Bombomintreenivaatteet1.jpeg
Blogi

Kun kaikki oli ihan takaperin

Postauksen treenivaatteet saatu BomBomilta

Käsi ylös jos jollakin toisella on myös ollut vaikeuksia nousta aamusti ylös, kun ulkona on ollut niin pimeää? Allekirjoittanut olisi niin mielellään jatkanut aamulla uniaan kissanlämpöisessä seurassa. Nyt on selkeästi iskenyt tää pimeä vuodenaika ja vaikuttaa jaksamiseen, joka on todella ärsyttävää kun pitäisi ehtiä suunnittelemaan kaikenlaista. Yhtenä niistä on Joulukalenterin luukkujen aiheiden keksiminen – jos haluatte auttaa, niin aiheita saa ehdotella. Olen siis ajatellut että tänäkin vuonna olisi hauska tehdä tuo kalenteri, jos vain keksitään riittävästi aiheita. Huomenna onkin luvassa vapaapäivä jonka vietän kaverien seurassa enkä ota kameraakaan tällä kerralla mukaan, kun muutenkin on kone täynnä videoita – juuri viikko sitten kuvasin my weekin. Pitäis varmaan laittaa kaksi videota viikossa, että saisin tuon kasan tasaantumaan. Lisäksi suunnitellaan miehen kanssa talipallojen tekemistä. Onko jollakin tiedossa hyvää ohjetta?  

Kovin on eri puolella somea ”riehuttu” tuosta ilmastonmuutoksesta, mikä on kieltämättä vakavasti otettava asia ja multakin taidettiin pyytää mielipidettä, mutta päätin lopulta etten työnnä päätäni tähän soppaan. Mulla on kyllä asiaan mielipide, mutta en halua siitä julkisesti sen enempää keskustella. Päätin kuitenkin pienesti ottaa osaa, että tein (vähän niinku huvin vuoksi) tuon Sitran elämäntapatestin, koska olin utelias katsomaan minkälaisen tuloksen saisin hiilijalanjäljekseni kun en kuitenkaan matkustele ja yllätyin, kun tulos ei ollut kovinkaan paha, ainakaan keskiarvoon nähden. Hiilinjalanjälkeni on 3700, keskiarvon ollessa 7300. Oletko sinä katsonut tuolla Sitran elämäntapatestillä mikä sinun jalanjälkesi on?  Asiallinen keskustelu aiheesta on tervetullut kommenttiboksin puolelle.

Sain jokunen aika sitten BomBomilta vaatelähetyksen jossa oli nämä kuvissa olevat treenivaatteet. Vaaleanpunainen (hattara) Sporting Way Johanna paitamekko, joka on sopivan pitkä ettei paljas napa näy naapuriin kun miekin joudun usein salilla varpustamaan että saan laitteiden kahvoista kiinni.  Materiaali on ohutta, mutta omissa treeneissa huomasin sen miellyttäväksi asiaksi. Ainoa mikä voi joitakin haitata, on mustien urheiluliivien näkyminen – näissäkin kuvissa ne voi nähdä kun oikein sihrustaa, mutta luulen että tummemman värin kanssa tätä ”haittaa” ei ole. Itseäni kyseinen asia ei haittaa. Mulla on tästä Johanna paitamekosta koko 56. 

Alkuperäisen asukuvauksen kanssa kävi vähän hassusti, sillä puin tuon Johanna paitamekon väärinpäin kun katsoin sisäpuolella olevan pesulapun väärin. Enkä siinä kotitreeniä tehdessäni edes tajunnut sen olevan väärinpäin, koska ei silleen haitannut touhuja – väärinpäin olevan treenipaidan voit halutessasi kurkata instasta. Sain myös uudet Sporting Way kompressiolegginssit Blackie Super housut, joissa on ÖKÖ-TEX sertifiointi. Tuo takaa tuotteen haitta-aineettomuuden ja sopivuuden herkkäihoiselle. Lisäksi kangas on biohajoava eli se voidaan hävittää kompostoimalla. Nämä ovat kompressiolegginssit jotka helpottavat mm. neste- ja verenkiertoa. Itse oon huomannut tuon kompression lähinnä siten, että jalat tuntuvat kevyemmiltä ja muiden mielestä kapeammiltakin. Olen näitä housuja käyttänyt ihan arjessakin, kuten esimerkiksi sienimetsällä. Itse tykkään käyttää näitä Blackie Super legginssejä enemmän arkena, koska ovat näille keleille mukavan lämpimätkin ja kun tykkään käyttää treeneissä eli kuntosalilla käydessäni enemmän näitä Sporting Way komressiolegginssit Mandalaa. Kaikista näistä kaikista Sporting Wayn housuista kokoa 54, vaikka uskon että kokoa pienempikin voisi olla hyvä, kun näiden housujen kuuluu olla napakat. Oletko tutustunut BomBomin vaatetarjontaan?  

47 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei kovin ihmeellinen. Stepperillä ja käsipainoilla liikkeitä. 🙂

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Olisi kyllä kiva nähdä Pipsaa messuilla, mutta hän ei taida Helsinkiin asti lähteä. Messut on kyllä ihan kaikille kiinnostuneille. Olen taviksena käynyt siellä yli kymmenen vuotta joka vuosi, tapahtuman nimi vain vaihtunut välillä. Ihana hypistellä kauniita vaatteita ja päivittää kosmetiikkavarastot- varsinkin luonnonkosmetiikkaa tosi hyvät valikoimat eri yrityksiltä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Eikai se nyt pelkästään bloggaajatapahtuma ole vakka heitäkin siellä varmasti oli. 🙂 Mulle tuli kyllä kutsu mutta en osallistunut näille messuille.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Täytyy käydä katsomassa viime vuoden joulukuun juttuja, oisko siellä tuosta mainitsemastasi joulukalenterista esimerkkiä?

  Strömsöössä (ei kai sitä noin kirjoiteta 😀 ) tekivät joskus talipalloja! Kivaa kun teette, kai laitatte ne jonnekin ikkunan lähelle että tein kissalapset saa katella, varmaan aika käkätystä, eikös teilläkin käkätetä vai miten sä sanot sitä ääntelyä?

  Mä laitan myös jatkuvasti puseroita ja mekkoja väärinpäin! 😀 Kiva kuulla että muutkin! 😀 😀

  Tosi suloinen tuo treenipusero, sopii sulle tosi hienosti! -Leila

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, viime vuoden joulukuulta löytyy aiempi joulukalenteri. 🙂 Odotan jo innolla tämän vuotisen tekemistä. 🙂

   Joo, kyllä meillä käkätetään mutta en tiedä vielä minne talipallot laitamme. Itse ajattelin että puuhun ripustaisimme, kun en halua ikkunan lähelle laittaa, ette tule ongelmia lintusille.

   Kiva etten oo ainut joka laittaa vahingossa vaatteita väärinpäin 😀 Sukkia kyl tulee joskus silmät ristissä laitettua väärinpäin. 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mielenkiintoinen tuo hiilijalanjälki-testi. Siinä ei oikein huomioida nykyään hyvin yleistä postimyynti-tilailua Kiinasta ja muualta ulkomailta. Luin vähän aikaa sitten jutun aiheesta. Esim. vaatteiden tilaaminen ja sitten palauttaminen, eli pakettien lennättäminen edestakaisin, on ongelma ympäristön kannalta.

  Sulla on ihailtavan alhainen tulos. Itse en syö lihaa ollenkaan, en omista autoa vaan kuljen joukkoliikenteellä ja kävelen alle kolmen km matkat, asun kerrostalossa, ostan vain tarpeeseen enkä omista lemmikkejä mutta hiilijalanjälkeni on lähes kaksinkertainen. Se on varmaan se yksi lentomatka noin joka toinen vuosi joka painaa. Tässä huomaa millä on loppujen lopuksi merkitystä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tuo oli kyllä mielenkiintoinen testi. 🙂 Itekki yllätyin testin tuloksesta mut toisaalta, kun en itse juurikaan lennä matkoille, niin kai se alentaa tulosta tosi paljon.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Näin pienituloisena (tulot 1200 euroa/kk) ei minulla ole varaa tilata noin kalliita treenivaatteita. Ostan mieluummin urheiluliikkeen alesta halvemmalla vähintään yhtä laadukkaita.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kannattaa tsekata BomBomin ale, sieltä tekee kans hyviä löytöjä. 🙂 Mut hyvähän se, että olet tehnyt hyviä alelöytöjä. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Olipas mielenkiintoinen se Sitran testi! Tein kanssa ja tulos oli odotusten mukainen eli yli keskiarvon. Mun hiilijalanjälki koostuu pääosin matkustamisesta: työmatka on päivittäin reilut 70km ja kolmen harrastavan lapsen äitinä kertyy kilsoja myös vapaa-aikana kun harrastus- ja pelikuskauksia on paljon.
  Olin kuitenkin iloisesti yllättynyt, että asumismuotomme on kohtuullisen hyvä (maalämmöllä lämpiävä okt), ruoka on hyvässä jamassa ja muu kuluttaminen säästeiliästä ja järkevää 😃
  Mikä osa-alue sinun hiilijalanjäljessa painoittui erityisesti?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se oli kyl mielenkiintoinen. Onkohan noita muitakin? Ois kiva kattoo mimmonen jonkun muun testin mukaan tulisi. 🙂 En mä muista yhtään mihin oma jälkeni painottui, varmaan sitä shoppailua pitäisi vähentää. 😀 Mut on siis ihan totta.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Mnjaah, tein testin uudestaan: asuu ahtaasti, uudessa ja energiatehokkaassa talossa ja ei ikinä käytä autoa, julkisia eikä matkusta. Näistä kahdesta tuli hiilijalanjäljeen ainoastaan 200.. Sitten laitoin, että syö liha ja maitotuotteita päivittäin, onistaa lemmikkejä ja shoppailee reilusti, niin hiilijalanjälki olikin 4200. Että vaikuttaa näköjään muukin kun pelkkä matkustaminen.
   Tämän kokeilutestin valossa on toki sinun tulos hiukan alakanttiin, koska asutte kohtuu tilavasti (?) ja käytät autoa / julkisia jonkun verran 🤔

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kaikkihan ne taitaa vaikuttaa mut isoimmat nousut tuli matkustamisesta kun katsoin mikä eniten nostaa sitä lukemaa. Yllätti se oma tulos mut noin se on.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Noi housut ei oikein istu sulle kunnolla eikä oo niin napakat kuin pitäisi koska ovat liian pitkät. Vihje: vedä pulteista niin paljon alas housuja etei jää ryppyjä reisille ja pohkeisiin. Paljon paremmat jalassakin ja tulee housun materiaalin hyödyt esiin!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   On tuossa vedetty, mutta ovat mulle liian isot. Ovat tällä hetkellä lyhennettävinä, että istuu entistäkin paremmin. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Mä en syö lihaa, ei oo ajokorttia, en käy ulkomaanmatkoilla, yks laivamatka vuoden sisään, syön enemmän mitä muu perhe, kerrostalo, tuulisähkö, vägän käytän joukkoliikennettä jos ollenkaan (kävely pyörä) ja tulos 4200.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   En mielestäni. Eikä tuossa voi jättää laittamatta jotain tietoa, tai ei mun mielestä ainakaan voinut? Jokaiseen kohtaan vastasin.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Itse tein myös testin. Pyöräilen ja kävelen, käytän julkista liikennettä pakon edessä. En syö mitään lihaa tai maitotuotteita. Haaveilen lemmikistä, mutta sellaista ei vielä ole. En matkustele myöskään. Vihaan yli kaiken ostoksilla käyntiä, enkä osta vaatteita paitsi, kun vanhat hajoavat tyyliin päälle:D hyvin olet tehnyt testin, onnittelut!

 • kikka2008

  kikka2008

  Kävin jokunen aika sitten
  bombomin sivuilla, ja ajattelin, että ihanaa, kun bombomilla on kerrankin tarpeeksi pitkä treenipaita/mekko! Mutta tosi lyhyeltä tuo vaikuttaa ainakin itselleni. Pidempää siis odotellaan…

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ei tuo lyhyt ole, sen saa pidemmäksikin. Itse pistin sen tolleen et jäi ryppyyn vatsan kohdalta ja nostin vähän helmasta ylemmäs. 🙂 Ja kun mullakin on tuo leveä lantio mikä vie kans pituudesta pois, eli jos itelläsi ei ole kovin leveää lantiota, niin on pidempi. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tosi kauniit treenivaatteet, varsinkin tuo vaaleanpunainen yläosa . Näytät tosi freesiltä ja iloiselta !

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tää testi oli ihan mielenkiintoinen. Minulle antoi tuloksen 5000: omakotitalo lämpiää pelleteillä, ajan sähköautolla, en syö lihaa kuin harvoin. Ja silti sain noinkin korkean tuloksen. Ehkä siihen vaikuttivat lemmikkieläimet ja shoppailu ja pari laivamatkaa vuodessa.

  Treeniasusi on todella kaunis ja raikkaan näköinen!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Se oli kyl kiinnostava testi eikä sunkaan tulos nyt mikään kamala ole, kun miettii keskiarvoa. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ihan hyvältä vaikuttaa tulos. Ainahan noissa voi jotenkin parantaa, itellä kans lihansyöntiä vähentää vaikka oon siihenkin kiinnittänyt hjuomiota. Enemmän siis vois tuohon shoppailuun vaikuttaa ja kyllä se näi talvella vähenee. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kivaa, että joulukalenteri tulee tänäkin vuonna! Aiemmin siitä jo kyselinkin kun tykkäsin viime vuonna joulukalenterivideoistasi tosi paljon. 🙂 Esim. tällaisia ideoita tuli ensimmäisenä minulle mieleen:
  – Joulukoristeidenne esittelyä ja/tai kodin/kuusen koristelua
  – Joululahjaostoksia ja joululahjojen paketointia sekä mitkä ovat omat lahjatoiveesi, jos niitä on
  – Joulusiivoukseen liittyvä video, esim. että miten toteutat joulusiivouksen ja jos olisi jotain vinkkejä tms. ja miksei ihan jonkin paikan siivousta yhdessä katsojien kanssa
  – Jos Porissa on joku joulumarkkinat tai -tori, niin kiertelyä siellä
  – Menneiden joulujenne muistelua tai kivoja sattumuksia, joita on jouluna käynyt, kuviakin olisi kiva nähdä. 🙂
  – Joulun pyhien menun suunnittelua ja mitä teidän perinteiseen joulupöytään kuuluu
  – Leivonta- tai jouluruokakokkailuvideo
  – Joulusuklaiden, -herkkujen tai vaikka glögien maisteluvideo
  – Hyväntekeväisyysluukku, esim. jollekin kissatalolle joululahjan ostaminen tai vaikka joulupuu-keräykseen osallistuminen

  En tiedä ovatko nuo toteuttamiskelpoisia, mutta tulivat näin äkkiseltään mieleen. 🙂
  -Pauliina

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia vinkeistä. 🙂 Eiköhän näistä jotain jotain tule toteutettua. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Itse en syö lihaa enkä maitotuotteita, liikun pääsääntöisesti pyörällä sekä kävellen, asun yksiössä, en ostele kuin harvoin.. Tulos oli 4300, aika jännä on siis sinun tulokseksi, olisipa hauska tietää mitä olet vastannut :))

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Sain hiilijalanjälkeni eka tulokseksi 4 900 mutta tein sen vielä uudestaan ja oikein pohdinnan kanssa, ja tulos oli 5 100!? No, ainakin keskivertoa alempi, vaikka ei tämä kai mikään kilpailu ollut, mutta lohduttaa se pikkasen että ei ihan hirvee kuluttaja ole, vaikka olishan noissa elämäntavoissa aina petrattavaa?

  Tossahan noita joulukalenteri-vinkkejä oli ja tosi mukavia, varsinkin tämä hyväntekeväisyysluukku ja joulukoristelu/esittely-juttu! Niin ja joulu-lasagnen tekoa, eikös se olisi mahtavaa?! Siitä tulis varmaan hitti! No niin, saa kai sitä yrittää? 😀
  -Leila

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, ei ollut kilpailu vaan lähinnä katsoa mitä tulee ja missä voisi vähän parantaa. Eikä ne välttämättä ole kovin mahdottomia ja isoja muutoksia mitä pitäisi tehdä. 🙂

   Joo, tosi hyvin tuli ideoita joten eiköhän se kalenteri onnistune. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tosi hyviä kalenteri-ideoita tullut aiemmin. Minustakin olisi ihana nähdä vaikka lyhyitä diy askartelujuttuja. Myös paketointivideosi oli jostain syystä minusta tosi kiva.
  Oma tulokseni oli 4100, pisteitä tuli shoppailusta ja lemmikkikissasta. -kirmi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, niitä on tullut ja tosi kivojakin. 🙂 Enköhän mää ainakin jotain paketoi 😀 Sen voin ihan luvata. 🙂 Ei sunkaan tulos paha ollut. 🙂

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *