13 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olis kannattanut lähettää kengät ärräpakettina, niin ei olis tarvinnut kanniskella mukana kuin korkeintaan teippirullaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En oo ihan varma oisko ne mahtuneet siihen isoimpaan pakettiin ja se ois ollut kalliimpikin. Eikä mua haitannut kantaa mukana, koska en sitä kauaa kantanut. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mukavat porinat! Kivaa oli nähdä myös äitisi, hyvää kesää hänelle! Joko valitsit hedelmät mitä maistat, ja odotan myös innolla että esittelet uuden mekkosi! Vielä kysyn, kysyin aikaisemminkin, mitä olet mieltä ulkomailta tilaamisesta, onko sulla joku maksutapa mitä suosit, onko joku turvallisempi tapa kuin toinen jne.? Olen tilannut vain kerran, maksu piti suorittaa heti. -Leila

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla että tykkäsit. 🙂 Oon joo valinnut hedelmät ja kuvannut videonkin. Editointia se vain odottelisi. 🙂 Ai niin, oon taas unohtanut uuden mekkoni 😀 Ja toinen on ompelijalla lyhennyksessä. 🙂 Ulkomailta kun tilaa, niin pitää aina maksaa ensin. Itse suosin maksaa PayPalin kautta, luo turvaa kuin että suoraan antaisi luottokortin tiedot.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei katselin vanhoja porinoita. Eräässä sinulla oli hieno shaali Louis Vuittonin ja mahia laukku. Vieläkö käytät voisivat olla kivoja joissain kuvissa asusteina. Kivat porinat ja hyvää lomaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hei! Shaalin oon pistänyt eteenpäin, koska en osannut käyttää sitä kun piti kokoajan varoa, kun oli niin herkkä. Mahina-laukku ois kyl kiva ottaa mukaan asukuviin, en oo sitä hetkeen käyttänytkään. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei, olen seurannut nyt jo jonkun aikaa instassa sua että nyt ensimmäisen kerran tulin katsomaan blogiasia. Olet kyllä rohkea, on hienoa miten löydät niin upeita vaatteita ja esittelet niitä vielä rohkeasti muodoista huolimatta – ota tämä vain ja ainoastaan positiivisena palautteena! On hienoa että olet oma itsesi ja saan niin välittömän kuvan videoistasi. Blogiasi ja instaasi on mukava seurata. Kerrot arkipäiviäisiä asioita ja olet vielä kissa ihminenkin, huippua! Mukavaa kesää sinulle ja äidillesi myös 🙂 jatka samaan malliin!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Moikka. Oot kyllä huikee mimmi! Jatka samaa rataa! Oon nyt seurannu sua blogis jo ainaki 1,5 vuotta. 🙂
  Mietin, viittinkö kysyä näit asioita, mut ei oo pakko vastata jos ovat ahdistavia. Millaiseksi sä koet sun kehon tällä hetkellä? Haittaako sua muodot / ylipaino ym? Mä oon jotenki kriisis itteni kanssa. Olen laihduttanu melkee 30 kg, eikä ns ylipainoo oo ku joku 3kg mutta olen kauhean ahdistunut, mulla on isohkot rinnat ja pyöreät muodot silti, vaikka oon laihtunukki. eikä laihduttaminen ny oo enää helppoa, oon kituutella 1000-1300 kcal ja paino tippuu niin hitaasti ku olen niin lähellä normi painoa bmi taitaa olla 26.. jotain ja 25 on vielä vissii normipaino. Toisaalta olen niin tyytyväinen saavutuksiini mutta toisaalta ahdistus on vaikeaa, en edelleenkää tunne että hyväksyisin itseni. Ägh, kylläpä tämä on tyhmää, mutta halusin nyt kertoa. Olen päässyt tunnesyömisestä kyllä eroon enemmän tai vähemmän, mutta suunta on parempi, onko sulla tunnesyömistä?

  Kaikkea hyvää sinulle, ihanaa ja lämmintä kesää. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Moikka! No koetetaan vastata parhaani mukaan. 🙂

   – En osaa sanoa millaiseksi koen kehoni, mulla ei oo siihen mitään fiiliksiä. 😀

   – Mua ei haittaa mun muodot. Ylipaino toki terveyden kannalta, mutta ei muuten.

   – On mulla aikoinaan ollut tunnesyömistä ja kyllä se aina olemassa on, mutta osaan elää sen kanssa. On toki kompastumisiakin, mut ei sentään sellaisia kuin ennen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *