Remppahein%25c3%25a4kuu1.jpeg
Blogi

KOHTI TERVEEMPÄÄ HUOMISTA | 7-2018

Uimapuku saatu: BomBom.fi

No niin, se olisi kolmisen viikkoa edellisestä päivityksestäni ja tällä kertaa tämä tulee hitusen etukäteen, koska suunnittelen blogilomaa, jota olen vähän tuumaillut 2vko mittaiseksi, enkä nyt ajatellut unohtaa tätä remppapostausta kuten viimeksi vahingossa kävi. Tällä kertaa mulla ei onneksi ole mitään uupumuksen oireita, että sitä lomaa pitäisi saada järjestettyä heti eikä muutaman viikon päästä, mutta haluan kesälomallani pitää myös sitä oikeaa lomaa, että jaksaa taas painaa. Mut niin, mitäs tässä on nyt tapahtunut. Olen liikuntana pitänyt pyöräilyä ja uintia – uintia oikeastaan siitä lähtien kun helteet saapuivat. Uimassa on siis tullut käytyä lähes joka päivä ja yhtenä päivänä kävin kaksikin kertaa – ensin päivällä ja sitten kuutisen tuntia myöhemmin ns. iltauinnilla. Uimapaikat on kovin nyt vaihdelleet, mutta sen sanon että Yyterissä on yllättävän kylmää vettä. Uitu siis on ja olkapääkin taisi hetkellisesti mennä sen takia, mutta parani muutaman päivän buranakuurilla. Kesähelteiden kunniaksi tässä postauksessa on nyt uikkarikuvia. Pyöräilystä ei oo tullut näin kuumalla mitään, mutta eipä mua se haittaa kun uinnilla on voinut korvata sen. Syömiset on olleet ihan hyvällä mallilla, on vaan pitänyt tarkkaan seurata kaloreita. Ainoa notkahdus onkin tullut nyt helteellä, kun päivällä ei tee juurikaan mieli syödä mitään, vaan lähinnä juoda. Jos jotain olen syönyt, niin marjoja, hedelmiä, salaattia ja jäätelöä. Okei, ei tuota jäätelöä kuitenkaan samassa määrin kuin noita muita. Oon yhden lämpimän aterian syönyt ja sekin on iltapuolella, kun on jo vähän viileämpää. Mutta siis kaikinpuolin ihan kivat hetket takana, vaikka melko nopeasti on aika taas mennyt. Ps. Kivat rusketusraidat.  

Mennäänpäs sitten asiaan eli kuinka paljon tuli muutoksia tässä muutamassa viikossa. Vaa’an mukaan paino muuttui -1,2kg verran viime kuusta alaspäin. Kenties olisi tullut enemmänkin jos olisi odottanut loppukuuhun, tai kenties ei. Mahdollista on, että ehkä ensi kuussa paino tipahtaa enemmänkin alaspäin kun tulee vähän pitempi väli. Myös vyötäröstä suli mukavat -2cm pois, mikä on aina ilo huomata. Mun kroppani on nähtävästi sellainen että kapenen ensin tuosta vyötäröltä ja rinnan ympärysmitasta, ja lopuksi sitten muualta. Olen ihan tyytyväinen tuloksiin.    

Kroppamuutokset: 

Paino: -1,2kg (yht. vuoden alusta -9,2kg)

Vyötärö: -2cm (yht. vuoden alusta -8cm)


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Elämäntaparemontissa auttamassa:

Personal Trainer Ringa Ruisniemi
 (ruokaohjelma, treeniohjelma, tuki)
Wellgo – Personal Training
Wellgo Training Center (kuntosali jolla käyn)

34 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Tosi hyviä tuloksia ! Mahtavaa että jaksat määrätietoisesti rempata ja aina uudestaan nousta ja taas jatkaa. Itsellä totaali kyllästyminen omaan jojoiluun ja rempat toistaiseksi vaan oottaa. :-/

  Mukavaa lomaa !

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. 🙂 Jojoilu kyllä pakkaa kyllästyttämään, mut kenties sitä jaksaa jos ei oo liian tiukka kuuridieetti?

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Onpas sun jalat tosi ruskeat!
  Kuinka paljon uit kun käyt uimassa? Mun ei tule järvessä uitua samalla tavalla pitkää matkaa kuin hallilla, järvessä uinti on enemmän sellaista pulikointia, kun taas hallilla ui aina vähintään kilsan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti. Ne on tosiaan nyt ottanu sit oikein extrapaljon brunaa pintaan. 😀 En mä oo sitä laskenut paljonko uin, yleensä tunnin ajan oon uinut. Ihan perusuintia ja omia hauskoja kohelluksiani eli sukeltamista 😀

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hyvin vähenee sentit vyötäröltä! Itsellä paino heittelee helposti 1-2 kg riippuen syömisistä ja hormoneista, ja olen normaalipainoinen eli vyötärön sentit kertonevat enemmän laskusuunnasta. Ja hellekin voi turvottaa, kun kertyy enemmän nestettä kudoksiin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, niinhän se pakkaa itse kullakin heittelemään ja mäkin luulin ettei nyt tulis mitään kun hellettä ollut mut ihan kivahan tuo. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hienoa, että olet saanut edistystä taas. Itselläni tuli tässä kuussa kilo lisää 🙁 mutta tiedän itsekin, että on tullut liikuttua aivan liian vähän.
  Ihania kesäpäiviä sinulle! -kirmi

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Älä liikoja siitä murehdi. Mä luulen et se menee ihan itellään pois. 🙂

 • IlonaK

  IlonaK

  Heips pitkästä aikaa! Kiva kuulla, että "rojekti" etenee. Parhaiten tuon rusketuksen näkee siun varpaista: päältä ruskeat ja alta pinkit!

  Hellettä pukkaa. Kissakin on potslojo maha lattiaa vasten ja virkoaa enempi iltapuolella – toissa yönä herätti puoli 3:n aikaan: oli käynyt pesuvadistaan onkimassa kumituppelot ja halusi palkkipt heti eikä aamulla …

  Jatketaan harjoituksia 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, pikkuhiljaa. 🙂 Tää uikkari on kuin karkki. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hienosti taas pudotusta! Itse taistelen painon kanssa päivittäin ja lihon pari, kolme kiloa viikossa ellen todella tiukasti seuraa syömisiäni. Olen normaalipainon ylärajalla ja kyllä viimeisten kilojen laihdutus on minulle todella työlästä. Täytyy sanoa että olen kyllä kateellinen sinulle kun voit herkutella jäätelöllä ja hampurilaisilla ja silti vaan laihdut. Minä olen vaan niin väsynyt tähän ikuiseen painon tarkkailuun.

  • Anonyymi

   Anonyymi

   Sairaalloisen ylipainoinen toki laihtuu helpommin kun normaalipainoinen, kun pudotettavaa on niin paljon enemmän. Mutta kyllä normaalipainoinenkin voi syödä vaikka kerran viikossa hampparin + jätskin lihoamatta. Kunhan muuten syö terveellisesti ja liikkuu säännöllisesti 🙂 itse olen normaalipainoinen ja olen myös joutunut melkein koko aikuisikäni tarkkailemaan syömisiäni etten lihoaisi. Onhan se välillä raskasta, mutta toisaalta siihen on tottunut 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia. No mä oon ottanut sen jostain pois jos oon herkutellut. Välillä silleen voi tehdä, mut ei joka päivä. Musta se on kiva, et laihduttaessa voi myös herkutellakin, niin se matka ei tunnu kovin pahalta.

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Minulla Kuumalla säällä tuppaa paino nousta parikin kiloa, joten hienosti saat painoa putoamaan helteistä huolimatta. Varmasti auttaa kun uit ja pyöräilet ahkerasti.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No äläpä. Mä kans aattelin et paino ois noussu mut jotain vissii tehnyt oikein kun olikin laskenu, helteistä siis huolimatta. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Onhan se, mut eipä se nollakaan maata ois kaatanut. 🙂

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hyvä Pipsa! Mahtavaa että myös senttejä on lähtenyt vyötäröltä. Hyvää kesän jatkoa ja lomaa!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *