Sevi.jpeg
Blogi

Pitkästä aikaa kissoja

Siellä ruudun toisella puolella oli taas muutama ihmetellyt miksei ole ollut kissoista postauksia joten tässä tulee nyt taas viimeisimpiä kuvia ja tietoja. (kyllä, kissapostaukset ovat yllättävän toivottuja tässä blogissa – kuin myös Porinat ja vaate-esittelyt)

Löysin kaupasta Sevin oman nimikkokarkin eli Chewitsin. Oli pakko ostaa ja pistää kisu poseeraamaan.

Helteellä niin omistajat kuin kissatkin kaipas viilennystä joten tuuletin oli aikamoisen suosittu. Jopa kissatkin lötkötteli sen läheisyydessä.

Kissat pääsivät myös ulos – tällä kertaa siellä viihdytään paljon paremmin kuin talvella, paitsi sitten kun joku pelottava naapuri tulee näköpiiriin niin kaikki kisut haluaakin takaisin sisälle. Muutenkin tuntuvat harrastavan sitä ulos-sisälle-ulos-sisälle kuviota. Sain napsastua alimman ”me odotetaan ulos” kuvan aivan sattumalta ja oli hassua kun olivat tuolleen jonossa.

Kissat voi hyvin – kesä vaan on villiinnyttänyt ne ihan tyystin. Mamman pitää aina vähän väliä torua, mikä on hauskaa koska mua todellakin totellaan mutta jos mies yrittää torua niin ei mitään. Viime yönäkin nää kaks nuorimmaista riiviötä tuli hyppimään sängylle klo 4:20 ja sillon palo mammalla hermot ja heitti kissat ulos makkarista sekä vetäs oven kiinni. Ettei tää elämä nyt niin ruusuilla tanssimista ole. Tuli myös vihdoin huomattua tuo valtava kokoero maatiasen ja maine coonin välillä – vaaaaltava ero. Jotenkin omissa silmissä ne ei näytä niin isoilta.

Tuli otettua Sillasta ja Sevistä kuvia kun isä halusi sellaiset kuvat heistä että pitkät viiksikarvat näkyvät kunnolla. Isä kun tykkää esitellä kissojamme.

12 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ihania kuvia! 😀 <3 Joo toi kissojen huumori menee joskus asteelle mitä ihminen ei enää ymmärrä. 😛 Mäki heräsin yks yö ku yks näistä hyppäs jostai ihan valtavalla vauhdilla mun mahan päälle ja otti sen jälkeen kynsin kiinni toisesta kädestä joka oli ohuen viltin alla. Sillä oli tosi hauskaa mutta.. 😀
  Mä luin vauvapalstalta että nuolen sun persettä koko ajan. 😀 Empä olis arvannu päätyväni sinne ihan pelkästä blogien kommentoinnista.
  T. Virpi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, niin tuntuu huumori menevän sinne saaka ettei ihminen voi ymmärtää. Tänään aamulla koko kolmikko riehuu siihen malliin et Siiri oli pistettävä jäähylle. Vai oot säkin tuonne joutunut, ikävää. 🙁

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tämä blogi piristi päivääni suunnattoman paljon! Kiitos siitä, että sinunlaisiasi ihania ihmisiä on olemassa! <3

  t. Johanna Espoosta

 • Anonyymi

  Anonyymi

  ihanaa. löysin sun blogin uudestaan. lueskelin sitä joskus varmaan vuosi sitten ja sit kadotin sen. luettuani iltalehden jutun susta löysin tän taas! oot ihana symppis ihminen! jatka kirjoittelua ja videoitasikin on mukava katsella 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Teilläkin taitaa olla hellepäivä, vai mitä? Meillä on melkein 29 astetta pihalla, mutta sisällä vain 21!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu on. Ulkona mittarin mukaan 30 astetta, sisällä 27.8

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En mä varmaks tiedä mut aurinko lämmittää taloa ni… ehkä siitä? Koska kaikki lämpöjutut on otettu pois päältä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *