Elloskoti18
Blogi

KODIN MUUTOS+KESÄMEKKOJA (+alekoodi)

Kaupallinen yhteistyö Elloksen kanssa (sis. mainoslinkkejä)

Kuten moni ehkä tietääkin, niin en ole sisustaja, mutta saan silloin tällöin inspiraation pieneen muutokseen ja tällä kerralla valitsinkin Ellokselta muutamat tuotteet heidän KOTI -valikoimastaan. Olen myös tältä pieneltä sisustusinnoltani aika minimalisti eli en siedä miljoonia pikkutilpehöörejä, mutta se on minun makuni se.

Valitsin meidän olohuoneeseen uuden valasimen tai tarkemmin otettuna kyseessä on lampunvarjostin, koska paketissa ei tule lamppua eikä lampunkantaa, vain tuo varjostin ja sekin pitää itse koota. Mut ei hätää, paketissa tuli ihan selkeät ohjeet. Ja näitä on saatavilla monessa eri värissä.

Itse tykkään tuosta ”kävystä” joksi kyseisestä varjostinta kutsun, koska muistuttaa sellaista. Koko on pieni (mini) mutta valaisee kuitenkin hyvin ja sopii tuonne olohuoneeseen.

Keittiöön olen tehnyt enempiä muutoksia eli sinne jäi pysyvästi pöydälle tuo asetelma mihin pitäisi kukat jossain kohtaa vaihtaa. Samainen asetelma näkyy myös tuossa olohuoneessa otetussa kuvassa, mutta siellä se oli vain kuvanoton ajan.

Keittiön puolelle valitsin tällaisen läpinäkyvän kattovalaisimen minkä mukana ei muuten tule itse lamppua eikä kattopistoketta eli nuo tulee itse hommata. Tuonne sopii iso lamppu, mutta itseltä se on edelleen hommaamatta.

Elloskoti22

Sitten hypätään takasin muodin pariin eli multa suuret suositukset tälle viininpunaiselle mekolle. Tässä on korkea kaulus, mutta sen saa kiverrettyä sopivammaksi eikä kaulus ole tiukka eli jos oot samanlainen ja sua ahistaa kaulukset, niin tässä oleva kaulus on löysä eikä ainakaan itellä aiheuta epämiellyttävää oloa. Mekon malli on myös väljä eli ei ole ihonmyötäinen. Mulla on tästä mekosta mun peruskoko eli 54/56.

Ja koska kevät kolkuttaa pian jo kotiovella, niin olen hieman taas katsellut mekkoja sillä silmällä ja bongasinkin Ellokselta muutamat mielenkiintoiset. Näistä kahdesta en vain osaa sanoa että onko tunika parempi kuin mekko. Muuten siis sama kangas mutta malli erilainen. Kumpi olisi sun mieleen? Sitten löysin tällaisen värikkään mekon enkä voinut vain scrollata sen ohi. Aina kun selailen nettikauppoja, niin tuollaiset värilliset kiinnittää huomion ensimmäisenä. Tuollaista väripläjäystä kyllä kaipaisi ja miettikää mikä kontrasti tuo mekko olisi lumisessa maisemassa. Näkyisi aika kauas. Ja viimeisenä mekkona minkä bongasin oli tämä kaunis kietaisumekko, missä mun huomion kiinnitti itseasiassa tuo hihojen muotoilu. Tiedän että kietaisumalliset sopii mulle tosi hyvin enkä usko että olisi huono ostos kesää ajatellen. Nyt kysynkin teiltä, että jos pitäisi yksi näistä neljästä valita, niin minkä sä valitsisit mulle?

Jos olet suunnittelemassa tilausta Ellokselta, niin käytä ihmeessä mun koodia PIIAJAN23 ja saat sillä -33% pois ostoskorin kalleimmasta Ellos-valikoiman tuotteesta tai -5% ale- ja kampanjatuotteiden hinnasta. Kyseinen koodi on voimassa 28.2. asti ja sen voi käyttää kerran. Tarkemmat ehdot löytyvät Elloksen sivuilta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *