Kukkismekko2.jpeg
Blogi

MEKKOIHASTUKSIA ELLOKSELTA

 Postaus sis. kaupallisia linkkejä Ellokselle 

Jälleen kerran havahduin siihen ettei mulle ole tänä vuonna tullut mitään isompia mekkoihastuksia. Tiedättehän? Kun on pakko saada joku kaunis mekko itselle. Tuossa helteisessä kelissä kun työskentelin, niin silloin tuli ekan kerran ajatus käydä kurkkaamassa Ellokselta, että löytyisikö jotain lyhyempää mekkoja mitä voisi käyttää legginssien kanssa. Niitä kun ei kovin montaa ole. Mä kun tykkään työoloissa käyttää kokopitkiä viskoosilegginssejä. Ja nyt kun Elloksella on alet menossa, niin kurkkasin olisiko heidän valikoimissaan mitään potentiaalisia vaihtoehtoja ja kyllähän siellä oli. 

Ensimmäiseksi bongasin kauniin punertavan Edelie-mekon ja vaikka se ei ihan kaikenlaiseen kuvausreissuun sovellukaan, niin on se liian kaunis jättää kokeilematta. Myös viskoosi materiaalia vaikuttaa sopivalta. Turkoosinvärinen Sonja-mekko on kyllä pitkänmallinen mekko, mutta tässä tuo raikas väri ja mekon malli on muutoin ihana, vaikka pientä epäilystä herättääkin tuo rintaosan erikoinen leikkaus. Vaaleansininen kimonomallinen mekko taas herätti kiinnostuksen pelkästään värinsä ja kuvioinnin takia + tämä soveltuisi kaikista parhaiten monenlaiseen kuvausreissuun. 

Lisäksi huomasin nämä kauniit mekot, jotka eivät ehkä ihan sovi siihen käyttötarkoitukseen mihin nyt vaatteita katson, mutta on vaan niin kauniin väriset. Erityisesti tuo Ralph Laurenin Vilodie-mekko näyttää ihanalta, mikä on hassua kun siinä on violettia sävyä ja oon usein ajatellut etten siitä tykkäisi. Kun taas tähän Zayn keltaseen maksimekkoon oon törmännyt muutamaan otteeseenkin ja koska se on jäänyt kummittelemaan, niin onhan se nyt pakko edes sovittaa läpi, varsinkin kun kietaisutyyppiset mekot sopii mulle ja keltainen väri on vain herkullinen. Tämä viimeinen Ciso kietaisumekko sopisi kyllä värien puolesta enemmänkin syksyyn, mutta tykkään noista väreistä ja sopisi oikein kivasti farkkutakin kanssa. 

* * * * * * * * * *
Huom! Anonyymikommentointi suljettu blogista. Mulle voit kommentoida: 
BLOGIN FACEBOOK
INSTAGRAM
@pipsa83
SÄHKÖPOSTITSE
Pipsan83@luukku.com
WHATSAPPIN KAUTTA
045-212 9810

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *