004_.jpeg
Blogi

Kuva kertokoon mun perjantaifiilikseni

PERJANTAIFIILIIIS!!!!

Innostuin tuossa vähän kuvailemaan kun tajusin tuossa että täällähän on valkoisia seiniä ja sitä pinta-alaa, missä voi ottaa kuvia. Mä rakastan tätä meidän uutta kotia kun tää on valokuvaustakin ajatellen niin T Ä Y D E L L I N E N !!

Kuuntelen tässä musiikkia ja hoilottelen Matt Pokoraa. ”He’s my Number 1” Kuka muistaa tuon kappaleen muutaman vuoden takaa?

Sitten bongasin Lindsey Stirlingilta uuden ihanan kappaleen jonka editoittin itselleni puhelimen soittoääneksi (Nokia nokia, miksi ihmeessä sun piti tehdä Lumioihin tuollainen tyhmyys ettei sinne voi laittaa mp3-tiedostoja suoraan soittoääneksi – muokatkaa heti tämä vanhanlaiseksi!)

Musiikki on kyllä niin pakollinen asia mun elämässäni. Ja laulaminen on jopa terapeuttista. Nyt tassut ylös, kuka lauleskelee? Tuleeko olosi paremmaksi lauleltuasi?

32 kommenttia

 • Anonyymi

  – Mulle musiikki on elämä, koska sillä mie näytän mun tunteet. Eli jokapäiväinen asia :D.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Sama juttu. Se on myös loistava vihanpurkaja. 🙂

 • Tia

  Tulee paljonkin lauleskeltua autossa, yksin 😀 Ja sehän kuulostaa vielä hyvältä kun on voluumi isolla. Mutta auta armias kun laittaa voluumin pienelle..

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hehehhe, niin kun on suuri voluumi ni ei kuule omaa ääntä. 😉 Vaan voi kuvitella et hei, mun ääni kuulostaa upeelta kun se sekottuu sen laulajan ääneen. Jesss, IDOLS HERE I COME! (not)

 • Anonyymi

  Laulaminen on terapeuttista, kirjoittaminen on terapeuttista – teen molempia oikeastaan työkseni.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Vautsi! 🙂 Siis että oikein työksi. Ettei vaan oo joku laulaukilpailun osaanottaja täällä. 🙂

  • Anonyymi

   Laulukilpailun osaanottaja tuskin sanoisi laulavansa oikeastaan työkseen.

  • Anonyymi

   Ei todellakaan mikään laulukilpailun osanottaja… Muusikkoja kun on monenlaisia, samoin kirjoittajia.

 • Anonyymi

  Voitko laittaa silleen että kommentit avautuu omaan ikkunaan? 🙂

  • Anonyymi

   Voi hölmö! Just kun me muut iloitaan tästä uudesta kommentointitavasta – tää on paljon parempi!

  • Anonyymi

   Voi hölmö! Just kun me muut ei iloita tästä uudesta kommentointitavasta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Voi voi, kun nyt on totuteltava tähän. Vaihtelu on kivasta. 🙂

  • Anonyymi

   Seuraan kymmeniä, kymmeniä blogeja ja kaikissa niissä on tällainen (siis niinkuin tämä uusi) kommentointitapa. Kyllä tämä on parempi, ehdottomasti parempi. Tietää, mikä vastaus kuuluu mihinkin kommenttiin.

 • Heli

  Olen variksen ja sotatorven rakkauslapsi, mitä lauluääneen tulee. Siksi ei juuri tule lauleskeltua, mutta musiikkia kuuntelen todella paljon ja välillä yksin ollessa saatan hyräillä mukana. Tosin musiikkimaku on sen verran raskas, että hyräilykin on harvinaista kun ei tuo örinämetalli tai trash oikein ole mitään hyräilymusiikkia… 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   SOri, mä repesin täysin tuolle vertauskuvalle. Älä välitä, mä oon ihan samanlainen rakkauslapsi. 🙂 Mut eipä siinä tartte olla mikään Celine Dion taikka Adam Lambert, kun omaksi huvikseen lauleskelee. En mie ite vois laulaa karaokee ihmiste kuullen. Ehei.

 • Anonyymi

  Hei mistä tuo paitasi on? Tosi hieno, voisin haluta itsellenikin!

 • Villa Kallio

  Tottakai sitä hoilotetaan, lauletaan, luritellaan miten sen nyt jokainen lausuukaan, mutta minä: saunassa, suihkussa, autossa ja okei myönnän…singstarii kotosalla! Ou bou..en ole tosiaankaan karaokea uskaltautunut laulamaan kuin parissa juhlissa ihan silleen vahingossa ja selvispäin. Pitäisi joskus ylittää se oma rajansa ja mennä lurittaan jonnekin baariin ihmisten ilmoille ja nolata itsensä 5-0! Joo mulla niin kaamee rammppikuume ettei yksin kertaisesti pysty esiintymään! 🙂 Hyvää uuttavuotta sinullekin.

 • Tintukka

  onko tosiaan niin, että lumiassa ei voi laittaa mp3 tiedostoa soittoääneksi sellaisenaa? :O Mulle on nuo lumiat tuntemattomia niin olin ihan ihmeissäni tästä tiedosta… Aika hölmöä tuommoinen, taitaa minulta jäädä lumiat ostamatta niin pitkään kun on tuollainen ominaisuus, minä kun tykkään just laittaa aina ihan kokonaisen kipaleen soittoääneksi 🙂

  Joskus kun kavereiden kanssa tulee käytyä ulkona niin uskaltaa mennä laulamaan karaokea kun toinenkin on laulamassa eli duona 😀 soolona en oo uskaltanut kertaakaan… Hyräilyyn sorrun sitäkin useammin ja esimerkiksi siivotessa on pakko kuunnella musiikkia, siivoaminen sujuu silloin paljon helpommin ja mukavammin, mikäs sen mukavempaa kuin laulaa radiosta kuuluvaa kappaletta ja koettaa ylittää äänellään vanhan huutavan imurin ääni! 😀 Isäntä uhkasi hankkia sellaisen "hiljaisen" imurin että minun olisi pakko tyytyä siihen hyräilyyn, ilmeisesti ääneni ei ole niinkuin Tarja Turusella 😀

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kyl se niin on. Kokonaista mp3-kappaletta ei saa, niinku aiemmin on saanu. Fiksaamalla toki saa sellaisen max 40sekunttia kestävän laitettua soittoääneks. Mut kyl siinä täytyy vähän vaivaa nähä. Multakin ois jääny Lumia ostamatta jos oisin tuon tienny vaikka muuten tää on ollu tosi kiva puhelin.

   Duona laulelu ei tosiaan oo niin paha. 🙂 Voi mä voin muuten kuvitella tuon tilanteen ku sie imuroit ja laulat samalla. 🙂 🙂

 • Anna / Kuvan mukainen

  Ei saa iPhonessakaan. Ärsyttävää.

  Mä laulan niin että kämppä raikaa :)! Suihkussa ja töitä tehdessä ja nyt ihanan joululahjan myötä myös singstaria :D! Ou jea!

  Ja toi Mpokora via mikä olikaan niin siin biisissä se sanoo että "she is my MVP" niin selvitin sillon mitä tuo MVP tarkoittaa ja kirjotin sen jarkolle meidän jääkaapin ovessa killuvaan pieneen liitutauluun <3. Eli muistan ton biisin kyllä :D!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Eikä!? Mä kyl aattelin et Samsungeis ja iPhoneissa ois.
   Miksi ihmeessä niistä piti se mennä ottaa pois? Muistan sen ajan ku metsästin semmosta puhelinta et sen kappaleen sai. Ja monta kertaa myyjä myi mulle ihan vääränlaisen puhelimen. 🙁 Kunnes sitte löysin mun Nokia 6680 jossa se sitten vihdoinkin oli. 🙂 Yhyy, mä kaipaan tota luurii!

   Most Valuable Player <3 Löysin ton kappaleen ian sattumalta mun listalta ja tuli muistot mieleen. Tää oli isännän löytämä alunperin ja mää kans tykästyin siihen. Meijän kappale. <3 🙂

  • Anonyymi

   Parempaa ei vois olla ja selkeempää! tietää kuka vastaa kenellekkin ja aina voi klikata sen omaan ikkunaan kun avaa uudelle välilehdelle "HEI HALOOOOOO!!!!"

 • Anonyymi

  Kommentointi on hyvä juuri näin 🙂 Paljon selkeämpi seurata kommentteja ja niihin tulleita vastauksia.

 • L

  Tuo kaikki sivupalkin roina tekee näiden kommenttien lukemisesta epämiellyttävää, erityisesti tuo yks vilkkuva palikka tuossa. Mm. siksii minä tykkäsin siitä omaan ikkunaan aukeavasta kommenttiosiosta, eikä auta tuo omaan välilehteen aukaisu.

  • Anonyymi

   Tietysti sitten, jos vaan lukee viestejä, mutta jos haluaa myös kommentoida, niin tää on ehdottomasti parempi. Koitapas sinä L harjoituttaa keskittymistä äläkä seuraa sitä reunaa/roinaa…

  • L

   Jos haluaa kommentoida Pipsan tekstiä, niin on varmaan aika sama tekeekö sen ponnahdusikkunassa vai tässä muodossa. Pointti kai olikin se että Pipsan vastaukset on helpompi lukea. Varo ettet itse hukkaa keskittymiskykyäsi 🙂