Elloskesa3
Blogi

MUKAVAT KESÄVAATTEET OVAT KAIKILLE

Kaupallinen yhteistyö Elloksen kanssa
(sis. kaupallisia linkkejä)

Ulkona on aivan ihastuttava aurinkoinen ja lämmin keli eli juuri sopiva valitakseni päälle tämän kauniin vaaleanpunertavan mekon* ja vaikka materiaali onkin polyesteriä, niin se ei ole (ainakaan itselläni) hiostava. Myös mekon pituus on hyvä ja väri sopii mulle.

Ja koska on lämmin, niin on hyvä muistuttaa että silloin voi pukeutua niin että on mukava olla. Itsekin tykkään kesäisin mennä jalat paljaana, vaikka mulla onkin jaloissa lymfahäiriö eli viis siitä että ne näkyvät. Nyt on kesä! Olen saanut kuulla miten mun pitäisi valita pidempi mekko että jalkani peittyisivät, koska ne ”ällöttävät”. Jos olisin nuorempi, olisin epävarmuuksissani tehnytkin näin, mutta olen 40-vuotias ja täynnä itsevarmuutta itsestäni ja kropastani, joten minä menen, jalat paljaana, koska onhan sentään kesä.

Valkoiset kangastennarit* löytyvät Ellokselta ja näitä saatavilla myös mustana.
Näissä myös mukava paksu pohja.

Ja koska kesä menee aina aivan liian nopeasti, niin mieluusti otan siitä kaiken ilon irti ja menen jalat paljaina, kauniissa mekoissa. Kuten tääkin ihana vaaleanvihreä pitsimekko*, näyttää mun jalkani, mut pakko sanoa että näytän ihan hiton upeelta tässä mekossa. Mekossa on muuten trikoovuori sekä solmittava vyö, joka mulla kuvassa on selän takana piilossa. Tämä mekko löytyy myös valkoisena.

Ei anneta kenenkään muun määritellä miten voimme kesällä pukeutua. Jos sulla on mukava olla jalat paljaana, niin sähän meet jalat paljaana. Viis siitä mitä joku muu alkaa sanomaan. Kaikille kehoilla on oikeus näkyä ja saada olla rauhassa. Oli sitten kesä taikka talvi. #kehorauha

Ja hei, mikäli oot aikeissa tilata jotain Ellokselta*, niin nappaa tää koodi PIPSA83JUNE23, koska sillä saat -33% alennusta kalleimmasta tuotteesta (koskee valikoituja tuotemerkkejä) ja nyt kun kesäalennukset alkoi, niin tällä koodilla saa myös -5% pois ale- ja kampanjatuotteiden hinnoista. Tuo koodi on voimassa 30.6.2023 asti ja sen voi käyttää vain kerran.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *