Blogi

KORISTELLAAN KIRJEPAPEREITA

Paperikoristelu3

Olen harrastanut kirjeenvaihtoa ’98 vuodesta lähtien kahden kirjekaverin kanssa, mutta sykyllä 2003 tempaisin ja laitoin kirjeenvaihtoilmoituksen jonka ansiosta niitä kirjekavereita oli hetkellisesti todella paljon. Sittemmin määrä on tasoittunut. Kirjoittaminen on aina ollut mulle mieluista ja ihan nuoresta lähtien olen kirjoittanut, mutta silloin se oli enemmänkin keksittyjen tarinoiden kirjoittamista kuin kirjeenvaihtoa toisen kanssa. Luulen että kirjoitan vanhoille päivilleni asti, mut mitä se sitten on – kirjeitä, tarinoita, muistoja. Sen näyttää sitten aika.

Paperikoristelu1

Oon aiemminkin koristellut kirjeitäni, mutta viime vuoden puolella olen vienyt tuon koristelun next levelille ja innostunut koristelemaan paljon enemmän kuin aiemmin. Olen ostanut tarroja, washiteippejä ja musteita joilla olen koristellut kirjeitäni. Multa löytyy A4-kokoinen luentolehtiö mihin tykkään tehdä näitä koristeluita. Koristelen myös kirjepaperien tyhjää puolta eli näissä paperin päälipuoli on jo valmiiksi kuvioitu, mutta taustapuoli on tyhjä/blankko ja tuon puolen sitten itse koristelen tarroin yms. On ollut kiva panostaa tällä tavoin kirjeitten ulkonäköön vaikkei se pääasia niissä olekaan.

Paperikoristelu2

Sekin on tässä kivaa, että koristelu ei ole vaikeaa ja näistä voi tehdä niin monennäköisiä. Mukavaa pientä puuhastelua missä ainakin itselläni stressi vähenee. Joskus voi olla että koristelen vain sitä mikää kun niitä kirjeisiin tarvitsen, tai sitten teen monta sivua perättäin. Se on ihan millainen oma fiilis on. Itselle tämä tämmöinen paperien koristelu tuo hyvää fiilistä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *