotka ajattelin myydä, niin voisitte Sex and the City tyylisesti antaa ääniä että ”Toss” tai ”Keep”. Olisi vain hauska nähdä mitkä te pitäisitte, ja mitkä jättäisitte. Itsellä on ajatuksena pistää nyt reippaat määrät pois – ihan vaan että saan sitten kesällä ostaa pa-aaaljon tilalle. 
Lisäksi pitää paketoida siskon 50-vuotislahja. En nyt tänne kerro mitä ostin ettei lahja spoilaannu mutta ihan käytännöllistä arkitavaraa. Myös kummipojan lahjat lähtee paketointiin – ajattelin pistää nuo kaksi lahjaani yhteen pahvilaatikkoon joka on isomman pahvilaatikon sisällä. Lahjapaperia se tosin vaatii aika paljon mutta ajattelin että tuo voisi olla hauska. Vähän kuin maatuska. 

Koska en ole hehkeimmilläni enkä halua peljästyttää teitä viimeisiäkin karkuun, niin saatte nyt ihastella kipeänä ottamiani kuvia kissoista, erityisesti Sulosta. Mua naurattaa tuo eka kuva Sulosta, mulle tulee mieleen joko läähättävä koira tai vähän höpsö kissa. *nauraa* Hän on taas ollut kovin kiinni mussa. Sulo on kyllä uskomaton poika. Tulee luokse kun kutsuu. Pitäisi alkaa ottamaan Suloa mukaan ihmisten ilmoille – valjaissa en oikein uskalla viedä mutta mietin kissan kantoreppua kun näin jonkun lehtijutun tuollaisesta. Sulo kuitenkin sen verran sosiaalinen tapaus, että hänen kanssaan se onnistuisi. Mitä mieltä olette tuollaisista kissan kantorepuista?
Aion muuten teettää tästä alimmasta kuvasta canvastaulun, koska tämä on vaan niin upea kuva. Olisi kiva jos saisi kaikista kissoista taulut seinille. Se oli mahtavaa jos saisin kaikista täydellisen ryhmäkuvan mutta se on Siirin takia vähän haasteellinen. Tuossa keskimmäisessäkin kuvassa katsoo just sopivasti poispäin. Edes juustolahjus ei tuonut riittävää motivaatiota – yleensä tuolla on saanut Siirin katsomaan kameraan kun heilutan sen takana juuston palasta.  

17 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ekassa kuvassa musta Sulo näyttää vähän ilvekseltä. Kiva idea nuo canvastaulut kissoista. Kantorepuista en ollut aiemmin kuullutkaan kissoille. Olisikin mielenkiintoista nähdä sellainen ja kuulla kokemuksia siitä.
  Hyvä, että olet flunssa-aikanakin jaksanut panostaa syömiseen! 🙂 -kirmi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, Sulo on oikeesti pieni ilvespoika. 😀 Canvastaulut ois kova sana, mut ryhmässä noiden kuvaaminen on aika haastavaa viel. 🙂 JOo, en mäkää ollut tosta repusta kuullut mut facessa tuli uutinen vastaan ja olin et hei, toihan ois kiva. 🙂 Pitää tietty vaa kattoo ettei kisu pääse karkaamaan. No, en mä kyl täysin hyvin pystynyt panostamaan mut edes puolihyvin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo ei, ei se lihota mutta se ainakin mulla aiheuttaa sen että se tökkäsee. Ei mee alas, eikä mee ylös. Mut suurimpana ongelma on se nälän tuleminen ja jos se äityy liian kovaksi, johtaa se liialliseen syömiseen. En nyt puhu ahmimisesta vaan että syö liikaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No riippuu kai paikasta, mutta kyllä yleensä kaikista poissaoloista pitää olla todistus. Kipeänä ollessa pitää olla todistus että olet ihan oikeasti ollut kipeänä. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Miksi et pystynyt menemään kouluun, kun kuitenkin jaksoit kuljeskella kaupungilla ja tuttua tapaamassa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis meillä ei ole perjantaisin koulua, etäpäivä. Ja olin tuolloin jo tervehtynyt.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mitä Sulo niin uteliaana katsoo. Hieno kissa. Mä teettäisin kyllä taulut kissoista.
  Vaatekaappi tarvis täällä päivitystä. Kunhan kevät ehtii vähä pidemmälle,se pitää tehdä. Uutta täytyy hankkia.
  >Leena

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Taitaa katsoa harakoita jotka ikkunan takana hyppeli. Joo, enköhän mä jossain vaiheessa taulut teetä – siinä tosin voi mennä aikaa jos haluan yhden ryhmäkuvan. 🙂 Mä en viel aatellut päivittää, mut myyn nyt paljon vaatteita pois.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Miksi menet kahden päivän flunssan jälkeen lääkäriin? Ei lääkäri flunssalle mitään voi, se paranee itsestään. Viet ajan oikeasti sairailta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis yhden flunssapäivän jälkeen ja tarvitsin sairastodistuksen koulua varten.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mitä nämä on nämä tympeät kommentit koko ajan täällä, mikä porukkaa vaivaa, ootteks katteellisia Pipsalle & kissoille? Ihan naurattaa tommoset vinkumiset millon mistäki asiasta =D =D!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No jaa, eipä tässä kohdin nyt mitään isompaa tainnut kyllä olla. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Komea kissakolmikko! Kyllä he ovat omat kuvat seinälle ansainneet 🙂 Niin ihanta ja suloiset ovat!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *