12 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Lakkaa kirjoittelemasta Facebook-ryhmiin, jos et halua, että kirjoituksiasi levitellään.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Miksi se on aina sen kiusatun syy? Miksi kiusaaja ei itse näe toimissaan mitään väärää? Vähän sama noissa koulukiusaamiskeisseissä että aina se kiusattu joutuu vaihtamaan koulua että saisi olla rauhassa, mutta ei ikinä se kiusaaja.

   En siis ole lopettamassa kirjottelemista ryhmiin, mut toivoisin että jos kirjoitan jotain jossain ryhmässä, niin tyypit tulis suoraan mulle puhumaan eikä kirjottelis mitään anonyymia tänne blogiin, koska se on aika rohkeaa sellainen puskahuutelu, mut kertoo sekin enemmän heistä kuin minusta. Tai jos on pakko vetää jotain kuvankaappauksia nettipalstoille, niin laittaa sit koko jutun eikä irrota vaan mun juttua siihen.

   Mut joo, oon kyl tässä vuosien saatossa huomannut että tietyt henkilöt haluaa tehdä mitä vaan, et näyn niin huonossa valossa kuin mahdollista. Jopa keksityin jutuin. Mut… hyvää kevättä vaan sinnekin, toivottavasti aurinko tuo iloa kaikkien elämään eikä tarttis ilkeillä jossain netissä.

   Ps. Tästä asiasta en keskustele enempää anonyymikommentoinnin kautta, et jos jollain jäi jotain hampaankoloon ni tulkoot keskustelee mun kanssa jotain muuta kautta. Joo, en kyl usko et kukaan tulee ku ei juur koskaan oo tullu. Se siitä ihanasta rohkeudesta mikä näillä tietyillä tyypeillä on. Minä sentään pystyn kirjottelemaan ihan ittenäni eikä minkään anonyymipuskan takaa. Ja koska mä ainakin haluan nauttia keväästä ja kaikesta kivasta, enkä mistään negatiivisuuksista niin siksi näin. Toiv tuli tarpeeks selvästi ilmaistua. HYVÄÄ KESÄÄ!

 • Hermit Hummingbird

  Hermit Hummingbird

  Eihän se kyllä kiusaamista ole, jos joku on eri mieltä, tai ehdottaa jotain..?

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mukavat porinat! Loppukuvat oli tosi hienoja, silmä ja mieli lepäsi!

  ❤️😇🌳🎋🌸❤️

  -Leila

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Onnea työsopimuksen jatkumisesta ja opiskelupaikasta!
  Jatka samaan tyyliin, porinoita on kiva kuunnella.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei ihana marsilainen! Onnea työ- ja opiskelukuvioiden johdosta. Oli kiva nähdä videolla valokuvaukseen yms. liittyvää sisältöä. Muutenkin, tässä videossa oli tosi kiva tunnelma, oli mukava katsoa ja kuunnella, kiitos. Kuuntelin "pitkän rantin", pidä ihmeessä kiinni vapaudestasi, imho turhat suodattimet kuuseen. Ego saattaa kokea olonsa uhatuksi, mutta ei siihen kuole. Ja silti, moni ei kestäisi sun kengissä päivääkään… <3

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Lisään vielä edelliseen, että isot onnittelut työ- ja opiskelumahdollisuuksien johdosta! Todella hienoja uutisia! ❤️😊❤️👍🌼❤️

  -Leila

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei pipsa! Minua surettaa todella paljon kuinka saat vihaa niskaasi. Oletko yrittänyt ottaa poliisiin yhteyttä, voivatkohan he tehdä mitään asialle? Minä pidän todella paljon sinun videoista. Olin pitkään masentunut ja yksinäinen, laitoin sinun pitkiä höpötysvideoita pyörimään taustalle kun olin kotona. Silloin ei tuntunut niin yksinäiseltä. Tsemppiä paljon, kiusaajat ovat idiootteja.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *