Aarinko.jpeg
Blogi

Myrskyisellä rannalla

Täällä on ollut hirvvee myrsky! Joten tämä likka nappasi kameran laukkuun ja suuntasi merelle kuvailemaan. Mä rakastan kuvata merenrannalla, ei varmaan ole mikään uutinen vanhemmille lukijoilleni? Tuolla rannalla meni jotain lautailijoita, tuli niiden menoa siinä katseltua ja ihailtua pienen tovin verran. Onko siellä päin myrskynnyt?

Mä sain koko viime yön pelätä, millon katto
lähtee pään päältä kun niin pahasti ulvoi ja osui kattoon, jopa kissat
ihmetteli tuota meteliä jonka tuuli sai aikaan. Ja olipa ne sähkötkin
jossain vaiheessa yötä kadonneet. Mies kertoi hauskaa tarinaa tuosta,
miten olin herättänyt hänet, kertoakseni että nyt meni sähköt, nyt meni
sähköt ja kun mies oli herännyt, ja alkanut ihmettelemään, olinkin
painanut pääni takaisin tyynylle ja alkanu kuorsaamaan. KUORSAAMAAN? Mä
en kuorsaa, enintään vain tuhisen söpösti.

Mä niin tykkään tuosta ruusumekosta, uusien hiukseni kanssa. Musta nuo sopii niin hyvin yksiin toistensa kanssa. Toinen mistä tykkään hiuksissani, on se niiden helppohoitoisuus. Aamusti kun nousin ylös ja katsoin peiliin, ei tarvinnut kuin muutaman kerran sormilla sukaista ja se oli siinä. Ai niin, ei ole hyvää ilman pahaa joten löytyy tästäkin yksi ongelma kertoa: hiukset rasvottuu nopeammin.

Sain bussissa kehujakin eräältä naiselta, ihan vain kertoi katsoneensa miten upeat hiukset mulla on ja miten sopii niin hyvin kantajalleen. Nuo kehut kyllä lämmittää mieltä, varsinkin kun tulevat ihan tuntemattomilta. Ja myös töissä sain kehuja, joten ilmeisesti uudet hiukset eivät ole yhtään pahat. Sitä kukaan ei kyllä ole huomannut, miten tuo väri oikeasti menee. Se siis on tyvestä tummempi ja vaalenee asteittain latvoihin. Mä ainakin tykkään, ja mielenkiinnolla seurailen miten oma väri alkaa tuolta ajan kanssa näkymään.

Mitäs tykkäätte uusista hiuksista?

Viikonloppuna tuli touhuttua taas kaikenlaista, kuten mm. leivottua mustikkapiirakkaa joka tällä kertaa onnistui todella hyvin. Mä olisin halunnut tehdä muffinsseita, mutta mies tykkäsi helpommasta ja nopeammasta piirakasta, joten teen ne muffinssit joskus toiste. Sain kyllä ostettua muffinssikuppeja kaappiin, odottamaan omaa innostusta. Saakohan muuten piirakkaohjetta käyttää muffinssien tekoon? Näitä me herkuteltiin, samalla kun katsottiin Putousta, joka kyllä mun mielestä oli vähän tylsä mutta Pasin takia jaksoi katsoa.

Sitten käytiin perjantaina saunassa ja mä sain yllätettyä mieheni tuollaisella saksalaisella weissbierillä, josta hän on aina puhunut miten hyvää se on ja sattumalta Alkossa käydessäni bongasin tuon oluen ja samantien mulle kehkeytyi idea yllättää mies, ja vielä nimenomaan saunaillan muodossa. En itse ole oluen ystävä, mutta tästä on pakko sanoa, että on hyvää.

Sunnuntaina olisi ollut suunnitelmissa mennä erääseen lemmikkitapahtumaan, mutta meille tulikin just viime minuuteilla muuta, kiireellisempää, menoa joten tälläkään kertaa emme sinne päässeet. Parina edellisenä kerta on tapahtuma tullut tietoisuuteen vasta kun tilaisuus on ollut ohitse. Tällä kertaa asia oli paremmin tiedossamme, kun kissojamme oltiin pyydetty sinne. Emme kuitenkaan olisi menneet kisujen kanssa, vaan ihan muuten vain pyörähtämään. Oliko kukaan lukijoista paikalla?

11 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *