28.9. 1.jpeg
Blogi

Lemppareista lempparein – Animal print Tunic

Mä sain aamulla inspiraation laittaa pitkästä aikaa tämän vanhan lempparitunikan päälle, tosin kuvista poiketen mulla oli töissä päällä pitkät legginssit sekä neuletakki. Ajattelin aamusti että kuvaan tuon työpäivän asuni tänne blogiin, mutta täällä kotona tulinkin toisiin ajatuksiin kun muistin lukijan joskus kysyneen kotiasuistani. Tässä siis mun tämänpäiväinen kotiasuni – meillä on sisällä mukavan lämmintä joten täällä tarkenee näin vähissä vaatteissa. Tunika on muuten mun ensimmäisiä Yoursilta ostamiani vaatteita ja edelleen aivan loistavassa kunnossa. Caprilegginssit ostin joku aika sitten KappAhlin alerekistä.

Tunika istuu muuten paremmin mitä viime vuonna mutta ihmekös tuo on kun paino on tippunut. Tuo menee kauan päälleni, kiitos takana olevien nauhojen. Viime vuonna kun käytin tätä, oli mahani niin iso että tuo nousi mulle melko ylös – ei siis ollut enää mikään tunika vaan enemmänkin paita. Jos joku haluaa katsoa vanhempia kuvia tällä tunikalle, niin kantsii katsoa tämä, tämä ja tämä. Tuossa kun katselin noita vanhempia asuja niin on pakko myöntää että makuni on muuttunut vaikka muutamasta vanhemmastakin tyylistä tykkään edelleen, mutta pienellä muutoksella. Pitäisikin ottaa asiaksi tehdä se tyylini muutos 2011-2015 välillä postaus. Mähän kerroin elämäntaparempan alussa etten ole mitannut tuota leveintä kohtaani eli lantiota, mutta katsoin tuossa joku aika sitten mittanauhan kanssa että oisko jotain tapahtunut kun kerran mahdun muutamiin housuihin ja tiedättekö mitä – olenhan minä! Me so happy!

Juttelin tuossa ystäväni kanssa ja suunniteltiin että menisin käymään hänen ja poikien luona jonakin päivänä. Olisikin kiva käydä pitkästä aikaa Tampereella, voisi sen yhdistää niin että katsoisin siellä niitä uusia talvikenkiä kun on vähän isommat valikoimat noissa kenkäkaupoissa. Pitäisi myös muistaa vihdoinkin tehdä ystäväni kuopuksen 1-vuotissynttäreistä postaus, se on vaan jäänyt ja jäänyt. Kuvat ja tekstikin on valmiina, mutta en ole vain saanut aikaiseksi siirtää niitä blogiin. Niskasta kiinni ja julkaisuun!

Huomenna on äidin synttärit eikä mulla ole vieläkään
lahjaa. Olen normaalisti ostanut jonkun hoitolan lahjakortin sekä
kukkakimpun. Nyt haluaisin muistaa äitiä hieman spesiaalimmalla kun
vuosia tulee täyteen 70. Kiitoksia muuten lahjavinkeistä joita olen teiltä saanut, siellä oli paljon kaikkea kivaa vaihtoehtoa. Olen nyt itse katsellut vähän sillä silmällä muutamaa
Hennan tekemää korua jotka olisivat todella nätit ja yhtenä
vaihtoehtona olisi että teetättäisin uniikin korun mutta siinä tapauksessa en pystyisi
antamaan lahjaani samantien. 

Samalla kaupunkireissulla pitäisi käydä katsomassa muutamasta liikkeestä huiveja kun vaihdoin tuon Louis Vuittonin huivini pois. Vähän se kyllä harmittaa koska oli niin ihana mutta mä en vaan osaa käyttää noin isoa huivia, tai shaalihan se oli. Tuo shaali oli itselleni riskiostos jonka ihan mielelläni tein kun tiesin että siitä pääsisi helpolla eroon. Itselleni ongelmia olivat tuo iso koko, en siis millään oppinut sopeutumaan siihen ja sitten se että shaalia piti käsitellä todella varovaisesti. Mä en ole huivieni kanssa varovainen, mutta en kohtele kaltoinkaan. Normaalilla tavalla enempiä varomatta. Huivit on mulle käyttötavaraa, siinä missä laukut ja vaatteetkin. Ja se varominen aiheuttaa mulle aikaisia harmaita hiuksia joten vaihdoin huivin sellaiseen jonka käyttöä ei tarvitse noin suuresti varoa. Vaan nyt mun pitää löytää itselleni uusi huivi.

Sitten vois käydä optikolla kysymässä saisiko näitä linssejä vaihdettua uusiin kehyksiin vai pitäisikö ottaa uudet linssitkin. Olen uusia miettinyt jo kesästä asti eikä mulla vieläkään mitään varsinaista intoa ole. Tai ei ole intoa siis vaihtaa kaikkia, mutta jos sen saisi tehtyä noin että siirtäisi nämä linssit uusii kehyksiin, niin sitten olisi eri asia. Voisin sillä tavoin panostaa vähän enemmän kehyksiin, tosin näiden kehysten kanssa tuli todettua ettei enää muoviai kun eivät kestä samalla tavalla kuin metalliset. Oon kyl tyytyväinen kun nyt on näön huonontuminen stopannut. Mulla on kovat miinukset joten uusiin laseihin saa uppoamaan monta sataa kun pitää ohentaa ja vaikka mitä. Mä haluaisin semmoset silmälasit joissa vois vaihtaa noiden sankojen väriä. Olisi hauskaa pystyä mätsäämään se johonkin.

62 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vanhoja kuvia katsomalla sen kyllä voi huomata. 🙂 Jatketaan!

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tuli mieleen, tykkäisikö äitisi että veisit hänet Hennan luo ja äiti saisi itse suunnitella oman korun. Itse kustansin äidilleni valokuvauksen hauskaan vanhan ajan tyyliin 70v-lahjaksi. Onko teillä oikein isotkin juhlat vai perheen kesken vain?
  Jännä huomata miten pitkät hiukset sulla oli noissa vanhemmissa kuvissa ja miten tummatkin, en muistanutkaan.
  Muistelen että olet joskus esitellyt blogissasi ostamiasi huiveja, vieläkö käytät niitä?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No jotain tällaista olin ajatellutkin, että äiti saisi itse suunnitella oman korunsa. 🙂 Tuo sinun lahjasi oli tosi hieno, semmonen ois voinu olla täälläkin kiva mutta en tiedä olisiko Porissa ihan onnistunut. Ihan perheen kesken on juhlat. Juu, mulla oli pitkät hiukset sillon ja tuli kokeiltua tuo tummakin hiusväri. Käytän mä silloin tällöin niitäkin, yleensä näin syksyisin ja talvisin enemmän.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mene ihmeessä leikkauttamaan näkösi, jos ei ole enää huonontunut. Itselleni se oli suuri helpotus, ettei tarvitse säätää piilareiden ja lasien kanssa, eikä mene enää isoja summia niihin. Ja maksaa muutamassa vuodessa jo takaisin koko leikkaussumman vrt., mitä menisi sinä aikana laseihin yms. 🙂

  t. Jenni

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olisin varmaan jo kauan aikaa sitten käynyt leikkauttamassa, mutta hermoilen liikaa noita kaikenlaisia leikkauksia.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Eikö näkö leikata jotenkin laserilla? Eli ei ole ns. "oikea leikkaus". Itse olen kuullut siitä pelkästään hyvää.

  • Noora - Teoriaa ja kädentaitoja

   Noora - Teoriaa ja kädentaitoja

   Leikkaus ei oo myöskään itsestäänselvyys että se ees voidaan tehdä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, eiköhän se laserilla tehdä. Ainakin tädilleni tehtiin tuolla tavalla. Että ei ole toki oikea leikkaus, mutta silti tuollainen etten itse tekisi. 🙂

 • Janika Törnroos

  Janika Törnroos

  Vau miten oot saanut painoa pudotettua! Alkaa lantio olla jo aika kapea. 🙂 hienoa!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, on se kieltämättä kapeampi kun katsoo vanhempia kuvia.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tsekkaapa silmälasivalikoimat osoitteesta http://www.zennioptical.com. Valtavasti vaihtoehtoja ja hinnat minimaaliset. Olen tuolta tilannut monet kivat lasit. Itselläni on tosi paljon miinusta ja ohennetut lasit, mutta tuolta ne saa sopuhintaan. Työkaverini tilasi monitehonsakin sieltä ja koko systeemi irtosi viidelläkympillä:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Aika huonosti on nyt tullut seurattua mitään ihmeempiä. No täydelliset venäläisnaiset on mennyt jos vaan muistanut. 🙂 Onneks voi netin kautta kattoo jos jäänyt kattomatta. 🙂 Netflixistä oon katellut sit enempi.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  En kyllä näe että vanhoja linssejä saisi mitenkään muutenkuin identtisiin kehyksiin vaihdettua. Ja toisaalta, ei useamman vuoden vanhat linssit ole enää kunnossakaan, pinnoitteet kuluneet yms.

  Nykyiset kehyksesihän ovat metalliset, en ihan ymmärtänyt miksi näiden vuoksi et enää ottaisi muovikehyksiä..?

  Huomattavasti rohkeammat kehykset seuraavaksi, niin hyvä tulee! Instrussa nyt kahdet yksien hinnalla (plus toki linssien lisäkulut) – voi leikitellä ja ottaa toiset erikoisemmat ja toiset tavallisemmat.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Olen kans aika skeptinen tuon suhteen että saisi vaihdettua, mutta joku mulle siitä sanoi että kantsii käydä kysymässä. Mut totta, eihän ne linssit enää uutukaiset ole. No jos ei saa tuolla tavoin vaihdettua niin ehkä mä odottelen vielä muutaman vuoden et menis viel huonompaan kuntoon ja vaihtaa sitten.

   Kyllä nää nykyset on ihan muovikehykset, ei sellaiset paksumuoviset mutta muovia kuitenkin. Ovat sen verran kuluneet ja kuluu aika nopsaankin, niin siitä syystä en tiedä innostunko uudelleen muovisista.

   Mulle ei yleensä nuo tarjoushinnat sovi kun laseihin tulee kaikenlaista lisähintaa, siis linsseihin tulee. Eli mulle ne tulee melko hintaviksi ottaa tuollaiset kahdet kehykset. Mut voihan sitä aina käydä kysymässä et mitä tulee hintaa. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Minullakin tulee kaksinkertaiset ohennukset, pinnoituksia yms, mutta hinta oli minusta silti varsin ok. Varsinaiset kehykset oli 360e (näihin tuhlasin), niihin linssit 180e. Toiset kehykset (300e) siis kaupanpäälle ja niihin linssit kampanjahintaan 90e. Kaikenkaikkiaan tosi hyvä hinta. Kehyksiin ei toki ole mikään pakko näin paljoa tuhlata.

   Siis onko sun laseissa sangat muovia, vai myös tuo kehys-osa?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä en ole ihan varma oliko mullakin kaksinkertaiset ohennukset, vaiko kolminkertaiset. Viimeksi mullakin oli hinta ihan kohtuullinen kehyksineen kaikkineen, 340€ ellen väärin muista. Että ei ole sillä tavalla pahanhintaiset mutta jotenkin ärsyttää laittaa tuo summa laseihin jotka ei kestä kuin kolme vuotta. Sen takia mietinkin että kehyksien pitäisi olla metalliset niin kestäisivät kauemmin. Jos siis maksan laseistani tuollaisen summan tai enemmänkin, niin oletan että ne kestäisivät kauemmin. Mun edelliset lasit kesti aika kauan, en ees muista kuinka vanhat ne oli. Maksoivat kylläkin enemmän ja kehykset oli metallia. Ne piti vaihtaa kun näkö oli huonontunut.

   Mutta pitää käydä katsomassa mitä tällä hetkellä maksaisi jos ostaisi lasit. 🙂 Ja kaikki näissä mun nykyisissä laseissa on muovia. Sangat on muovia mutta tosta kehys-osasta en ole niinkään varma. Ainakin siinä on joku pinnoite joka kulunut pois.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Sangatsu muovia, kehys metallia. Usko pois vaan. 😄 Ei noin ohut kehys, varsinkaan tuollainen "puolikas" ole muovia. Plus en ole kyllä ikinä nähnyt nenätyynyjä muovikehyksessä.

   Tiirailin noita kuvia lasien ostoajalta (09/12), mitä ihmettä sun hiuksille on tapahtunut? Kolme vuotta sitten sulla oli hurjan paksut hiukset ja nyt ihan erilaiset. Ootko itse hoksannut muutoksen?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, mitä tuossa just katselin noita vaihtoehtoja niin kyllä nää taidetaan mieltää "metallisiksi". Ja harvassa oli ne kehykset missä sangat on metallia, eli niissä on kaikissa tuollainen muovikuori joka kuluu. Tämä taas aiheuttaa sen, etten taida ihan vielä vaihtaakaan silmälasejani. Jos kerran taas kolmen vuoden päästä ois uus osto tiedossa.

   Enpä oo tullut huomanneeksi, kun en sillä tavalla noita vanhempia kuvia katsele. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Ehkä ongelma on laadussa. Kyllä mulla ainakin nämä neljä vuotta vanhat muovikehykset on vielä ihan huippukunnossa, linssit oli kuluneemmat. Mutta nämäkin kehykset oli kalliimmat, muistaakseni jotain 250e. Kyllä tässä rahalla saa laatua.

   Hei jos kerta kehysten pinnoite on jo ihan kulunut, niin miksi pihtailla? Pidät laseja joka päivä, ne on todellakin sun tärkein asuste. Luulisi että niihin todella haluaisi panostaa. Sun kasvotkin on nyt sen verran kaventuneet että pystyisit ottamaan haltuun paljon persoonallisempia malleja.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se voi olla sitä mutta enkä tiedä haluanko kokeilla kalliimpia ettei sitten tule petyttyä jos laatu onkin sama. Ei voi silti tietää ennenkuin kokeilee. 🙂

   Pihtailen siitä syystä mitä tuossa ylempänä just kommentoin. 🙂 Tosin jos vaihdan silmälasini, niin en ottaisi mitään persoonallista ja näyttävää. Mä en halua sellaisia huomiolaseja, vaan haluan mieluummin näkymättömämmät koska niiden lasien kanssa pitää kuitenkin olla monta vuotta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Noita ekoja mä katselinkin, myös toiset on kivat jos turkoosiin haluaisin. Nyt kyllä aattelin että saisivat olla punertavat. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Mulla on kokemusta sekä kokonaan metallisista, metalli+muovi-kehyksistä, sekä kokonaan muovisista. Ehdottomasti liputan kokonaan muovisten puolesta, viimeisimmät on olleet mulla jo neljä vuotta, eikä mitään kulumaa/löystymistä havaittavissa! Metalliset/metallikehykset muoviaisoilla on löystyneet, ruuvit löystyneet tai noissa muovisankaisissa se metallin ja muovin liitoskohta löystynyt ja kulahtaneet parissa vuodessa jo. Eli jos kestävät ja siistinä pysyvät lasit haluat, niin valitsisin sinuna kokonaan muoviset. Nämä mun tänhetkiset on ralph lauren-merkkiset, toisetkin löytyy, muistaakseni voguet, ja ostin silloin kun kehyksistä oli -80% ale, laseille jäi hintaa n. 200e.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Instrulla ja Nissenillä on monesti tarjouksia että kahdet lasit yksien hinnalla, näistä saa kalliissa ja "vaikeissa" laseissakin neuvoteltua hyvät kaupat, eli ei koske vain minimiinuksilla olevia laseja. Toki pinnoituksista varmaan laskuttavat "ylimääräisissä" laseissa myös, mutta se nyt on pieni hinta jos kahdet lasit saa esim yhteensä 400 eurolla kun yhdet saisi reilulla kolmellasadalla. Käyttöikä myös pitenee tietenkin kun laseja vaihtelee, eikä samat lasit ole koko ajan käytössä. Ja jos ostaisit kerralla kahdet, voisi toiset olla ns. huomaamattomammat peruslasit ja toiset jotkut esim paksusankaiset muovilasit mitkä toisivat ihan toisenlaista särmää kasvoihin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kaupassa sain hyvän neuvon, eli ostaisin sellaiset lasit missä saisi tuon kohdan vaihdettua mikä nähtävästi kuluu. Kokonaan muovista ei saa vaihdettua mutta jos tuo kaarre mikä menee korvan taakse ja sihen päälle on muovinen niin sen saa. Niin ehkä katselen sellaisia. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Nyt oli poseerauskuvissa vaihtelua, kiva!

  Neuvoni silmälasien suhteen: jätät yhden laukun ostamatta, niin saat jo silmälasit sankoineen ja linsseineen. Minäkään en likinäköisyysleikkaukseen ole uskaltanut mennä, mieheni kävi vuosia sitten, eikä nyt 5-kymppisenäkään edes ikänäköisyys vaivaa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Eipä mun tarvitse laukkua jättää ostamatta että silmälasit saisin. 🙂 Oon vaan noiden silmälasien suhteen tosi vaativa. Varsinkin kun omasta mielestäni laukut kestää kauemmin mitä silmälasit. 🙂 Ainakin nämä merkkilaukut. Tämäkin olen syksyllä 2012 hommannut ja kehykset on jo siinä kunnossa että pitäisi vaihtaa, mut linssit on kyllä ihan OK. Sen lisäksi mulla kestää jonkin aikaa siinä kehyksien valinnassakin. Netin kautta katselin että Instrulla olisi yhdet kivan punertavat silmälasit jotka aion käydä liikkeessä tsekkaamassa. Mun täti kävi kans tuossa leikkauksessa mut siinä oli kyl jotain ongelmiakin kun joutui käymään jossain korjausleikkauksessa. Toki se oli jo aikoja sitten, että varmasti on paremmaksi muuttunut tuo leikkaus.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kävin itse silmien laser-leikkauksessa. Se ei sattunut muuten kuin lompakkoon 🙂
   Leikkauksessa oli "takuu", eli jos tulos ei olisi hyvä leikattaisiin samaan hintaan uudelleen. Minulle jäi ensimmäisessä leikkauksessa aavistus hajataittoa. Sain itse valita jääkö niin vai korjataanko. Koska kyseessä nopea ja kivuton toimenpide, nii n valitsin korjausleikkauksen.
   Ennen leikkausta miinusta oli reippaasti yli 6, joten lasit maksoi aina satasia. Nyt näkö kunnossa, ja helpotti kovasti elämää 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Kai ne laukut kestää kauemmin kuin lasit noin suoraan ajallisesti, koska laukkua käytetään aktiivisesti n. 2 h päivässä ja silmälaseja 14 h päivässä…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, kyllähän se leikkaus helpottaisi. 🙂
   Ja kyllä, laukut tosiaan kestää kauemmin kun niitähän ei pidetä päässä 14h. Ihan hyvä huomio mutta kyllä mä silti haluaisin että lasini kestäisivät vähän kauemmin kuin 3v. Aikaisemmatkin kestivät, tosin ne olikin metalliset eikä niissä tainnut olla mitään muovista.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Omat Pradan muovisankaiset lasit ovat kestäneet nyt virheettöminä jo 6 vuotta 🙂 Omasta mielestä muovisankaiset ovat olleet mukavammat käytössä, etenkin talvella.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Sitä, oletko samassa painossa kuin kaksi vuotta sitten. Kommenttini ei tullut siihen kohtaan, mihin tarkoitin.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Pipsahan sanoi, ettei tiedä. En minä ainakaan tiedä paljonko painoin 2v. sitten. Saattaa mennä kuukausia, etten punnitse ollenkaan, vaatteista ja peilikuvasta tietää, mihin suuntaan ollaan menossa. Lukema ei ole se oleellisin juttu.

   -AI

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Jaa niin tuo, mutta tosiaan en tiedä mitä painoin 2v. sitten. Muistan vain viime vuoden. Sekä 2009 ja 2007. Nuo siis silleen varmasti. Muista ei taas niin varmaa muistikuvaa.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Parit Riekerit on nyt tuntuvassa alessa Sokoksen 3+1 päivillä. Katso nettikuvastosta. Tosi tuntuvat alennukset, joten suosittelen katsomaan Sokokselta!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, nuo on ihanat Riekerit. Ja kiitoksia, pitääpä käydä Sokoksella tsekkaamassa. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hottiksissa oli sillä Juhalla LV-huivi vaaleana versiona. Näytti kyllä hyvältä vaaleiden hiusten kanssa!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, nuo vaaleat sävyt tuntuu toimivan vaaleahiuksisilla. Olen huomannut mutta parempi etten nyt enää sekaannut noihin LV:n huiveihin. 🙂

 • Noora - Teoriaa ja kädentaitoja

  Noora - Teoriaa ja kädentaitoja

  Mä taas rakastan silmälasien hankintaa. Löydän aina niin monia ihania, että haluisin ne kaikki ja sit on vaikee päättää. ostan uudet lasit about 1,5 vuoden välein. Nytkun jo muutaman vuoden pysynyt näkö samana niin on useammat lasit mitä vaihdella. Kehyksissä on usein joku ale, mutta linssit maksa maltaita, kun on niin moninkertaiset ohennukset.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mä en tykkää sit yhtään koska mulla on niin erikoinen maku, varsinkin kun en mene muodin mukana tässäkään asiassa. 🙂 Ni on joskus tosi vaikeaa löytää sopivia. Nää nykysetkin oli aikamoisen väännön takana.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hiuksista vielä. Mikäli kasvatat hiuksia, niin kannattas nuo hapsukaiset latvat käydä leikkaamassa. Näyttää sitten tukka parempilaatuiselta ja vaikka toki hius juuresta kasvaakin, niin huonokuntoiset latvat "kuluu" ja hidastaa kasvua.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyllähän se varmasti kannattaisi ja täytyykin sitä nyt katsoa innostunko käymään tasottamassa niitä.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Silmälasit voivat olla kuin mikä tahansa asuste naisella. Niitä voi ja saa olla useammat eri malliset ja väriset, vaihdellen sitten fiiliksen tai asukokonaisuuden mukaan. Kyse ei ole muodin perässä juoksemisesta vaan oman persoonallisuuden korostamisesta. Meikittömät kasvotkin saavat kehyksen ja ilme piristyy! Jos on vaate- ja laukkufriikki, ei sovi unohtaa kokonaisuuden merkitystä.
  Värikästä Elämää PipSalle 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kyllähän se varmaan onnistuisi jos ne silmälasit ei maksaisi kovin paljoa, niin voisi ostaa vaikka kuinka paljon. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kun kattelee vanhoja asukuvia, niin olethan sä laihtunut todella paljon! Vau Pipsa, näytät niin hyvältä nykyään – jatka samaan malliin 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *