Elloskollaasitalvi1b
Blogi

Lämmintä vaatetta talveen Ellokselta

Kaupallinen yhteistyö Ellos
(postaus sis. mainoslinkkejä)

Tällä kertaa valitsin Ellokselta tähän vuodenaikaan sopivia vaatteita ja yksi niistä on tämä nätti viininpunainen neulosmekko pitkillä hihoilla ja korkealla kauluksella, jonka olen itse kivertänyt muutaman kerran. Kaulus on löysä eli ei tule kaulalle ahdistavasti, mutta antaa kuitenkin suojaa. Mekko on istuvuudeltaan loose eli väljä, mutta olihan se stailattava vyön kanssa ja katsottava kumpi on parempi. Ja mun mielestä tuo väljä istuvuus on käyttömukavuudelta parempi. Mekko myös sopii nätisti yhteen tuon mustan tekoturkistakin kanssa. Ai niin, mulla on tästä koko 54/56.

Tekoturkistakki on nimensä mukaisesti tekoturkista ja ihanan siloinen. Tässä on viisi painonappia millä takki laitetaan kiinni ja sisäpuolella on sileä vuori. Otin takista koon 58/60 koska halusin alle väljyyttä ja tuo tuntuu oikein sopivalta koolta mulle. En tiedä onko takki ihan talvikeleille tarkoitettu mutta itse oon sillä ulkona tarjennut kun ollut -10 astetta pakkasta.

Sitten tämä kulta-musta värinen juhlava mekko kutsui nimeäni ja olihan se pakko ottaa. Mitään juhlia ei tämän kanssa ole juhlittu, mutta innostuin stailaamaan kokonaisuuden millä menisin jos kutsu juhliin tupsahtaisi luukusta. Mekko on muuten tehty ylijäämämateriaalista, tai materiaalista minkä hyödyntäminen vähentää jättää määrää. Ja tuo kultakuviointi on painettu kankaaseen. Mulla on mekosta koko 54/56 ja se on hieman tuosta rinnan kohdalta isohko, niin siihen pitää varmaan yksi ommel laittaa.

Tämän merinovillakerraston (paita+housut) olen itse ostanut eli ei kuulu kaupallisen yhteistyön piiriin mutta haluan kuitenkin vinkata tästä, koska tiedän että moni pluskokoinen on etsinyt lämpimiä housuja/legginssejä. Oon nyt itse pitänyt näitä tässä jonkun aikaa ja voin todeta, että aivan nappiostos. Voi pitää vaikka kotona kun vilu iskee. Näille Ahkka -merkin merinovillakerraston paidalle ja –housuille multa suuri suositus! Mulla on näistä koko 56/58.

Ja mikäli oot tilaamassa Ellokselta jotain, niin käytä mun koodia PIIADEC22 jolla saat -33% pois ostoskorin kalleimmasta Ellos valikoiman tuotteen hinnasta tai -5% lisäalennuksen ALE- tai kampanjatuotteesta. Koodi on voimassa 31.12.2022 asti ja sen voi käyttää kerran. Tarkemmat ehdot löytyvät Elloksen sivulta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *