Palmiina11.jpeg
Blogi

KESKELLÄ KESÄISTÄ VILJAPELTOA

Tällä viikolla oonkin tapellut flunssanpoikasta vastaan, jolle piti nyt loppuviikosta antaa periksi ja vaan levätä. Tein kyllä kaikkeni ettei tuo olisi tullut – juonut kuumaa teetä, syönyt tyrniä ja kaikkea muutakin C-vitamiinipitosta. Tällä viikolla kun ei oikein sopisi olla kipeänä, mutta hyvä että tuli tässä kohtaa, niin on pieni mahdollisuus parantua. Moni onkin töissä ja somessa valitellut flunssasta, joten osasin odottaa että varmaan itsellenikin tulee. Ollaankos siellä pysytty flunssasta erossa?
Mulla oli eilen todella erikoiset kuumehäröilyt koska kuulin ääniä. Ensiksi kuulin ihan selvästi miten mieheni huhuili mua nimeltä, mutta kun huutelin hänelle takaisin – en saanut vastausta. Toinen tapahtui sitten myöhemmin ja silloin olin kuulevinani Siirin vaativaa miurunaa. Ja ei, se ei voinut olla kukaan muu kissoista koska noilla on jokaisella niin omanlaiset äänensävynsä. Tiedänhän minä, että kuumehan se nyt asialla oli mutta silti siitä tuli sellainen jaiks fiilis, mut kieltämättä vähän hymyilyttääkin kun yhden kuvausmallin kanssa naureskelin ”kuulevani ääniä”. Kyseisen reissun aikana oli sen verran tuulista, että pusikossa rasahteli vähän väliä ihan kuin joku olisi liikkunut siellä. Tuosta ”äänien kuulemisesta” tuli meidän pieni inside läppä jolle naurettiin muutamaankin otteeseen. Ootteko te kuulleet ääniä? Heränneet kenties siihen että joku huhuilee teitä? 

Viime yö mulla meni vähän valvoskellessa kun pieni kuume piti mut aktiivisena. Mulla siis se paha ongelma, että jos kuumetta on vain vähän, niin mä pystyn suht virkeänä jos siis en tee mitään fyysisesti raskasta hommaa. En siis nytkään tehnyt mitään sen ihmeempää kuin kirjottelin kirjettä ja katselin Netflixistä Terminator Genisysin. Pakko sanoa, mutta tykkään Arnoldin näyttelijätyylistä ja varsinkin kun tuossa elokuvassa terminaattori on sellainen ”isämäinen”. Sieltä tuleekin uusi terminaattori elokuva ihan just ensi-iltaan ja luulen että käyn sen katsomassa. Hei, suosittele mulle sun lempparileffaa netflixistä!
Meillä oli joku aika sitten kirppispöytä ja koetin siellä myydä tommosta jalkojen lämmitintä. No, nyt kiitän onneani ettei se mennyt kaupaksi sillä tuosta on ollut suurta hyötyä itselleni kun kokoajan on  kylmä, vaikka olisi miljoonat vaatekerrokset päällä. Lisäksi Pirpana on tykännyt pötkötellä lämmittimen päällä kun se on päällä. 

Mekko – Palmiina / Korvikset – Tyypit / Tennarit – Zalando / Laukku – Furla

Tää mekko tässä on Palmiinalta teetetty mekko joka on ihan sama kuin KesäAlmakin, mutta tätä kutsun AurinkoAlmaksi koska keltainen ja koska tätä on vähän muutettu. Tää on kooltaan ihan sama kuin tuo aiempi mekko eli 3XL mutta tähän olen pyytänyt olka-helmaan 15cm lisää pituutta. Oon tykännyt näistä Palmiinan mekoista ja suunnittelenkin että ensi kesäksi teettäisin sinisen mekon tällä samalla pituudella. Kun tykästyy johonkin malliin, niin täytyyhän sitä olla sateenkaaren kaikissa väreissä eikö vain? Mut ihan loistava tähän alkusyksyyn – Kainon merinovillaine neuletakki tohon päälle, niin hyvin tarkenee. 
Ps. Itselläni oli lupa käydä tuossa viljapellolla ja muistuttasinkin kaikkia ettei kenenkään pelloille mentäisi ilman lupaa. Ja aina mennä niin, ettei tallo viljaa lyttyyn. Itsekin kävelin paikoilleen traktorin renkaanjäljissä. 

Viime aikoina on tullut istuskeltua ulkosalla ja tuijotettu tähtiä. Oon pohdiskellut lähiaikoina sattuneita asioita, joista yks sattui samaan aikaan Siirin kuoleman kanssa ja oon siitä vähän loukkaantunut. Se on pistänyt hiljaiseksi. Onneksi mun ei oo tarvinnut olla yksin, vaan ympäriltä löytyy ihania ihmisiä keiltä oon saanut tukea ja he ovat saaneet mielen myös kirkkaaksi. Että ei munkaan elämä kokoajan ole ruusuilla tanssimista ja ihanaa. Välillä elämä näyttää sen ikävämmänkin puolensa. Sen antaa hetken vaikuttaa, mut sit vaan nousee ylös, ottaa ryhdin ja antaa olla. Ehkä ajan kanssa asiat ratkee.  
 Nosta katse taivaaseen, sieltä leijun hiljalleen 

8 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Hei,kiva seurata aurinkoisia ajatuksiasi mm youtubessa! Sieltä siirryin blogi-sivuillesi.Minäkin nuhakuummeessa kotona, ja sinkkitableteilla sitä olen ajoissa aloitettuani saanut flunssanpoikasta taltutettua. Piristystä päätin hakea sivuiltasi, koska heleäniloinen olemuksesi on C-vitamiinia tähän nuhaolooni! Kiitos Pipsa, mukavaa viikkoa!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Harmi kuulla että sinäkin olit nuhakuumeesa. Toivottavasti meni nopeasti ohitse? Tuntuu että joka toinen henkilö on nyt jonkinlaisessa flunssassa, mutta tää on toki tätä aikaakin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *