Sadep%25c3%25a4iv%25c3%25a4nasu1.jpeg
Blogi

Pirpana photobombasi asukuvani

Yritä siinä nyt ottaa kuvia, kun Pirpanakin haluaa mukaan ja tämä oli sitten ainoa ”hyvä” kuva, niistä kaikista muista. Pirpana, Pirpanan töpselihäntä ja hänen photobomb taidot. Huomaatteko yhtään, ketä Pirpana muistuttaa käytökseltään? Pirpana on kyllä sellainen, että usein katselee sivulta, kun kuviani otan, mutta joskus uskaltaa photobombaamaan. Heräsin muuten viime yönä siihen kun Pirpana nuoli mun varvasta ja Siiri oli Sulon kanssa kyljissäni kiinni, oli siis pienesti lämmin olo. Talvella tämä olisi ihan toivottu asia, siis lämmittäminen, ei varpaiden nuoleminen. 
Uhmasin tänään säätiedotusta, kun se lupaili rankkaa vesisadetta koko päiväksi. Ei muutakuin Siljalta saatu sontsikka mukaan – tässä vaiheessa varmaan moni miettii, että mihin mä sen oon ängennyt kun mukana oli vaan pieni Metropolis laukkuna. Noo, mulla oli pinkki Baggu mukana joten se lämmitti siellä. Juu ei, en ottanut, en vaikka satoikin. Naureskelenkin aina, että määhän sulan vesisateella, mutta sitten en tee mitään sen sulamisen estämiseksi, kuten käyttäisin sontikkaa. Enpä silti valittanut kun kastuin, koska oma valinta. Kesäsade nyt ei ole pahinta. 

Painelin tänään aikaisin aamusti äitini luokse hetkeksi aikaa, kunnes kello tuli sen verran että piti käydä moikkaamassa erästä lukijaa. Tapaamisesta sitten päädyin kuljeksimaan pitkin kaupunkia, kun oli sellainen olo että halusi olla ihmisten ilmoilla. Tuo olo varmaan johtui siitä kun viime viikon jouduin räkätaudin takia olemaan neljänseinänsisällä ja melkein teki sillonkin mieli lähteä ihmisten ilmoille. Kävin myös varaamassa parit kengät KooKengästä, ne pitää käydä keskiviikkona hakemassa, koska en usko että huomenna ehdin. Tai eipä sitä tiedä. Menen huomenna nimittäin moikkaamaan Ringaa, joten katsotaan mitä uutta me keksitään mun päänmenoksi. Elämäntaparemppa siis jatkuu ja kerron siitä joskus vähän enemmän.
Meillä pitäisi olla tänään leffailta, mutta jotenkin epäilen ettei se tule tapahtumaan, kun miehellä on muuta tekemistä. Onneksi tuo ei ole nyt tämän päivän kiveen kaiverrettu, niin ei edes haittaa. Olen katsonut valmiiksi meille leffan, tällaisen kuin Central Intelligence – youtubesta nähdyn trailerin perusteella vaikuttaa ihan hauskalta toimintaleffalta. Leffoista puheenollen, kävimme porukalla katsomalla tuon uusimman Pirates leffan ja mä vähän ajattelin että tuohon se sarja nyt sitten loppui, mutta kuulemma ei, lisää on tulossa. Sen enempää spoilaamatta, niin mun mielestä tämän leffan loppu olisi ollut sopiva lopetus. 

Pusero – Samoon / Housut – Zalando Essentiels / Laukku – Furla / Tennarit – Pier One

Koska tänään on vesisadepäivä, niin minäpä päätin kaivaa talvivaatevaraston puolelta tämän Samoonin neulepusero, jonka nappasin itselleni Ratsulan alesta tuossa aiemmin keväällä. Tää on ohuehko, mutta silti ihanan pehmonen ja lämmin. Ei edes pieni vesisade haitannu, jonka sain niskaani kun kotiin raahauduin. Juuri siis sopiva tällaisiin kesäsadepäiviin. Kunnon rentoilumeiningillä mentiin näin asun suhteen, koska sateen takia ei viitsinyt mitään mekkoakaan valita, mut onneks keskiviikkona saa. Mutta piristystä asuun keksin taaskin kerran… vaaleanpunaisesta. Mä en jotenkin pysty menemään täysin värittömänä, tai pystyn toki, mutta siinä tulee sellainen tyhjä olo kun ei ole mitään väriä.  
Tuli muuten se viimeinenkin mekko tuolta Wishiltä, mutta voi voi. Mulla kun nyt sattuu olemaan nämä isot rinnat, niin ei ollut mitään mahdollisuutta saada päälle. Mekko puolittain päälläni, katselin kattoon ja kysyin itseltäni (tai oikeastaan katolta) että miksi, miksi just tämä kun olisi ollut muuten hyvä, jopa leveimmän kohdan mukaan. Luulen myös että mun kokeilut kyseisen kaupan osalta alkaa olla tässä, kun kolmesta mekosta yksi oli kelpoinen. No, kenties vielä kokeilen jotain mutta vaatteiden osalta luulen että se oli tässä. 

31 kommenttia

 • Hanna

  Hanna

  Samaa mieltä piraattilehvasta! Tuo olisi ollut mitä mainion lopetus 🙂 Oltiin todella myöhään kahtomassa tuota kyseistä lehvaa eikä jääty lopputekstien ajaksi. Ilmeisesti siellä on kuitenkin jatkoa enteilevä kohtaus ollut.. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   JOo, en mäkään katsonut sitä loppua mutta myöhemmin luin jostain tosta lopusta ja kävin youtubesta kurkkaamassa. Enteilee tosiaan jatkoa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kiva että räkätautisi on poissa!! Ihana kuva Pirpanasta:) ei halua kasvojaan antaa julkisuuteen 😉 Sadetta on saatu,täällä Etelä-Pohjanmaallakin.Vesi lätäköitä syntyy mutta ihanaa vihreyttä on luonto täynnä <3 Hyvää alkavaa viikkoa sinulle sinne Poriin. T.Jaana Maarit Mäkelä

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei se vielä täysin poissa ole, mutta paljon paremmin voidaan jo. 🙂 Niin juu, voihan sen noinkin ajatella ettei halua kasvoja julkisuuteen, paitsi että on kyllä jo antanut. 😉 Hyvää alkanutta viikkoa sinne kans

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Itse tilasin muutaman vaatteen wishiltä ja yhdet kengät..vaatteiden koot eivät pitäneet paikkaansa niin tuumasin ei kantsi tilata,vaikka edullisesti saisi..toiset kengät oli sopivat mutta minusta kokoihin ei voi luottaa..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, olen lukenut noita että joskus tulee just mitä piti ja toisinaan ei ollenkaan sitä mitä piti, jos siis ollenkaan. 😀 Mut jotenkin luulen et mun tilaukset sieltä oli tässä, uteliaisuus on nyt vaiennettu. 🙂

  • Silja`s

   Silja`s

   Kantsii katsoa aina ostajien kommentteja tuotteesta, ettei tuu pettymyksiä.🙂 Sieltä löytyy kuviakin, minkälaisia on ollut ja näin voi katsoa onko tuote omaan makuusi. Mä oon onnistunut löytää tosi kivoja juttuja just näin.🌸

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, kommentit ja se kokotaulukko joka on kuvissa. Mä viel mietin et uskaltasko tilata jotkut kengät testiin. 🙂

  • Silja`s

   Silja`s

   Mä tilasin yhdet timanttibaltsut ja tykkäsin!🙂 kaikkihan ei välttämättä oo mitää parhainta antia, mut vähän erilaisia.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Selkeä asu, mustavalkoinen toimii aina. Housuasut sopivat kyllä sinulle parhaiten, sutjakoittavat olemustasi ja kätkevät kätevästi myös nilkat. Laukku on söpö, mutta liian pieni. Kisu on vielä laukkuakin suloisempi 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Minkä kokoinen tuo wishin mekko on? Itse tilasin kokoa 4xl ja normaalisti olen kokoa 46-48.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tilasin kokoa 5XL kun aattelin että liian iso saa olla, koska sillon voi aina pienentää. Eikä tuossakaan muuten ongelmaa ois ollut, jos se rintojen alle tuleva vyö olisi joustanut edes pari senttiä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Eikö ELÄMÄNTAPAremontti jatku Ringasta huolimatta läpi elämän? Olet reilun kahden vuoden aikana omaksubut uudet syömis- ja liikuntatavat ja oot noudattanut annoskokojakin joista on välillä vieläkin kuvia Instagramissa?
  Jatkuuko siis laihdutusremontti Ringan kanssa? Eli katsot makroja ja kirjaat syömisiä ylös? Laihdutuksessahan tätä tehdään. Elämäntaparemobtissa ei lasketa mitään ja mikään ei ole kiellettyä. Kaikkea syödään ja opetellaan ajan kanssa oikeat määrät, kellonajat sun muut jotka toimii itselle.

  Aloitin ite laihdutuksella ja sain -45kg pois. Tämän jakson aikana omaksuin pikku hiljaa paremmat elämäntavat, jotka jäivätkin elämään ja jonka johdosta en enää laske mitään enkä pidä mitään ruokaa "vääränä". Kesällä mansikkakakkua ja jäätelöä ja talvella maistuu suolaset piirakat, pitsa ja irtokarkki. Kaikki pienissä määrin ja kohtuudella.
  Tällä tavalla lähti vielä -25kg eli nyt koko homma on kestäny jopa seitsemän vuotta mutta kiloja -70kg joista ei oo takaisin tullut yhtään vaikka on ollit häitä, ylioppilasjuhlia, kahdet hautajaiset ja pari muuta ikävää juttua joita on pitänyt tunnetasolla ihan urakalla käsitellä.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Oliko tuo edellä (8.22) olevinaan joku saarna? Tuollaiseksi ihmiset juuri muuttuvat, kun laihduttavat liian tiukkapipoisesti.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ja ne jotka ei välitä mistään laihtuvat iisisti 40kiloo ja lihovat sen jälkeen 50kiloo?
   Musta tos kirjotuksessa ei ollu mitään tiukkapipoo vaan kerrankin asiallista ja hyv pohdintaa sen "vitun läski- mantran tilalle. Mut ehkä se on sitte parempi.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Joo jos lukee ton ajatuksella nii toihan on kaikkea muuta kun tiukkapipoista laihduttamista. Seitsemässä vuodessa ei voi puhua tiukkapipoisuudesta vaan siihen mahtuu varmasti takapakkejakin vaikka suunta onkin alaspäib.
   Kaikenlainen tiukkapipoisuus on omasta mielestä enemmänkin sitä kun ei hyväksytä ja arvosteta toisten mielipiteitä vaan ne lytätään aina.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ei se minusta miltään saarnalta vaikuttanut. Jos ei mitään pysty/halua muuttaa niin ei tule myöskään laihtumaan, eli laihduttaminen vaatii tietynlaista "tiukkapipoisuutta".

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ei elämäntaparemontti jatku läpi elämän. Elämäntaparemontissa opetellaan se uusi elämäntapa, mutta ei se remonttina jatku sen jälkeen kun opitut asiat tulee takaraivosta. Mutta yhtä kaikki, ei kai sillä ole väliä millä termillä elämäntapamuutosta kutsuu. Toiset laihduttaa ja toiset remontoi. Molemmissa pyritään lopulta samaan tulokseen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vastaukset kysymyksiin tulee vähän myöhemmin, vaikka voin toki tähän sanoa että Ringan kanssa yhteistyö jatkuu. 🙂 Hienosti olet kyllä laihduttanut, onneksi olkoon!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Jos tosiaan Kiinasta tulevat nuo wishin vaatteet, niin varmasti ovat pieniä kokoja. Aasialaiset ovat tosi pienikokoisia ihmisiä ja siellä ihannoidaan todella hoikkia ihmisiä. Minä, joka olen täysin normaalipainon rajoissa, olen kiinalaisten mielestä lihava 😀
  Ja ihana Pirpana kun piti päästä kuvaan !

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiinasta ainakin omani ovat, mutta on siellä ilmeisesti jotain muitakin joissa koot on isompia. Riippuu vallan myyjästä. Joo, Pirpanassa on Sillan vikaa. Jos joku muistaa, niin Sillahan usein änkesi videoihini mukaan. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Suosittelisitko Pirates-leffaa? Tarkoitus olisi mennä leffaan tällä viikolla ja arvotaan sen ja yhden toisen välillä. Pirates tuntuu saaneen vähän ristiriitaisia arvioita, niin arveluttaa valita se 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Riippuu toki mikä on toisena vaihtoehtona, mutta kyllä mä voin silti suositella. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *