8 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Itse en osallistuisi arvontaan, koska olet avannut suurimman osan arvottavasta kosmetiikasta. Muuten kyllä hyvä idea. En ymmärrä miten joku voi pahoittaa mielensä siitä, että lahjoitat saatua tavaraa pois.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kun sanoit tuosta, en nimittäin tiennyt ettei tuotteita saisi avata tuoksuttelua varten. Olen aina ajatellut, ettei niitä saa käyttää. Onneksi nuo tuotteet jotka tulee luultavasti arvontaan, jos instassa niin äänestävät, niin siinä kasassa ei ole kuin 3 tuotetta jotka avattu – kaksi vartalovoidetta/suihkugeeliä joissa 12M merkintä ja 1 minihajuvesi jossa ei ole mitään merkintää. Ilmoitan sitten arvonnassa mitkä tuotteet avattu, niin kaikki tietävät asiasta ja voivat sitten itse päättää osallistuvatko arvontaan, tai jos osallistuvat, niin käyttävätkö kyseisiä tuotteita. Harmillinen moka, mutta ens kerralla en sitten avaa tuoksutellakseni. 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Arvonta olisi kiva 🙂 Tai jos et arvo niin saisinko mä ton bourbon-vaniljasuihkugeelin? 😀

 • Suffeli

  Suffeli

  Aina on joku joka pahoittaa mielensä. Tee niinkuin itse hyväksi näet:) Tuosta suihkugeelien yms. tuoksuttelusta niin ihmiset tekevät sitä jatkuvasti tavarataloissa, oli se sitten sallittua tai ei niin sitä tapahtuu. Tietenkään arvontaan ei tarvitse osallistua jos tuollainen haittaa mutta jos tuotteessa ei muutenkaan ole mitään tuoksuttelua estävää tarraa tms. korkissa niin et voi koskaan tietää kaupasta ostaessa kuinka moni sitä on tuoksutellut:) Kivoja tuotteita oli kalenterissa, mielestäni paljon parempi kuin esim. Body Shopin kalenteri jonka esittelyn näin jollain muulla sivustolla aiemmin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mie laitoin arvonnan ja pistin että mitkä on avattu ja tuoksutettu. Jos siitä ei tykkää, niin eipä sen henkilön tartte sitten osallistua. Mut ens kerralla muistan olla tuoksuttelematta. 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Minä ainakin osallistuisin arvontaan. En ymmärrä miksi joku siitä suuttuisi, että arvot tuotteita. Siitä varmasti joku mielensäpahoittaja vetäisi herneet nenään, että myisit ilmaiseksi saamiasi tuotteita.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva kuulla. En mäkään ymmärrä miksi en voisi arpoa niitä tuotteita pois mistä ei mulle ole iloa. Esim. just jotkut maskarat ja kajalit, kun ei tule käytettyä, niin eipä tuu kiva olo heittää roskiinkaan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *