Pioniplus1.jpg.jpeg
Blogi

Pioni+ on yhtä uniikki kuin sinä!


Kaupallinen yhteistyö, Pioni+

Moni varmaankin jo tietää että keltainen väri saa mun sydämen sykähtämään yhden ylimääräisen kerran, joten kun nostin paketista tämän Pioni+:lta saadun kauniin keltaisen Iida-mekon niin olin myyty. Mekossa olevat frillahihat sopivat niin täydellisesti tähän ja iloitsen myös siitä, että hihojen pituus on mun lyhyille käsille sopiva. Kaikki vaan natsaa tässä mekossa! Mulla on tästä Iida-mekosta koko 54-56 ja se tuntuu just hyvältä. Mekon materiaali on 96% viskoosia ja 4% elastaania. Mikäli et nyt ihan mekkoa kaipaile, niin tästä samaisesta kankaasta löytyy myös Iida-pusero.

Tämä mekko on eksynyt päälleni jo monet kerrat tässä kevään aikana ja saanut parit kehutkin, enkä yhtään ihmettele. Tää mekko on sellainen jonka kanssa loistetaan kilpaa auringon kanssa! Ja on ollut aivan äärettömän ihana huomata, että pluskokoisia vaatteita löytyy myös suomalaisilta pienyrittäjiltä. Ja että löytyy myös ihanan värikkäitäkin vaatteita, kuin myös tummempaakin.     

Nyt moni varmaan miettii että mikäs se tämmöinen Pioni+ oikein on. No antakaas kun mie kerron merkin omasta tarinastaan. 

Pioni+ on 2015 perustettu suomalainen naistenvaatemerkki, joka suosii kepeitä ja hengittäviä luonnonkuituja kuten pellavaa, silkkiä ja villaa. Pioni+ vaatteet ommellaan lähituotantona Virossa. Vaatteita valmistetaan pienet sarjat ja tämä takaa sen, ettei näitä vaatteita kävele joka kadunkulmassa vastaan. Pioni+ on yhtä uniikki kuin sinä!
Malliston innoittaja on toiminut lumoavan kaunis pioni. Sen inspiroimana Pioni+:n suunnittelija Ilona on suunnitellut ilmavia ja kauniisti laskeutuvia vaatteita, joissa muodoistaan ylpeä nainen saa hehkua! Vaatteiden mitoitukset on mietitty huolella siten, että ne korostavat parhaita puolia. Pioni+ vaatteiden koot ovat: 42-44, 46-48, 50-52 ja 54-56. Lisäksi jokaisen vaatteet tarkat mitat ilmoitetaan sentteinä jotta vältyt hutiostoksilta ja saat hankittua juuri oikean kokoisia, sinulle istuvia vaatteita.   

Pioni+ vaatteihin voi käydä tutustumassa heidän verkkokaupassaan tai poiketa Kallion Fleminginkadulla olevaan HIMO -myymälään. Myymälästä löytyy myös muiden nousevien suomalaisten suunnittelijoiden tuotteita. Koodilla PIPSA saa HIMO:ssa ostetuista Pioni+:n vaatteista -20% alennusta koko kesäkuun ajan.

PIONI +

Verkkokauppa

Instagram

Facebook

HIMO myymälä
Fleminginkatu 7
00530 HELSINKI

7 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *