hennait.jpeg
Blogi

Kimmeltävää maanantaita


Mukavaa kun uusi työviikko alkoi, aika sumussa mutta alkoi kuitenkin. Ja nyt on ihanaa kun nämä viimeiset päivät menee nopeasti. Olihan viikonloppunakin kaikenlaista tekemistä, ettei juurikaan ehtinyt ikävöimään, paitsi kun meni nukkumaan. Kun on 12 vuotta nukkunut toisen vieressä, tuntuu se oudolta nukkua yksin. Pari ekaa yötä oli ongelmallisemmat, mutta nyt alkaa jo helpottaa.

Mun piti niin tänään tehdä tuo vaatevideo mutta tein arviointivirheen, kun menin lounaan jälkeen sänkyyn pötköttelemään. Sinne menin ja nukahdin. Pikaunet ne kuitenkin oli, ja olikin kiva herätä siihen kun pään vieressä pötköttää musta pantteri joka kehrää ja leipoo. Nyt kun vieressä on isännän kokoinen tila, niin kissat on siihen tulleet mun kans nukkumaan, tai siis lähinnä Siiri ja Sevi. Silla menee aina lattialle omaan paikkaan nukkumaan, joka on kuitenkin mun vieressä. Pitkittyy siis videon tekeminen tuonne torstaille koska huomenna tulee kaveri kylään ja keskiviikkona menen äidille + on muutakin touhua sille päivälle. Mut perjantaina se video tulee, kun on näin luvattukin!


Palatakseni hitusen verran vielä viikonloppuun, niin nyt mä kyllä heitän
nuo korkkarit variksille. Eihän niillä voi kävellä kun tulos on tämä.
Ai mikä? No hermopinne päkiässä ja kävely todella kivuliasta. Onneks
tuolla kipu- ja kylmägeeli kombolla oon saanu sen säryn tasottumaan. Yrittihän ne saikkuakin taas, mut totesin että yritetään nyt näillä. Kysympä vaan iteltäni jälleen kerran, että miks mä meen käyttämään noita kun joka kertaa tulee tuo päkiä kipeeksi. Täytyy vissii etsii uudet, jos sellaisia edes löytyy.

Ystäväni Hennan korumyymälällä (Korustudio Linna)
oli tänään 1-vuotisjuhlat, jonne minäkin sain kutsun ja jossa töiden
jälkeen kävin piipahtamassa. Tosin kaikessa kiiruussa taisin unohtaa
onnitella. Tämän postauksen kuvina onkin nyt kaikenlaista kimmeltävää
tuolta Hennan ja Marin myymälästä, ja tulihan sitä itsellekin jotain kotiutettua.

Nimittäin ihanan kaulakorun, jonka Mari on tehnyt. Ja samalla Henna innostui, kun näki mun viikonlopun ”bilemekon” että hän tekee mulle uniikin korun, jonka lasihelmet sointuu tuohon mekkoon. Henna käyttää siinä tuota Marin designia hyväksi, mutta tekee itse nuo lasihelmet.

Oli muutenkin kiva käydä morjestamassa Hennaa ja samalla kurkistaa, että mitäs ihania hän onkaan viime aikoina tehnyt, samalla kun turistiin kuulumiset läpi.

18 kommenttia

 • Anonyymi

  Ootko kokeillut geelityynyjä päkiöille? Tekee korkkarien käytöstä paljon miellyttävämpää. 🙂
  ps. Ihania koruja!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Oon kokeillut, mut ei toimi. 🙁 Eikä mulla siis tullut kipeeks ku vaan vasemman jalan päkiä. Oikeassa ei mitään ongelmaa.

 • Anonyymi

  Vika voi olla kengissäkin, mutta mulla ylipaino vaikutti niin, etten pystynyt oikeen käyttämään korkokenkiä. Jalkaholvikin madaltui ylipainon myötä ja siitä tuli vähän ongelmaa. Nyt kun oon saanut sen 20 kiloa pois, niin pystyn taas käyttämään muitakin kuin lenkkareita ja muita tukevia kenkiä.
  Kivoja koruja!
  -Hanna-

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tämä voi kyllä olla, mutta en ole täysin vakuuttunut koska pystyn kuitenkin mun muilla korollisilla kengillä kävelemään ihan hyvin.

 • Anonyymi

  Ihania koruja ja upean korun olet itsellesikin ostanut =) Mie oon korukivi ja jalometallialan artesaani, odotan innolla yrittäjyyskurssia, että pääsisin mahdollisesti taas koruja tekemään, kun nyt ei ole ollut mahdollista työtilojen puutteen vuoksi. Mahtavia kuvia! Ihana ystävä siulla, kun uniikkikorua siulle suunnittelee <3
  T: Taina =)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Ovat kyl upeita koruja tehneet, ja upea on koru jonka ostin. 🙂 Ja en malttas odottaa, et mimmosen uniikkikorun se Henna mulle tulee. 🙂 Ai sie oot kans tuon puolen hommia osaava. No niin, toivottavasti pian pääsisit taas tekemään.

 • Anonyymi

  Kyllä se on ylipainosta johtuvaa, että jalat tulevat kipeiksi korkokenkien käytön jälkeen. Itse olen ab 25kg ylipainoinen ja sen huomaa kun yrittää korkokengillä keikkua. Valitettavasti näin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No, eipähän tartte enää keikkua korkkiksilla. 🙂 En oo kyl koskaan niistä tykännyt.

 • Noora - Teoriaa ja kädentaitoja

  Olen reilusti ylipainoinen ja kävelen vallan korkkareilla, että sanoisin olevan yksilökohtaista. Tasapohjaisilla kengillä alaselkäni kipeytyy.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tämäkin tietenkin, että yksilökohtaista. 🙂 Eikä mullakaan kipeydy kuin tuo toinen päkiä, ei molemmat. 🙂 Eikä ne noilla toisilla korollisilla kengillä oo koskaan kipeytyneet.

 • Anonyymi

  Toki on varmasti yksilöllistä ja riippuu kengistä ja koron koosta ja onko platformia vai ei, mutta on siinä päkiöillä enemmän kestämistä sadalla kilolla kuin 65 kilolla noin niin kuin jo pelkän fysiikan perusteita ajatellen.

 • Anonyymi

  Aivan super ihanaa kuulla, että henna sai tuulta purjeisiin korualalla<3 toivottavasti vanhalle tutulle menee terveiset tätäkautta!
  -henna-

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Mie pistän terveiset menee Hennalle. 🙂