Sevi14%2B%25282%2529.jpeg
Blogi

Kissojen Kurinat – Ahmatti-Epu

Sevi on meidän toiseksi nuorin kissamme, hän täyttää 12/2016 kolme vuotta eli saavuttaa Coonien iässä täysikasvuisuuden. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä että tulee aikuisemmaksi, eli samanlainen höpöpöpö hän on edelleen. Meillä ainoastaan Siiri on fiksu, mut se onkin pomo. Pomojen pitää olla fiksuja. Sevi on ainoa joka ei tykkää paijauksesta, HÄN tulee sitten luokse ja nippasee kynsillä jos hänen hellyyshetkeä ei heti huomaa. Sevi on nimestään huolimatta tyttö. Tuittupää tyttö.

Sevi osaa myös toimia lattiamoppina jos haluaa (viittaus yllä olevaan kuvaan) Oon sen tuossa just puoli tuntia ennen kuvanottoa harjannut kun neiti päättää piehtaroida ja se on heihei nätisti oleva turkki. Hän on kisuistamme eniten harjattu koska savukissan turkki on vaativampia mitä muiden. Sevi ei kylläkään tykkää että häntä harjataan mutta tässä tapauksessa häneltä ei kysytä mielipidettä. Soon muru pakko koska oot niin vaativaturkkinen.

              

Meidän Sevi on ahmatti. Hän on aina paikalla kun tajuaa että otan
näkkileipää koska hän tietää että sen päälle laitan broilerinleikettä,
joka on tietenkin Epulin suurinta herkkua. Se herää sikeimmästäkin
unesta jos kuulee että rapistelen tietyllä tavalla keittiössä. Sevi osaa
kerjätä, hienovaraisesti ja ei niin hienovaraisesti. Sevi on kissoista ensimmäinen joka tulee ruokakipolle kun siihen alan valmistamaan ruokaa.

Sain vihdoin videolle Sevin sirkutusta kun hän minä murisemalla kiellän ottamasta mutta kun neidin tekee niin mieli, niin hän alkaa sirkuttamaan. Meillä siis murinaa uskotaan, yleensä, että silloin ei kosketa vaan odotetaan vieressä joskos vaikka heltyisi joku pikkupalanen. Sevi vaan ei jaksanut odottaa kuten videolta tai kuvasarjasta voi päätellä.

11 kommenttia

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiva että tykkäsit. 🙂 Sevi on kyllä ihanan söpöliini vaikka onkin aikamoinen rosmo.

 • Anonyymi

  Tämä postaus jäi kyllä lukematta, muutaman virkkeen jälkeen alkoi hän-sanan käyttö tökkimään liikaa :-/

  • Anonyymi

   "murisemalla kiellän ottamasta mutta kun neidin tekee niin mieli, niin hän alkaa sirkuttamaan"

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tuossahan tuo vastaus jo tulikin. 🙂 Eli murisisemalla kiellän ottamasta mutta Sevi sirkuttaa että älä nyt mamma viitti kieltää, anna mun ottaa tää yks pala. 😀

 • Anonyymi

  Mä kyllä luin k o k o postauksen loppuun ja vielä videon päälle. Ja uusiks vielä äsken. Eikä yhtään häirinny, kun HÄN sana tuli vastaan.
  Ei pitäis olla niin turhan tiukka pipo joka asiasta.
  En yleensä tartu turhiin joutaviin puheisiin, mutta jotenki tää kaiken arvostelu alkaa TÖKKIÄ.
  >Leena

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kaikkia ei voi aina miellyttää. 🙂

 • Anonyymi

  Juu ei häirinnyt minuakaan 'hän'-sanan käyttö. Etenkin kun ruotsia (jota käytän suurimman osan ajasta) puhuessa eläimet on myös 'hän'.

  Mutta hauska video! En ollut tiennytkään, että kissst voi kuulostaa ihan joltain linnulta 😀

  -Anna

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, meillä kisut on myös "hän". Jotkut taas närkästyy ihan turhasta. Joo, nää sirkuttaa kun näkee jotain tipuja tosi lähellä tai sitten jos haluaa mamman makkarat mut mamma kieltää. 😀