ajovalotpaalla.jpeg
Blogi

Pelottava tilannekuva

Ihanaa kun pääsen taas huomenna töihin ja esimieheni on ihana kun antaa mun ottaa loppuviikon rennommin eli ei mennä täydellä tohinalla kuitenkaan siellä töissä. Alkaakin jo pikkuhiljaa kyllästyttämään tämä sisällä oleskelu kun ulkona on kaunis ilma. Vaikka mulle huono olo iskikin kun kävin työavaimet hakemassa.

Oon tänään jo jaksanut touhuilla enemmän vaan toivottavasti se ei puraise mua vielä pepusta. Toivottavasti en siis liian aikaisin lähde iloittelemaan. Ihan siis kotitouhua olen pikkuhiljaa touhunnut. Kirjeetkin on saaneet ansaitsemaansa huomiota ja pistinkin tänään miehen matkaan viisi kirjettä ja laatikosta löytyy vielä kymmenen kirjettä. No älkääs nyt, siellä oli yhdessä vaiheessa kaksikymmentäkin.

Mieskin on hemmotellut mua tässä sairastellessani. Ihanaa kun toinen tekee lämmintä juotavaa ja huolehtii että nenäliinapaketteja löytyy laatikosta. Ja että varmasti on lämpimästi. RAKASTAN!

Meillä uskalletaan jo leikkiä yhdessä vaikka Zilla on vielä vähän epävarma että mikä tämä pieni kuriseva karvapallo oikein on ja että ollaanko me nyt ihan tosissamme että se jäi tänne. Mut ainakin Zillalla ja Sevillä on sama leluinto: Pillit!

Tässäkään kuvassa ei vielä kunnolla näy tuo kokoero mutta Sevi on pieni.
Ja voi miten surkeata miukunaa, kehruuta ja kurinaa Sevi pitääkään. Mutta eihän se nyt ihmekään ole kun toinen on vasta 2,5kg – kun isot tytöt on jo siinä 5kg+.

 
Tajusin muuten tuossa yhtenä iltana kun noiden likkojen sukutauluja
tutkailin, että Siiri ja Sevi ovat sisarpuolia. Oisko se syynä miksi
Siiri tuli niin paljon nopeammin toimeen Sevin kanssa? Nyt ne leikkii
niinku ois aina leikkineet yhdessä. Ihanaa katsella noiden kahden menoa –
eikä tartte pelätä että Siiri jyrää Sevin, osaa nimittäin varoa
pikkusempaa.

Mun sairastelut on mennyt oikeastaan aika kivasti kun oon saanut
seurailla näiden kissojen tohinointia. Toisen kautta tuli kyllä niin
hyvään väliin tämä sairastelu nyt kun Sevi meille saapui – ei ole
pikkuisen tarvinnut olla montaa tuntia yksikseen isojen tyttöjen kanssa.
Mun isä haluaa kissoista kunnon valokuvat. Kävi viime viikolla
valikoimassa kuvat Siiristä ja Zillasta – hän ei vielä tiedä tästä
meidän kolmannesta. Ajattelin yllättää. Onneks mulla on Sevistä jo hyvä kuva valmiina niin voin lisätä sen joukkoon.

Onneks mun päivääni alkuviikosta piristi sähköposti. Enkä aio olla kamala bloggaaja ja vain vihjata että jotain kivaa on tulossa. No on sitä kyllä tulossa mutta nyt haluan kertoa tästä teillekin sen verran mitä tiedän ja saan kertoa. Eli sain haastattelupyynnön johon suostuin koska aihe oli minulle niin täydellinen ja se haastattelu hoidettiin tänään puhelimitse. Jahka juttu on ulkona, niin tänne blogin puolelle tulee juttu luettavaksi. Pääsen jo toisen kerran ammattilaisvalokuvaajan kuvattavaksi. Tästäkin syystä pitää tervehtyä pikavauhtia että on hehkeänä niissä kuvissa. Heh heh.

Eikö muuten olekin pelottava tuo eka kuva? En mä edes tajunnut että sain otettua noin makea kuvan paitsi sitten vasta kun sain kuvan siirrettyä koneelle ja aloin muokkailemaan sitä. Oli pakko laittaa se FB:hen kansikuvaksi – myös Blogin FB-sivuille.

Onko täällä muita Huutokauppakeisari -faneja? Niin no en voi faniksi itseäni kuitenkaan sanoa mutta siinä on sellainen tv-ohjelma jota tulee katsottua joka viikko. Tänäänkin saa taas ishtahtaa klo 21.00 sohvalle katsomaan. Toivottavasti tulisi se kolmaskin tuotantokausi. Harmillista että tulee samaan aikaan Viidakon tähtösten kanssa vaikka siinä vasta niin turha ohjelma onkin mutta kyllähän se täytyy kuitenkin kurkata. Mä katselen vieläkin youtubesta niitä pätkiä missä Nikokin oli. Se oli mun mielestä ainoa joka teki siitä mielenkiintoisen.

15 kommenttia

 • Anonyymi

  Tuolla vähän vahemmassa postauksessa joku kysyikin näistä terveys ruuista. Tuli siitä mieleeni että haluaisitko tehdä enemmän terveys ruoka postauksen? Sen fruitien lisäksi.
  Tykkäätkö syödä maito rahkaa?

  -Raili

  • Anonyymi

   Komppaan Railia! Muakin kiinnostais lukee terveysruoka aiheinen postaus! Olis myös superkivaa jos laittasit toisen videon jossa teet jotain välipalaa kun oon ite niin hirveen huono keksii kivoi ja helppoi (ja terveellisii!) välipaloi. Sitä fruitiee oon tehny jo monta kertaa mut olis kivaa saada joku toinenki välipala vinkki. 😀 t. Kirsi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ruokapostaukset eivät valitettavasti toimi tässä blogissa. 🙁 Jotain yksittäisiä juttuja postauksen sisällä saatan kirjoittaa mutta en kokonaista. Mutta vastaus kysymykseen, kyllä, tykkään syödä maitorahkaa. 🙂

  • Anonyymi

   PipSa etkai sinä pidä blogia valittajia varten? Tässähän kärsii sinun ihailijat!

   -Raili

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, en pidä mutta olen silti katsonut viisaammaksi jättää tietyistä aiheista jutustelut vähemmälle. Nuo vain ovat aiheeltaan sellaisia missä en yksinkertaisesti jaksa sitä ainaista valitusta.

  • Anonyymi

   Ruoka, syöminen ja eri ruokavaliot on nykyään meille useimmille elämää tärkeämpiä asioita. Ei siis ihme, että niistä seuraisi kiivasta keskustelua. Eri asia on sitten se, jaksaako ja haluaako blogin pitäjä ylläpitää keskustelua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ois kyllä kiva pystyä keskustelemaan noista, koska mun mielestä voisin itsekin hyötyä lukijoiden vinkeistä. Oon muutamaan otteeseen yrittänyt kirjoitella aiheesta mutta se on mennyt todella ikäväksi. Enkä mä halua että tämä paikka on joku taistelutanner.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, munkin mielestä Kirsi siinä on vähän turha hahmo. Parempi on se alkuperäinen kokoonpano. 🙂 Kiitos haasteesta, pitää katsoa osallistunko.

  • Kristiina

   Kirsin puhetyyli vähän ärsyttää, mutta tykkään katella sen asuja ja kesäistä Helsinkiä jossa se pyörii. Noi seikat ei tietty liity ite sarjan juoneen mitenkään… Aki on huippu!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Aki on huippu! Kirsi vois olla ihan kivakin hahmo tuossa, mut paljon se tarttis hiomista. Sitten mä oudoksun sitä että kun Aki sille viimeksikin sanoi että Suomalaisia emaleita niin hän osti sitten kiinalaista ja puolalaista.

 • Anonyymi

  Suloinen mies sulla ku noin huolehtii. 🙂 Ja vielä suloisemmat kissat! <3 On niin ihanan näköstä ku on paljo kissoja. Vähä nauroin tolle ekalle, Siirikö tuolta kaapin päältä kattoo noin pelottavana? 😀
  T. Virpi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On se sulonen kun huolehtii. Ja kissitkin on ihania. 🙂 Kaapin päältä tuijottava Demonikisu on Zilla. 🙂 Se oli kolmisen päivää hyvin äkänen mut tuolla ne nyt nukkuu vieretysten. 🙂