Cdsfvdsff333.jpeg
Blogi

OLENKO MA KUVASSA, VAI ENKÖ MA OLE?

Tuntuu taas oudolta kirjoitella tänne blogin puolelle ja hieman jopa harmittaakin etten ole kirjoittanut enää samalla tahdilla kuin ennen. Videot ovat niin vieneet mennessään ja oon huomannut, että tykkään tehdä noita omista päivistä kertovia videoita, koska siinä vaan pääsee parhaiten mukaan mun elämään. Tässä on muutenkin ollut pientä aikatauluttamista miten ehtii tekemään kaikkea kun on töitä, opiskelua, blogia ja jossain välissä jotain omaa elämääkin. En siis missään nimessä valita, koska itse näin valitsin ja tykkään tästä kaikesta, mutta myönnän että välillä on sellainen puuh -olotila. 
On silti hetkiä että ehtii tekemään muutakin. Eilen me nimittäin käytiin Reposaaressa synttärieni kunniaksi ja samalla videoitiin yhdet jutut, sekä testattiin Olympuksen pikkusalamaa. Ylläoleva kuva otettu vain pikaisesti testimielessä, kun halusin katsoa onko tuosta salamasta ylipäätään mihinkään. Itse olen kyllä tyytyväinen vaikka näytänkin siltä että olisin toisesta kuvasta liittänyt itseni tuohon. Tästä on hyvä kuitenkin lähteä harjottelemaan ja koska oon sellainen mulle-heti-kaikki-nyt etenkin innostuessani, niin on ollut tuskallista katsoa kalenteria ja todeta että nou kan tuu. 
Onneksi horisontissa siintää tuleva ”kesäloma”, niin siksi aikaa helpottaa hieman, mutta vain hieman koska aion käyttää tuon loman opiskeluihin eli teen näyttökansiot valmiksi, että heti syksyllä kun ensimmäiset näytöt on mahdollista tehdä, niin mä teen ne – kaikki. Niin, eikä pidä unohtaa että kesällä pitää kertailla ruotsin kielioppia. Ja ettei se ”kesäloma” vaan kuulostaa leppoisalta, niin varmuuden varoiksi katselen myös matematiikkaa sekä fysiikka&kemiaa. Mä kyllä niin luulin päässeeni näistä eroon kauppiksen jälkeen, vaan ei.
Oon tässä katsellut huvittuneena sähköpostiani jonne on tullut ties kuinka monesta paikasta alennustarjouksia – syntymäpäiväni johdosta. Ja jostain syystä en ole innostunut edes katselemaan uusia vaatteita. Hyvin erikoista, varsinkin kun tarvitsisin lisää viskoosilegginssejä. 
Ps. Vetäisin pyörälenkin ja loukkasin itseni. Voisiko tästä todeta ettei kesän aikana kannata nousta pyörän selkään?  

* * * * * * * * * *
Huom! Anonyymikommentointi suljettu blogista. Mulle voit kommentoida: 
BLOGIN FACEBOOK
INSTAGRAM
@pipsa83
SÄHKÖPOSTITSE
Pipsan83@luukku.com
WHATSAPPIN KAUTTA
045-212 9810


Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *