001.jpg.jpeg
Blogi

Likkojenilta – Ystävänpäivä

Viime viikon perjantai eli ystävänpäivä oli vähän erilaisempi kuin perjantait yleensä. Töiden jälkeen raahauduin äitini luokse josta sitten mentiin käymään Anttilassa kun siellä oli nämä Pimeät hinnat meneillään. Siskollani oli nimittäin tuparit sekä 47-vuotispäivät jonne halusimme ostaa isot kasat kaikkea hyödyllistä käyttötarviketta.

Itse ostin hienon Vallilan pussilakanasetin, peltisen kahvin säilytysrasian sekä kahvimitan. Äiti osti pyyhkeitä ja lakanoita. Kuten sanoin, hyödyllistä käyttötarviketta. Samalla bongasin itselleni hienon Vallilan pussilakanasetin mutta se on 30cm liian leveä – tässä oon nyt kuumeisesti etsinyt meille uutta parivuoteen täkkiä. Tuossa koossa, eikä muuten ole helppo homma. Sitten huomasin Vallilalla myös ihanan verhon mutta hitsit kun on vähän väärässä värissä – tai no siis, ainahan olohuoneen värimaailmaa voisi muuttaa.

Siskon tyköä kun tultiin takaisin äidille, aloitin itse puunaamisen iltaa varten sillä LIKKOJEN ILTA was about to start! Vaatetuksena mulla oli tuo värikäs mekko, ihana mutta turhan lämmin karvatakki Yoursilta sekä pinkit Vansin kengät.

Ihana rakas puolisoni tuli heittämään mut Lidliin sillä mie olin vastuussa juomingeista ja sieltä sitten Marikan luokse. Josta myöskin myöhemmin haki. <3

Ihan ensiksi mää raidasin tutkein Marikan kirjahyllyn josta löytyikin kivat Pori -aiheiset kirjat. Toisessa on tuosta puretusta Porista kuvia ja se kovasti kiinnosti sillä täältä on paljon purettua vanhoja ja oikeastaan ihan hienojakin taloja kerrostalojen tieltä pois. Harmi sillä mää oisin kyllä muutamat ihan säästänytkin.

Kyllä muuten huomasi että oli kaks bloggaajaa asialla kun sapuskoista piti ottaa ensin kuvat, sitten vasta syötiin. *nauraa* Marika neuvoi samalla vähän tuossa kuvauksen kanssa ja niistä neuvoista on ollut paljon apua, kiitoksia Marika!!! <3

Marika oli loihtinut meille aivan suussasulavan hyvän broiler-pastasalaatin
että kaikki nuo muut herkut jäi ihan taka-alalle kun mää annoin mennä
ja nautiskelin tätä salaattia. Niin hyvää, että me aiotaan miehen kanssa
tehdä tätä joku päivä ja ottipa työkaverinikin tuon ohjeen talteen kun
niin kehuskelin.


Paljon tuli höpöteltyä kaikkea, kuvailtua, opeteltua kuvausta, syötyä, naurettua ja vaikka mitä! Aivan ihana likkojen ilta. Harmi vaan että se meni niin nopeasti. Uusiks taas jossain vaiheessa, ehkäpä seuraavan kerran meillä – pistän tuon rakkaan mieheni lähtemään siksi aikaa vaikka veljensä luokse evakkoon. Hhihihi.

Suunniteltiin myös että lähdetään joku viikonloppu kuvailemaan, kun molemmat meistä nyt tuota kuvausta harrastaa. Voikohan sanoa harrastaa? No miksei – vaikka oma tasonikin onkin AMATÖÖRI. Kivaa kuitenkin että on kaveri jonka kanssa samat kiinnostukset ja kuka ties vaikka saisin Marikasta kaverin Hesan reissulle.

Nyt tulee muuten blogihistorian ensimmäinen ja toivon mukaan myös viimeinen video jossa esiinnyn pienessä pöhnässä. Pahoittelut kuvanlaadusta mutta tällä nyt mennään. Ps. huomatkaa myös että historian ensimmäinen alta viiden minuutin video. Jeee?

79 kommenttia

 • Tiia

  Tiia

  Marika näyttää kovin vaivaantuneelta noissa kuvissa. Voihan tietty olla hänen perus-ilmeensä 🙂 Kivalta vaikutti ilta ja salaatti näyttää hyvältä myös 🙂

  Löytykö tuttikarkkeja? 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllähän niitä löytyi mutta yllättävää – nyt niitä ei sitten taas teekään mieli. No onpahan pussi kaapissa valmiina jos tuleekin namihimoitus. 😉 Ellei tuo mies sitten kerkee jossan välissä vetelee naamariin. 😉

  • Marikamaria

   Marikamaria

   Tiia: En ollut vaivaantunut, näytän vaan luonnostaan vihaiselta/tympeältä aina, vaikka olisin ihan hyvällä tuulella. 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  En IKINÄ kehtaisi viedä tarjottavaksi Lidlin tuotteita.
  "Kiitos kun kutsuit, toin halvinta p-skaa mitä löysin".

  Muuten varsin kivan näköinen ilta ja tarjoilut. 🙂

  • Saary

   Saary

   No minä kyllä kehtaisin viedä mitä vaan mikä maistuu hyvältä. Ainakin minun suuhuni nuo lidlin lonkerot istuisivat varsin hyvin 🙂 Varsinkin lime.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Siis mikäs vika Lidlin tuotteissa nyt muka on – älkä pliis sano että siks koska se on Saksalainen. 🙂 Mut kyllä nuo lonkerot on hyviä, varsinkin Lime ja tää Cranberry (joo, en vieläkää muista kumpi se oli: Karpalo vai puolukka, vissii eka?) 😉

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Joo onhan se vähän sama, kun toisi reiskan tai pirkan siidereitä. Sorry, en kyllä kehtaisi. Eri asia tietty jos toinen pyytänyt juuri näitä tuomaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No te saatte ihan rauhassa viedä mitä haluatte. 🙂 Hassua silti arvostella tällaista että OMG Pipsa vei Lidlin lonkeroita. Big deal, samaa ainetta siellä sisuksissa on – oli se sitten Karlens taikka GoldenCap(tai joku muu merkkimerkkilonkero)

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Eikö Karlens ja GoldenCap ole enemmänkin siidereitä ja kaukana laadukkaista sellaisista? Lonkeroissakin on eroja, monille kelpaavat vain ne, joissa on oikeasti giniä mukana. Markettilonkerot ovat käymisteitse valmistettuja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No eiköhän aika moni ostele just jotain GoldenCapia, Fizz, Kopparsbergia ja mitä kaikkea niitä nyt onkaan. Ja juu, onhan niitä sitten niitä mitkä ovat oikeasti lonkeroita joita sitten alkosta saa. Jos siis sellaisia haluaa, niin ne hakee sitten sieltä sellaisia. Me haluttiin nyt tällaisia ja hyvältä maistu!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No niin varmaanki, en mä oo perillä mitkä merkit tekee siideriä ja mitkä lonkeroa. Pointti oli se vaan se että se on IHAN SAMA onko se jotain Olvia, Kurkoa vaiko Karlensia taikka Fizziä sun muuta. Samaa ainetta, nimi vaan lisää hintaa. Mut mitä hei välii, meil oli kiva ilta halpislonkeroista huolimatta. 🙂 Että kyllä te jotkut nyt saattekin pienestä asiasta kauheen tättärään aikoseksi.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Pointti on se, etteivät tuotteet todellakaan ole samaa ainetta. Lueppa joskus tuoteseloste Lidlin siideristä ja vaikka jostain Alkon ranskalaisesta siideristä. Saman voit tehdä Lidlin lonkerolle ja Alkon vahvemmille lonkeroille.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo mutta enhän minäkään lähtenyt vertaamaan kaupan ja Alkon valikoimaa. Tottakai Alkossa on sitä parempaa ja varmaan alkuperäsempääkin. 🙂 Jos nyt verrataan Kurkoa/Olvia Karlensin lonkeroihin. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Anonyymeille: Oikein hävettää tuollainen juomaelitismi. Kaikilla ei ole varaa/halua laittaa roposiaan porvarijuomiin vain todistaakseen toisille, että "mulla on rahaa". Itse ostan edullisia juomia sen harvan kerran kuin ostan. Ettäs kehtaattekin arvostella. Katsotteko kaupungillakin ihmisiä ja vinoilet niille, joilla ei ole varaa muihin kuin markettivaatteisiin? Entä opetteko lapsiannekin kiusaamaan koulussa niitä, joilla ei ole uusimpia puhelimia, kalliita vaatteita ja muita kuviteltuja statussybmoleja. Lisäksi, kaikkia eivät ole kiinnostuneita siitä, missä hiivatin tammitynnyrissä tai possunreiässä mikäkin alkoholipitoinen juoma on käytetty tai valmistettu. Eläköön Pirkka-kalja ja sitä juovat, omat ihanat ihmisensä!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Eiku eiks raidata tarkota et tekee tupatarkastuksen… Siis oon ainakin kuullu tuota termia joskus käytettävän kun poliisit raidaa jonkun paikan eli tekee ratsian? Mut siis heti tein kuitenkin tutkimuksen mitä toisen kirjahyllystä löytyy. 🙂 Vein tuliaisiksi punaviinipullon. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No okei sitten, oon kyllä noin kuullut mutta korjasin tuohon että porukka tietää mitä tarkoitin. Etten nyt suinkaan ratsastanut sinne Marikan kirjahyllylle. 🙂 🙂 🙂 *nauraa kippurassa ajatukselle*

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ride = ratsastaa
   Raid = (mm.) ratsata.

   Eli jos pikkumaisuuksiin mennään ja taivutetaan sanoja suomeksi kirjoitusasun mukaan:

   Rideta = ratsastaa
   Raidata = ratsata

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Eli mä oon sittenkin kuullut sanan "raidata". No mä aloin kans miettiinkin et oonks mä noin höppänöityny ja kuullu omiani. 🙂

   Tutkein = Tutkin – Eka on Porin murretta. 🙂 Pakko vääntää se E-kirjain sinne mukaan. 😉

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kyllä raidata on juuri tutkia/katsastaa ja pohjautuu enkunkieliseen sanaan radar = tutka. Raidaamisella ei ole mitään tekemistä ridauksen eli ratsastamisen kanssa. Ugh, olen puhunut.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Raidata pohjautuu sanaan raid. Raid tarkoittaa hyökkäysretkeä ja on tehtävätyyppi videopeleissä. Kirjahyllyn raidaaminen kuulostaa siltä, että käyt viemässä kirjahyllystä haluamasi kirjat ilman hyllyn omistajan suostumusta. Radar sanan vastineena en ole kenekään sitä kuullut käyttävän.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Eikös normaalisti nuo tuplapeitteet ole kokoa 230×210 – ainakin Princessin laadukkaat peitteet… Pussilakana voi olla sitten kymmenen senttiä leveämpi ihan hyvin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, eiköhän ne tota kokoa taida uusimmat olla mutta kun mulla on tommonen vanha joka on kokoa 200×210. Ni on se kiva ku toiseen puoleen jää semmonen 30cm tyhjä kohta. Ja mä en mitenkään jaksaisi alkaa pientää sitä pussilakanaa – näin oon muutamat kerrat kyllä tehnyt.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kyllä peitot ja tyynytkin ois hyvä joskus uusia – viitaten siihen että sanot peittosi olevan sen verran vanha että on vielä jotain eri standardikokoa. Vasta oli jossain lehdessä juttua siitä miten peitot ja tyynyt eivät puhdistu tarpeeksi pyykissä, joten ne pitäisi vaihtaa säännöllisin väliajoin. Vanhan peiton/tyynyn paino voi olla paljon uutta samanlaista painavampi, kun se on imenyt itseensä likaa, pölyä, karvoja, hilsettä jne, mikä ei lähde pesussakaan pois. Ehkä nyt olisi siis aika ostaa samalla uudet peitot ja tyynytkin kun lähdet uusia lakanoita shoppaamaan 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tyynyt me ollaan vaihdettu aika hiljattain, tosin itse käytän alimpana tyynynä vanhempaa koska sillä ei oo väliä missä kunnossa se on. Ja juu, mulla on kaks tyynyä käytössä 🙂 Ja ollaan tota peittoakin etitty mutta kun ei oo tullu vastaan semmosta missä ei ois untuvatäytettä. Melkeen kaikissa lukee noin, ei oikeen oo voitu ostaa. Ykski kerta kun kysyttin myyjältä, ni joo joo sopii allergikolle ja ei oo untuvaa mutta kun ite sitä pakkausta katseltiin niin siinä kyllä luki untuva. Jos ois niitä yhden hengen peittoja niin löytyisi mutta ei parivuoteen täkille. Että nyt valppaat lukijat saakin tehdä etsivän työtä (jos tykkää) ja ettii meille parivuoteen täkin. Koko sais olla se 230-240×210/220?.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Hmm, sensuroit jostain syystä toisen viestini, jossa oli lainaus tohotori.fi:sta. Siinä kerrottiin miten tyynystä voi löytyä muutamassa vuodessa ties kuinka monia erilaisia sieni-itiöitä, ja kun sullakin on nuhaisuutta usein videoilta havaittavissa, niin on sillä väliä alustyynynäkin millaisia itiöitä sieltä hengität, vaikkei sun pää siihen suoraan koskekaan 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hmmm… tuollaista viestiä ei kyllä löytynyt odotettavissa eikä roskakorista joten on taas jäänyt bittiavaruuteen. Kiva kun laitoit uudelleen viestin ja kiitoksia tästä tiedotteesta. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Parissa häissä on ollut tarjolla Lidlin juomia ja silloin kieltämättä mietin, että en omiini haluaisi 🙂 ..kerrankos sitä elämässä juhlii häitä, niin saisi sitten olla jotakin uniikimpaa. Normi illanistujaisissa
  Lidlin juomat menevät siinä missä muutkin!

  – Tilda

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Niin, häissä varmaan on hyvä vähän panostaa. Itse tekisin omiini boolia + shampanjaa + viinejä yleensäkin. Että ei varmaan ees lonkeroa/siideriä ois. Mut ihan normissa illanistujaisissa on ihan sama onko lonkero,siideri tai olut minkä merkkistä. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No näkyykö kuvassa raakaa viinaa jossain? Ei, emme juoneet.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Ei nyt liity tähän postaukseen, mutta tulipa mieleen kun yhtä toista blogia lueskelin, jotta siinä bloggaaja piti "suunnittele blogilleni yläbanneri" -kisan lukijoilleen. Esitteli parhaimmiston, tosi hienoja ehdotuksia oli saanutkin, ja valitsi sitten mieluisen. Vai pitikö se niistä äänestyksen, nomut kuitenkin.

  Ihan vaan vinkkinä. 🙂 (Tarkoitan siis tota ylhäällä olevaa Värikäs elämäni -tekstiä, kait se joku banneri on?)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tarkoittanet varmaankin Kaktun blogia. Oon itsekin katsonut sitä mutta en oo lähtenyt siihen. Miettinyt kyllä mutta tykkään toisaalta että tuo "banneri" on tuollainen erittäin yksinkertainen nimi vain. Tietty jos joku tykkää ilokseen sellaisen tehdä, nini saa toki tehdä 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Eri blogi mulla mielessä. En nyt mainosta tässä mikä, kun en ole varma saako blogiaan mainostaa.

   Simppeli on munkin mielestä kiva, mutta aattelin vaan vinkata ideasta. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No pistä vaikka sähköpostiin osoite, ihan mielenkiinnolla tykkäisin katsoa. Mutta omiin silmiini tuollainen on tullut vain Kaktun blogissa ja ihan hyvä ideahan se on. En vain tiedä mahtaisko onnistua tässä blogissa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mjaa, musta toi on aika normimäärä – josta valitettavasti jäi kun itse keskityin tuohon suussasulavaan salaattiin. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Mitä helvettiä. Kuinka urpo ihminen voi olla. Tarjolla on salaattia patonkia ja suklaata ja sipsiä. Mikä niistä on liikaa…. Olis jopa voinut olla enemmän vaihtoehtoja, mutta aina kun minä olen ollut tai tänne on tullut ystäväni illan viettoon on tuo määrä vähintään tarjolla. Valinnan varaa on hyvä olla.

  • Marikamaria

   Marikamaria

   Ano 10.57 miten niin paljon? Ei niitä tarvi sitäpaitsi kaikkia kitusiin vetää kerralla. 😀
   Salaattia söin monta päivää ton jälkeen ja sipsit lensi roskiin loppujenlopuks ku niitä en ton illan jälkeen jaksanut syödä. Aika vakiokokoa noi sipsi ja karkkipussit muutenkin niin paha on pienempää määrää hankkia. Kyllä täällä taas kehitellään ongelmia ties mistä, ei jestas.. 😀

 • Kristiina

  Kristiina

  Mun mielestä Lidlin tuotteet on kautta valikoiman hyviä ja ihan laadukkaita! Sitäpaitsi tässä nyky-Suomen tilanteessa kun ruoka ja asuminen on kallista, ostan ainakin itse sapuskani sieltä mistä ne kannattaa ostaa, niin että tilillekin jäis palkasta jotakin. Ostakoot noi Anonyymit merkkisiiderinsä mun puolesta vaikka Stockmannilta ja maksakoot itsensä kipeiksi, kusena ne tulee ulos kuitenkin! Tuo lime-lonkero on minunkin suosikki. Tässä taas nähdään, että osa tyypeistä on täällä taas vain kritisoimassa Pipsaa…miksi edes luette blogia??

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hahaha, et tiedäkään miten paljon mä oon nauranut tuolle sun kommentille. Siis ihan hyvässä mielessä. "…kusena ne tulee ulos kuitenkin…" Tää on kyllä totta. Enkä mä tiedän onko jossain illanistujaisissa nyt niin tärkeää se että on jotan merkkituotteita, mulle ainakin tärkeintä on se seura ja hyvät fiilarit. Ei niinkään se että pitäs olla perkeleen kallista tavaraa. Ne kalliimmat tavarat on sitten juttu erikseen vaikka jossain häissä mutta mitäpä minä siitäkään nokkaani loukkaisin jos joku haluaa säästää hääkustannuksissa. Järkevää sekin on.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ei niitä mistään Stockalta haeta… Alkon lonkero on ainoa oikea, muita litkuja ei tueta.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kyllä vain Lidlistä saa hyviä tuotteita, monet jopa parempia kuin mitä muista saa. Ja jos ystävien kesken iltaa istutaan, miks pitäis esittää olevansa jotain muuta ku on? Hyviltä näytti tarjoilut ja itsekin laittaisin tarjolle useampaa sorttia. Ne sit jää mitä jää. Ihme nirinää täällä ihmiset pitää.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kaiken muun voin Lidlistä ostaa, mutta en alkoholijuomia. Maistuu mun makuun muovailuvahalta ja muovipussilta. Makukysymyksiä, jokanen ostakoon ja juokoon mitä tykkää!

  Ja mitä herkkujen määrään tulee, mun mielestä ei ollenkaan liikaa.. Ehkä jopa aika vähän? Taidan vaan olla ite aika possu kun vietetään tyttöjen iltaa 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, makukysymyksiähän nämä aina ovat mutta joskus vaan tuntuu joillakin menevän vähän ylitse laitojen näiden kanssa. Ihan kuin unohdettaisi että mää en oo kukaan muu ku itteni enkä näin ollen tee ostoksia toisen makumieltymyksien mukaan. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Mustakin lidlin alkoholijuomat, etenkin nuo siiderit ja lonkerot, maistuvat jotenkin kummallisille ns. normaaleihin verrattuna. Mulla tosin onkin aika tarkka makuaisti.

   Hartwallin original-lonkero ja Happy joe -siideri. Niillä pääsee jo pitkälle, ja eikä tarvitse maksaa itseään kipeeksi. Jonkun mainitsema "kusena se tulee kuitenkin ulos" viittaisi lähinnä siihen että ihan sama mitä kiljua vetää kunhan päänsä saa sekaisin. Mulle itselleni ainakin se maku on tärkeää, koska en kovin usein juo huomalahakuisesti, vaan haluan nimenomaan nauttia hyvästä juomasta. Siksi en lidlin litkuihin koske. Kyllähän niillä varmaan ihan samanlaisen kännin vetäisis kuin jollain kympin sidupulloilla, mutta mikä kellekin sitten on tärkeintä 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On noissa Lidlin juomissa joissakin semmosta hassua makua, enkä itse juokaan kuin tiettyjä makuja: Se normilonkero, karpalolonkero ja limelonkero. Ja vaikka juon Lidlin lonkeroita, niin harvemmin enää juon humalahakuisesti mutta tosiasia on että kusena se kaikki kyllä ulos tulloo. Juo sitten Lidlin lonkeroo, kallista shampanjaa, vettä, Happy Joeta…. Sama lopputulos. 😉 Mut makuasiansa. Itekki tykkään mennä nimenomaan maun kanssa ja noi kolme makua on hyvät. 🙂 Eikä esim. karpalossa ole mitään eroa verrattuna muiden merkkien karpalolonkeroihin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Pistä ihmeessä. Me tehtiin sitä tänään ja OLI HYVÄÄÄ!! 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei Pipsa. Haluaisitko joskus vastata näihin kysymyksiin:
  1. Onko sinusta ok tuoda kulkukoiria suomen ulkopuolelta Suomeen?
  2. Mitä mieltä olet transsukupuolisista henkilöistä?
  3. Mitä ajattelet Suomessa oleskelevista romanialaisista?

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei pipsa! Itselläni myös tuo peitto 200×210 ja siihen ei Porista juurikaan löydy pussilakanoita muualta kuin Jyskistä! :s

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Tähän voisi kommentoida että "Mikä v*ttu teitä porilaisia oikein vaivaa?"

   Siellä Porissa on ihan samat kaupat mitä missä tahansa muussa kaupungissa. Jopa enemmänkin kuin joissain pienemmissä kaupungeissa. Koko ajan kuitenkin porilaiset ja Pipsa valittaa miten porista ei saa mitään. Etsinnän puutetta, sanon mä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ei oo kyllä Porin kaupoissa noita isoja täkkejä, olen katsonut. Oon käynyt kaikki Jyskit, Anttilat, Sokokset sun muut paikat läpi mutta siellä on ainoastaan noita yksiä peittoja vain. Netistä en ole uskaltanut lähteä vielä tilaamaan – sen takia kun niissä monissa lukee että untuva/höyhentäyte ja sellaiset ei sovi meille. Ja oon laittanut sähköpostia tiedustellaakseni asian laitaa, niin koskaan saanu vastausta takaisin. Niin uskalla siinä nyt sitten tilailla. Jyskistä mä ekana katsoinkin kun vanhakin sieltä ostettu. Ja sitten kun mä en halua tuollaista 200×200 kokoista koska se on jo huomattu ettei sille löydy enää sopivia pussilakanoita. Eli siis löytyisi tuossa koossa mutta kun se koko ei oo sopiva. Ei oo etsinnänpuutetta tässä tapauksessa. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   No mä laitoin sulle linkin suoraan Anttilan peittoon mikä ei ollut mitään untuvaa, muttet sitäkään kommenttia päästänyt läpi. Ja se täkki löytyy kyllä suoraan tavaratalostakin.

   En oikein usko enää tuohon "bittiavaruuteen", jos 50% mun laittamista kommenteista häviää, ja ne on todellakin olleet ihan asiallisia, en ymmärrä mikä ongelma sulla on niitä julkaista o_o Kohta enää viitsi kommentoidakaan, kun deletesormesi on niin perskeleen herkkä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No en oo saanut mitään tuollaista linkkiä mutta kyllähän mä tiedän että netistä löytyy mutta kuten jo ylempänä sanoin niin en uskalla netistä tilata. Haluaisin löytää mieluummin ihan konkreettisesti sieltä kaupasta sen peitteen. Eipähän tuu tolla tavoin kiusattua nettikauppoja että tilaa "sovitukseen".

   Se on sun ongelmasi jos et usko ja voit vapaasti jättää kommentoimatta jos siltä tuntuu. Mulla ei tosiaan oo mitään syytä jättää julkaisematta jotain Anttilan linkkiä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei muuten ainakaan Porin myymälästä löydy noita tuplapeitteitä. Kiitos linkistä, ainut vaan että se on liian pieni, mä etsin siis vähintään 230×210 mittaista tuplapeitettä. Kyllähän noita 150×200 löytyy vaikka kuinka valtavalla määrällä. Että on mistä valita. 🙂 Mut tuplapeitteen kans se on vähän eri.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu ei voi muokata. 🙂 Enkä tiedä voiko anonyymi edes muokata kommenttiaan? Mun pitää laittaa Anttilalle viestiä ja varmentaa että onko nää ihan varmasti kans allergiaystävällisiä vaikka kyllähän siinä noin lukee.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kai ne Allergiatunnuksen(r) antajat enemmän allergiaystävällisyydestä tietää, kuin Anttilan myyjät?

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hemtexillä on, Porin villa peite, sieltäkin löytyy. Ja viimeistään sitten kun menet Tampeelle, niin Ikeasta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Broiler-pastasalaatin ohje löytyy Marikan blogista ja tekstistä löytyy sinne linkki.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *