Piiamekko1.jpeg
Blogi

KUDE DESIGNIN UUSI PIIA-MEKKO IHASTUTTAA

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – KUDE Design

Aurinkoisella paikalla metsän siimeksessä, kun lunta on vielä vähän jäljellä, loistaa raikkaan keltainen KUDE PIIA- trikoomekko yhdessä keväisen auringon kanssa. 
En voi olla hymyilymättä kun sain käsiini tämän KUDE Designin Piia- mekon, oikein nimikkomekon. Ja kuten moni ehkä jo tietää tai on osannut arvata, niin rakastan keltaisia vaatteita ja tämän mekon värit jo yksistään saavat mielen iloiseksi. KUDE Design saa multa myös isot plussat todella nopeasta toimituksesta, sillä heti seuraavana päivänä oli mekko jo noudettavissa. Nyt on Piialla oma Piia- mekko. 

Omasta vaatekaapista löytyykin jo muutama KUDE Designin mekko kuten mm. ruskanvärinen HERTTA -mekko, vadelmanvärinen SUVI- mekko sekä mustikansininen IIDA- mekko. Kude Designin vaatteista löytyy myös Öko-Tex sertifiointi.  

PIIA- trikoomekko on valmistettu luomupuuvillasta (92%) ja elastaanista (8%), joka tuntuu käytössä ihanan pehmeältä mutta samalla myös jämäkältä. Mekkoa saa koossa S-3XL ja itselläni on mekosta koko 3XL. Olen 160cm pitkä pätkä joten mekon helma tulee polven kohdalle. 
Tästä mekosta löytyy myös taskut mitkä ovat mukavan syvät eli avaimet ei heti tipu sieltä pois. Lisäksi mekossa on täysipitkät hihat jotka ovat itselleni ihan pikkusen liian pitkät, mutta eivät häiritsevän paljon. Mekkoa löytyy keltaisen, sinisen ja harmaan värisenä. 

Itse tykkään kaikista KUDE Designin vaatteista mitä mulla on, koska ne ovat todella miellyttäviä päällä ja sopivat monille. Tällä hetkellä tämä kuvan PIIA- mekko on ollut eniten käytössä koska siinä on pitkät hihat ja mieltä piristävä väri. Sopii käytettäväksi juuri tähän hetkeen, kun ei ole enää mahdottoman kylmä muttei täysin vielä lämminkään. Ja hei, tämä mekon kanssa sopii ihanasti musta neuletakki taikka hihaton neuleliivi. 

              

KUDE Studio & Shop
Päivöläntie 15
00730 Helsinki

🟡🟡🟡🟡

Kude Design
KUDE Studio & Shop
@kudedesign

6 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *