Auringonkukkapelto Asu2.jpeg
Blogi

Mitä hyvää some on mulle tuonut ?

Viime aikojen matalapaine sai musta melkein suuremman vallan mitä normaalisti joten tämä postaus tulee hyväksi muistutuksesi myös itselleni ettei kaikki ole aina ikävää. Ei, vaikka ne kaikki tuleekin isossa ryppäässä ja sen kestäminen munlaisella koppakuoriaisella (niillä on kova panssari)Tässä siis haluan muistella mitä kaikkea hyvää some on mulle tuonut. 

– Ystävyytemme Siljan kanssa. Mehän olimme Siljan kanssa kirjoitelleet aiemmin kirjeitä ja blogien avulla tapasimme uudelleen, sekä näimme ensimmäistä kertaa. Tästä lähtien ystävyytemme on kukoistanut. Oon niin iloinen tästä ystävyydestä, koska meillä on aina niin hauskaa kun nähdään että loppupäivästä on poskilihakset ihan kipeät.  
– Uudet kaverin somen kautta. Oon blogin kautta saanut paljon uusia läheisiä nettikavereita, kuin myös ihan ”livekavereitakin”. On ollut ihanaa päästä tutustumaan uusiin tyyppeihin ja oon kaikista heistä iloinen. 
– Mukavat keskusteluhetket seuraajien kanssa. Näitä on ollut todella kiva käydä, eli uskaltakaa vain laittaa mulle viestiä. Mä tykkään 
– Upeat, ihanat yhteistyökumppanit. 
– Some on tuonut eteeni paljon mielenkiintoisia juttuja esim. työn parissa.
– Olen vuosien saatossa kehittynyt valokuvaajana ja siitä on samalla tullut rakas harrastus. 
– Olen saanut toteutettua nuoruudenaikaiset haaveet pääsemällä televisioon ja lehtiin. Se oli silloin niin tärkeää, kun en ollut itsevarma ja ajattelin että ”jos mä telkkuun ja lehteen pääsen, niin oon voittanut itseni”. Arkana ja epävarmana kun sitä ajatteli että siitä saisi sysäyksen olla itsevarmempi. 
– Eniten kaikista on kuitenkin palaute jota saan teiltä seuraajilta. Teiltä joita olen päässyt blogilla ja ylipäätään olemassaolollani auttamaan, vaikkakin kaukaa mutta kuitenkin. Se on aina hyvin lämmittävää kuulla, että on sillä hetkellä tuonut iloa toisen elämään. Tai antanut rohkeutta toteuttaa joku juttu. 
Ilman blogin olemassaoloa ja somessa esillä olemista en olisi kokenut mitään näistä ja vaikka some on tuonut tullessaan myös niitä ikäviä tilanteita, niin ne eivät ole mitään kun miettii mitä kaikkea hyvää se on tuonut. Uusia ystäviä, uusia työkuvioita, uuden harrastuksen ja toisten auttamisen. Kaikki huono häipyy kun miettii näitä hyviä, mutta pitää silti ymmärtää että hyvää ei voi olla ilman pientä pahaakin. Ne vaan kulkee käsi kädessä.  

6 kommenttia

 • Majan Molla

  Majan Molla

  Somen kautta minäkin olen päässyt seuraamaan sinua, joka muuten ei olisikaan mahdollista. Ihailen ihmisiä, jotka uskaltaa olla imia itseään ja sinä olet.
  Olen myös saanut muita someystäviä ja se mulle antaa paljon, kun muuten olen paljon yksin.
  Hyvää jatkoa sinulle!

 • Ev

  Ev

  Hyvä muistutus siitä, että asioilla on usein monta puolta. Pitää itsekin joskus aina pysähtyä omassa elämässä miettimään, mitä hyvää siinä on ja vaikka joka päivänkin kohdalla huomioida sen päivän kivat jutut. Mukavaa viikon jatkoa!

 • Tsemppiä Piia!

  Tsemppiä Piia!

  Moi Piia!

  Olen seurannut instaasi jonkun aikaa ja täytyy sanoa, että ihanaa että olet niin reipas ja positiivinen ihminen! Uskallat rohkeasti olla oma itsesi ja seisot omilla jaloillasi ja puolustat tarvittaessa itseäsi. Se on mulle inspiraatio, tässä maassa missä on paljon huonovointisuutta ja kaikenlaista henkistä oireilua. Meidän tulisi oppia kannustamaan toisiamme, hyödymme siitä jokainen, sillä kaikki mitä antaa eteenpäin, tulee myös aina takaisin itselle 🙂

  Jatkathan samaa rataa, ja ole esimerkkinä meille kaikille siitä, miten meidän tulisi esiintyä julkisuudessa ja somessa – kauniisti ja kohteliaasti.
  Ihanaa syksyä Sulle!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  ❤️🧡🍁🧡❤️ Ihanat kuvat! ❤️🧡🍁🧡❤️

  Kiitos blogistasi, siitä on ollut minulle paljon iloa, ja toivon että tulevaisuudessakin!

  -Leila

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Minä myös kiitän sinua hyvästä blogistasi, toivon kovasti, että jatkat vielä pitkään. Kissat ovat minulle tärkeitä ja tietty perhe mutta haluan lukea kaikenlaisia juttuja, minuakin kiinnostaa valkokuvaaminen.
  -lukija-

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *