Joulukortit1.jpeg
Blogi

Minun Jouluni – 2015 – Joulukortit

Ihan ensimmäiseksi kiitokset ihanat teille näistä lähettämistänne korteista – ilahdutitte toden teolla näillä ihanilla korteillanne. <3

Mä kävin vielä aatonaattona katsomassa tuon blogipostini ja siellä odotti kauhea nippu kortteja, onneksi siis kävin. Postin tätikin sitä määrää kehuskeli, että olenpas saanut paljon joulukortteja. Hymyssäsuin totesin että niin olin.

Tuossa ne seinällä tällä hetkellä ovat, saan niitä siinä ihastella vielä hetken aikaa – vaikka kohta on niiden aika mennä pussukkaan ja odottaa siellä ensi joulua. Mulla on tapana säästellä kortit, ne on tuollaisessa isossa pussukassa. Tänäkin vuonna olen ihastellut aikaisempina vuosina lähetettyjä. Pitäisi vielä joku kerta pistää ne ns. ”pyykkinarulle” roikkumaan.

2 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *