merimaisema4.jpeg
Blogi

Meren äärellä on kaunista ja seesteistä

Innostuin taas tänään lähtemään kuvausretkelle Mäntyluotoon, kun töiden jälkeen huomasin miten kaunis päivä oli tulossa. Sen verran extempore kuitenkin lähdin, etten ottanut lämmintä teetä mukaan. No seuraavalla kerralla sitten – niitä on varmasti lisää, kun tuo kuvausinto on jostain syystä vallannut mieleni. Olisi pitänyt jo aamusti tajuta, että päivästä tulee kuvauksellinen kun pysäkillä odotellessani nappasin hienon huurrekuvan.

Kuvia tuli samoilun lomassa napsittua yli toista sataa ja tässä postauksessa näette vain muutaman. Siellä oli niin kaunista ja seesteistä, vaikka pakkasta oli -8°C niin ei tuntunut kylmältä kun oli hyvin kerrostanut vaatetta päälle.

Kallolle kävelyä harkitsin hetken aikaa, mutta en sitten mennyt koska siinä tapauksessa olisin ollut kotona kauhean myöhään, ja lounas pitää syödä kuitenkin tietyn ajan sisällä. Mulla kävi niin, että yhtenä päivänä söin lounaan 1,5h myöhässä ja siinä oli sitten jo parin tunnin päästä välipalan aika, niin olin sitten todella täynnä – mahaan oikein sattui. Niitä ruoka-aikoja on noudatettava, ellet halua syödä itseäsi ähkyyn. No mutta eihän tuo nyt haittaa, vaikka en tänään Kallolle mennytkään – voin mennä sinne joku toinen aurinkoinen päivä. Ehkä voisin ehdottaa miehelle jotain päiväretkeä, täytetään termari kuumalla teellä ja lähdetään samoilemaan.

Oli se ihana tulla kotiin, kun täällä sai lämpimän lounaan ja kuumaa teetä sisuksia lämmittämään. Vaikka ei meillä täällä kovin lämmin ole, kun sisälämpö näyttää 19°C – eipä siinäkään muuta kuin takkaan tuli ja eiköhän sitten lämpene.

Mä sain eilen päivän naurut kun mies toi kaupasta mulle sukat. Eihän siinä mitään, ihana mies kun ajattelee mun varpaita – ettei niiden tarvitsisi palella. En siis nauranut tuolle ihanalle eleelle, vaan sille että kyseessä oli lastensukat. Kunnon Hello Kitty pörrösukat, ja niissä on jarrutkin – siis sukkien pohjassa sellaiset jutksat mitkä estää liukastumista. Kyseiset sukat on tällä hetkelläkin jalassa, ovat ne vaan lämpimät ja pito on loistava!

Käytiin hakemassa mun blogipostikin ja siellä oli taas paljon kortteja, sekä kirjeitä. Samalla myös ostin muutaman uutukaisen postimerkin: Muodostelmaluistelu ja Ystävät yhdessä. Mun on aina pakko saada ostaa noita uusia merkkejä, jos siellä on nättejä merkkejä – etten suinkaan aina ja kaikkea osta.

Sitten kävin Valintatalosta nappaamassa Elloksen pakettini, joka sinne jo maanantaina saapui. Eipä se sisältö kovin paljoa sitten innostanut – mekon suhteen osottautui, että moni oli oikeassa, kangas ei ollut hyvälaatuista eikä todellakaan imartele tällaista jolla noita makkaroita on vähän enempikin. (palautuu) Lisäksi paketissa ollut neulepaita olisi muuten ollut kiva, mutta lähempi tarkastelu näytti että siinä on reikiä ja mä nimenomaan etsin sellaista missä niitä ei ole (palautuu) mutta onneksi kuitenkin se takki, jota välikausitakiksi hieman pohdiskelen, osottautui todella hyväksi mutta on siitäkin pieni huomautus tehtävä – nimittäin ne vetoketjut, ne on ihan kamalan isokokoiset. (jää) 

Pistin sitten uuden tilauksen Ellokselle ja tällä kerralla tilasin pelkkiä pitkähihaisia neulepuseroita, joissa ei pitäisi olla reikiä. Katsoin myös sellaisia jotka sopisivat yhteen tuon ihanan uuden karvaliivini kanssa. Mun on saatava joku pitkähihainen neulepusero!

24 kommenttia

 • Anonyymi

  Ihania kuvia! Varsinkin tuo viimeinen, joka näyttää vähän vallilan kelohonka kankaalta sinisenä! 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jaa juu, niimpäs muuten näyttääkin. 🙂

 • Anonyymi

  Heh, samoilemaan: Kallon alue on alle kilometrin pitkä kokonaisuudessaan, pikkiriikkinen niemeke, ja vaikka kävelisi Mäntyluodosta ei sitä muutaman sadan metrin matkaa samoiluksi voi kutsua! :´D Mutta tietysti on hyvä jostain aloittaa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en mä mitään eräretkeilyä tuolla tarkoitakaan, vaan sellaista muuten vain vaeltelua. 🙂

  • Anonyymi

   Sitten kun elämäntaparemontin myötä saat kuntoa nousemaan, voit tehdä pitkiäkin reissuja kävellen. Kuusi kilometriä tunnissa on sellainen hyvä reissuvauhti.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niinhän sitä varmaankin voi, itse en seuraa niinkään määriä vaan menen vain.

 • Anonyymi

  Voiko sun kameralla ottaa raw-kuvia? Miten isoja suurennoksia kuvistasi saa? Haluaisin ostaa sulta jonkun kuvan ja teettää vedoksen. Myrskyävästä merestä, kivikkoisesta rannasta, auringonlaskusta… Mitä velottaisit kolmesta kuvasta? T. Lukija Helsingistä

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voi ottaa. En tiedä kuinka suuria suurennuksia kuvistani saa, en oo ottanut selvää. Mut laitahan sähköpostia mulle (pipsan83@luukku.com) niin jatketaan keskustelua siellä. 🙂

  • Anonyymi

   Mä laitan tulevalla viikolla :-). Mietin, että kyllä mulle pienemmätkin kävisi. Palaan asiaan. Kivaa!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No jaa, on vain tuuri käynyt kun napsinut noita kuvia. 🙂