Kev%25c3%25a4tasu Keltamekkofarkkutakilla1blog.jpeg
Blogi

KEVÄT ON TÄÄLLÄ!

 

Postaus sis. kaupallisia linkkejä,
nämä merkattu *-merkein linkkien tunnistamiseksi

Täällä päin on ollut todella lämpimiä kelejä (+15) ja se on tarkoittanut sitä, että voinut heittää kesäisemmät vaatteet päälle. Ja mä oon valinnut päälleni keltasta, koska se vaan sopii tähän hetkeen niin sopivasti. Puuvillalegginssit vaihdoin kevyempiin viskoosilegginsseihin.  Haluan myös suositella näitä Elloksen farkkutakkeja* – nää on siis aivan parhaimmat. Multa löytyy tää vaaleansininen sekä vaaleanpunainen. Nyt myös pohdiskelen että ostaisinko vielä mustan kun Ellokselle on nyt keväällä tullut tuon värinen farkkutakki myyntiin*. Mut ihanaa kun saa keventää vaatetusta ja kevään kunniaks tilasin parit uudet mekotkin. Oisko siis vihdoin aika pienelle vaate-esittelyvideolle?

Mekko – Palmiina / Farkkutakki – Ellos / Legginssit – KappAhl

Oon ottanut ilon irti näistä lämpimistä päivistä eli toisin sanoen olen ollut terassilla. Aina kun siihen on ollut mahdollisuus, niin olen ollut siellä. Olen lueskellut, tehnyt töitä läppärillä (näinä hetkinä oon ollu ilonen että voin tehdä kotoa käsin töitä), liikuskellut kissojen kanssa ulkosalla, ihan vaan oleillut ja lepuutellut. Niin, sekä kironnut itikat alimpaan helvettiin. Nämä ovat siis myös saapuneet ja ovat todella äkäisiä.

Muita asioita jotka on saanut mut erityisesti tänään hyvälle tuulelle on se, että sain tehtyä valmiksi yhden kolmesta isommasta työkeikasta. Jeeeeeij!   

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *