Linnajuhlienparhaatasut3.jpeg
Blogi

Linnan parhaat puvut

Katsottiin eilen Linnan Juhlat 2014, ja siinä kehkeytyi idea että mähän voisin listata tänne omasta mielestäni upeita pukuja joita siellä oli. Ja pakko sanoa heti, että mun mielestä paras puku oli tuo ylimmän kuvasarjan vasemmanpuoleinen paneelipuku – se kiinnitti heti huomioni.

Sitten tuo keskimmäinen on upea mekko myöskin, tästähän oli toisella vieraalla melkein samanlainen mekko – sillä erolla että siinä mekossa oli olkaimet. Ja mun mielestäni se ei toiminut sen mekon kanssa, se oli parempi ilman olkaimia.

Tykkään myös tuosta Mert Otsamon tekemästä mekosta, en vain osaa suoraltaan sanoa mikä siinä tykästyttää, ehkä tuo kimallus ja mekon muoto. Sopii kuitenkin kantajalleen.

Keskimmäisestä kuvasarjasta tehdään pikainen arviointi. Aloitetaan tästä Elina Kiikon keltaisesta asusta, tykkään tuosta yksinkertaisesta tyylikkyydestä ja plussaa saa tuo väri, se vaan on ihana. Kivan pirteä! Hanna Koivun musta, ihonmyötäinen asu on tyylikäs, mutta mielestäni se olisi kaivannut jotain piristettä enkä osaa nyt sanoa mitä, mutta kaunis asu kuitenkin. Viimeisenä tulee tämä hieman erikoinen asu, joka myöskin iski silmääni tuon kuvioinnin ja väriensä puolesta. Itse olisin tähän lisännyt jonkun kauniin rannekorun, kaulakorukin voisi olla hyvä.

Viimeisen kuvasarjan ensimmäinen mekko on todella kaunis, tuollainen mustavalkoinen. Jos en väärin muista, niin tässä taisi olla pitkä laahus ja se on vähän huono puoli, koska se oikein kutsuu astumaan päälle, ja tuon vyön ottaisin pois. Keskellä oleva sininen mekko on vaan mun mielestä kaunis, tähänkin olisin valinnut erilaisemman kaulakorun ja isommat korvakorut, tai vaihtoehtoisesti näyttävät korvakorut mutta ei enää kaulakorua. Sirpa Selänteen puku oli myöskin kaunis, yksinkertainen mutta kaunis. Tuollainen vaaleansininen väri sopi hyvin Sirpalle.

Linnassa oli loppujenlopuksi todella paljon upeita mekkoja, mutta tässä nämä jotka olivat mun makuuni. Olisin laittanu tänne myös kuvan vieraasta joka kantoi ystäväni Hennan korua, mutta hänestä en löytänyt kunnollista kuvaa. Huom! Tämän ei ole tarkoitus loukata ketään, tämä on puhtaasti makuasia ja näistä minä pidän.

Kuvat Iltalehti / Pasi Liesimaa

20 kommenttia

 • ninni

  ninni

  Kiva postaus! 🙂 Lukiessa häiritsi vain hieman se, kun puhuit mekoista. Nämähän eivät ole mekkoja vaan leninkejä tai iltapukuja 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oon mä kai joskus, mutta en enää moniin vuosiin joten käyttökokemuksista on vaikea sanoa mitään.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuo alimmaisen rivin ensimmäinen musta pitsi-tylliunelma sai minut haukkomaan henkeäni eilen. Tyrmäävän kaunis.

  • AEKH

   AEKH

   Tuon mekon pohjakangas on kyllä vaaleansininen eikä valkoinen 😛 se kiinnitti mun huomion! 🙂 Mut hei, mekon suunnittelija on porilaislähtöinen 😉

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ai, mun silmään se kyl näyttää valkoiselta mut joo, miksei vaaleansininenkin. 🙂 Mut hieno joka tapauksessa. Ai se on porilaislähtöinen tämä mekon suunnittelija. Vautsi vau!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Huvitti kun vain Koivu ja Selänne mainittiin nimeltä. Muut ei ilmeisesti olleet "tuttuja"?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No huvita rauhassa, eipä olleet kovin moni tuttuja. Tosin kyllä mä Elina Kiikkon tunnistin, ja mielestäni nimenkin laitoin mutta eipä sitä tekstistä näy. Pitää laittaa takasin. Muista en löytänyt nimitietoja kun kuvien yhteydessä ei niitä ollut.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Mitä huvittavaa siinä on? Huhhuh taas 😀 Minkä ihmeen takia Pipsan pitäisi tietää kaikki kutsuvieraat 😀 Tai kyseisissä kuvissa olevat ihmiset joiden nimiä kenenkään ei tarvitse tietää, Pääasia että presidenttiparin tunnistaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No melkeen en meinannut heitäkään tunnistaan. 😉 No ei vaiskaa! 😉

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Minä pidin enemmän Viime vuonna Elina Kiikon nahkamekosta tampere talolla pidetyissä juhlissa.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Keskimmäisen rivin oikeanpuoleisin iltapuku on ehdottomasti kaunein.
  Eka rivin ensimmäinen iltapuku ei sovi kantajalleen. Rehevälle naiselle hieman yksinkertaisempi asu olisi parempi.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Onhan sekin nätti mutta mun mielestä tuo eka on edelleenkin kaunein. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuolla ylärivillä ensimmäinen on SYL:n Piia Kuosmanen, sitten keihäänheittäjä Antti Ruuskasen avopuoliso Tuula Moilanen ja vikana Anna Rukko, juhlien nuorin osallistuja, 18-vuotias, joka koonnut liki 50000 Lastenklinikalle.
  Keskirivissä Iken ja Koivujen jälkeen on Tiina Eerkkilä-Watera, Zentiina-yrityksestä.
  Alarivin ekana on Anna-Lena Rauma.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *