Jokitorma4
Blogi

Pitkästä aikaa kuulumisia + alekoodi Ellokselle

Postaus sisältää kaupallisia mainoslinkkejä

Piti tänään mennä sushilounaalle kaverin kanssa mutta se siirtyikin toiseen päivään, joten olen tässä viettänyt Sulon kanssa rauhallista päivää kotosalla. Poika on nukkunut ulkohäkissä ja mä olen ollut pihakukkien kimpussa (siistinyt kuihtuneita kukkia pois), tehnyt ruokaa, siivoskellut, pyykkäillyt ja käsitellyt muutamia kuvia omaan someen.

Tuntuukin todella kivalta pitkästä aikaa raapustaa tällainen vanha kunnon blogipostaus, näitä kun näkee nykyään niin vähän kun moni on lopettanut ja siirtynyt muihin alustoille. Itsekin teen enimmäkseen videoita youtuben puolelle sekä tietenkin insta ja tiktok minne tulee julkastua asukuvia ja -videoita. Sainkin juuri valmiiksi tämän viikon videon jonka julkaisen perjantaina – se on jäänyt sellaiseksi videoiden julkaisupäiväksi.

Tässä on mieli ollut hieman allapäin kun menetimme viime viikolla rakkaan Sevimme ja välillä on tuntunut että tuossa vieressähän se edelleen on. Tuoli narahtaa samalla tavalla kuin Sevi olisi hypännyt sen päälle, tai ihan kuin kuulisin Sevin unisen tuhinan vierestä. Tiedän toki ettei hän enää vieressä ole, mutta kuitenkin se tuntuu siltä.

Niinä öinä kun on valvonut, niin on tuntunut todella yksinäiseltä – ja hiljaiselta. Sevi kun oli aina mun seurana – vallaten puolet pöydästäni mutta ei se haitannut. Siinä meillä oli monet yhteiset -vain me- hetket. Elämä tuntuu tässä kohtaa aika epäreilulta.

Muuten kesä on mennyt ihan mukavasti tehden erilaisia kuvauskeikkoja ja jos siellä joku kaipailee valokuvaajaa, niin elokuussa olisi vapaita aikoja tarjolla. Mun ottamia kuvia pääsee kurkistamaan instagramissa @valokuvauspiiav -tilin puolelta. Suunnitelmissa olisi elokuun puolella tehdä myös muutama kuvaus mihin tulen tarvitsemaan malleja ja yksi mainosvideokin pitäisi kuvata. Ihanaa kun on kaikenlaista kivaa suunnitteilla ja ehkä, ehkä saan myös pienen lomailunkin ympättyä johonkin kohtaan.

Nämä kuvat on muuten otettu Ulvilan kirkon vieressä olevalla sillalla joka on yks mun lempipaikoista kuvata Ulvilassa. Tässä kokeiltiin muutamaakin eri kuvaustyyliä – normaalia panoramaa vaakana, mutta myöskin ylöspäin kuvattuna. Ihan hauskoja! Kuvatessa kaikista hauskinta on erilaiset kokeilut ja myös se, että aina oppii jotain uutta.

Mä tilasin Ellokselta yhteistyön merkeissä tuon vaaleansinisen mekon (kuva vääristää jostain syystä tummemmaksi mitä oikeasti on) ja oon ollut siihen todella tyytyväinen. Mekko on omaan makuun ”väljähkö” eli tuo yläosa on löysempi mihin olen tottunut. Joskus on silti hyvä mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle eikä se ole ollut paha asia. Olen siis tykännyt mekon väljyydestä, etenkin kuumina päivinä. Mulla on tästä mekosta 54/56 koko ja materiaali on 100% puuvillaa.

Mekon kaveriksi valitsin valkoiset sandaalit kun satuin huomaamaan että Elloksella oli tuollaiset ja mun vanhan vastaavanlaiset ovat alkaneet näyttämään siltä etteivät kovin kauaa enää palvele. Joten nyt mulla on uudet ja nätit kesäkengät. Kuvassa tosin on pinkit tennarit.

Jos muuten suunnittelet tilaamista Ellokselta, niin käytä ihmeessä mun alekoodia PIIASUMMER22. Tuolla koodilla saa -33% pois normaalihinnoista tai -5% lisäalennuksen jo alennetuista hinnoista. Koodi on voimassa 31.7. asti.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *