Punaleo1.jpeg
Blogi

Piia, mitä sulle kuuluu keskellä takatalvea?

Hetken saimme keväisistä päivistä nauttia, mut sitten iski takatalvi. Suomen kevään tuntien siinä ei ole mitään ihmeellistä, mutta ois sitä lunta saanu tulla vähän vähemmän. Eilen tulikin oltua lumihommissa ja jupistua, että eikö tää nyt ois voinu jo loppua. Älkää ymmärtäkö väärin, ei mua takatalvi haittaa, mutta että lunta piti sitten tulla muutama kymmenen senttiä ja painavaa sellaista. Se pistää hymyn hyytymään. No, tuli sitä silti vähän huviteltuakin – heittelin lumipalloja ja tein jopa minilumiukonkin, joka nyt on hivenen lässähtänyt. Iskikö sinne takatalvi?  

Muhun iski viime yönä tuo äidin tilanne ja sain itkettyä ensimmäiset kunnon itkut. Oon aina reagoinut asioihin tunteella, joten osasin odottaa tätä. Äidillä ei ole kuitenkaan mitään hätää, hän voi siis tilanteeseen nähden erittäin hyvin. Se olen minä, joka on ottanut jalan menetyksen raskaammin ja kun olen käynyt äitiä katsomassa, niin olen välttänyt katsomasta leikattua jalkaa tynkää ettei itkettäisi. Ajattelin olevani asian kanssa jo sinut, kun olen jo suunnitellut miten kurvailemme kesällä pyörätuolin kanssa pitkin Porin katuja. 

Piia, mitä muuta sulle kuuluu?  
* Olen edistynyt Greyn anatomian katselussa, tällä hetkellä olen 5. kauden viimeisten jaksojen parissa. Ihan sydäntä särkee katsoa esim. jaksoa missä on kuolemansairas lapsi, joka lopulta kuolee. Sain myös 2kk ilmaisen katseluajan Viaplaylle, jonka turvin saan toden näköisesti katsottua viimeisetkin kaudet. Olen katsonut jaksoja aina kun on ollut mahdollista, mutta yleensä kirjeitä kirjotellessa, vaikka tuo on ollut viime aikoina hidasta. 
* Odotan innolla, että tuo kaikki lumi sulaisi pois ja saisin laittaa maksimekot käyttöön. Uusin mekko pitää tosin viedä ompelijalle, että saadaan pituudesta nyppästyä hivenen pois. Moni aina ihmettelee, että miten mulla on varaa ostaa tosta noin jotain jne. Niin mulla on oma ”mekkotili” vaikka oikeammin sitä voisi sanoa säästötiliksi. Pistän sinne kuukausittain X määrän rahaa ja kun tarvitsen jotain, otan sieltä. Ja joskus on mukava säästellä pikkuhiljaa jotain tiettyä varten. 
* Mulla on myös kamala ikävä my day videoiden kuvaukseen, mutta ajattelin pitää vielä hetken niistä taukoa, koska kansioissa on monta jo tehtyä videota, jotka odottavat julkaisua. Oon kyllä miettinyt pientä viikon mittaista hengähdystaukoa jossain kohdin – viimeistään kesäloman aikana eli heinä-elokuussa. Mulla on tässä joka päivälle kuitenkin tekemistä, niin en voi lomaa ihan tosta heti ottaa. 
* Oon innoissani sillä maanantaina alkaa Game of Thronesin viimeinen kausi. Mä haluun tietää miten siinä käy. Muita innokkaita? 
* Flunssa yritti ottaa musta aamulla otetta, mutta vetäisin kurkusta alas vitamiinijuoman, tyrniä, mandariinia, sinkkiä ja magnesiumia sekä olen juonut kaksi litraa mustaherukkateetä. Ja siinä kävi niin, että flunssa lähti karkuun eli ei saanut vieläkään kunnon otetta. Olen tässä ollut hyvin terveenä ja se on ällistyttänyt. Kunhan tämä ei tarkoita sitä, että olen sitten kesällä kipeänä. Hope not!
* Nyt odottelen isäni tuloa kylään, jonka jälkeen teen myöhäisen päivällisen. Jostain syystä mun tekee kovin mieli hernekeittoa ja ruisleipää, joten ajattelin kerrankin antaa kropan mieltymykselle periksi ja ottaa tätä yhdistelmää. Mitä sun on viime aikoina tehnyt mieli?  

Takki – Yours
Mekko – Yours
Aluspaita – Yours
Housut – Zalando
Kengät – Rieker
Kaulakoru – Korusuunnittelu HennaK
Laukku – Mulberry
Kaulahuivi – Becksöndergaard
Nämä kuvat on otettu tammikuun lopulla kun ensimmäisiä kertoja näin Neslin kanssa,  mutta koska tänne iski tuo perinteinen takatalvi, niin ajattelin näiden sopivan oikein loistavasti tämän postauksen kuviksi. Näissä kuvissa mulla on mun ”vanha” tukkavärikin tallella ja nythän suunnittelen seuraavaa kampaajareissua, mutta siinä pitää odotella niin kauan kunnes tukasta saa leikattua 17cm hännän pois. Tätä mekkoa tosin en muista että olisin sen ihmeemmin vielä blogissa esitellyt, mutta sen olen kuitenkin Yoursilta ostanut ja sitä voi vielä löytyä heiltä – tosin en nyt päässyt asiaa tutkimaan heidän nettisivuiltaan, koska sivu vain latasi, latasi ja latasi. Olen ainakin samankuosisen paidan nähnyt jokin aika sitten heidän valikoimissaan. Mulla on lisäksi tuossa alla pusero eli tuo musta kohta rinnan päällä ei kuulu itse mekkoon. Kaulassa roikkuu mun lempikaulakoruni eli Hennan tekemä Lumme riipus.  

Kuvat: Neslihan K

10 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Nyt en osaa sanoa, mutta 24-26 väliltä luultavammin. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Miksi sulla ei oo se uus talvitakki päällä? Tuo vanha takki on liian avonainen mahasta, ei hyvä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hmm.. tarkoitat varmaan sitä tummansinistä villakangastakkia? Nykykeleihin se on jo liian lämmin ja tuolloin kun nää kuvat on otettu, niin taisi olla kans lämmin hetki, kun olin tuolla lyhythihaisella leomekolla liikenteessä, niin oon kai kokenut tekomokkatakin paremmaksi tuohon hetkeen.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tsemppiä tuon jalkajutun kanssa! Tuet äitiäsi hienosti vaikeassa tilanteessa. T:Toinen tunteilija

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *