Kukkismekko.jpeg
Blogi

KESÄN VAATEHAAVEILUT – PITÄISKÖ OSTAA VAI EIKÖ?

 

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Nyt se sitten iski muhunkin! Nimittäin innostus ostaa jotain uutta kesäksi. Mitäänhän en sinäänsä tarvitse ja kun suurimmaksi osaksi olen kotona, mutta silti on olo että kaipaa jotain uutta. Enkä tarkoita että tilaisin kauheat määrät vaatteita, vaan vaikka sen yhden ihanan mekon. 

Yläkuvassa minä Carita-mekon kanssa. Tätä samaista kuosia ei enää ole, mutta Ellokselle tulee joka kevät tähän Carita-mekkoon uudet kuosit. Itsellä koko 50/52 eli on todella reilua kokoa. Suosittelen ottamaan 1-2 kokoa pienemmän mitä normaalisti käyttää.  

Luottokaupasta eli Ellokselta bongasin paljon kaikenlaisia, esimerkiksi tämän kauniin hempeän kukkamekon ja multa jopa löytyy samantyyliset sandaalitkin kuin kuvassa. Lisäksi huomasin Elloksella mustan farkkutakin joka on samaa sarjaa noiden muiden takkien kanssa mitä mulla on. Niin oon nyt miettinyt että pitäisikö tuo mustan värinen farkkutakki kotiuttaa kans. Kerää vähän niinku koko väripaletti. Oon tykännyt tosi paljon noista farkkutakeista ja mustaa olen etsinytkin, niin mieli kyllä sanoo että osta, OSTA! Pitäisikö siis ostaa? Aiemmat värithän on siis vaaleanpunainen ja vaaleansininen. Keltainenkin löytyy mutta se ei ole samaa sarjaa noiden kanssa. 

Asoksen valikoimaa on tullut tuijoteltua jo pitkän tovin ja sieltähän löytyy vaikka mitä, kun kyseessä on nettikauppa missä on monen merkin vaatteita myynnissä. Ja tää keltainen pilkkumekko iski silmään, koska tiedättehän mut – jos jokin on keltasta, niin se iskee mun silmään ensimmäisenä. Lisäksi löysin Collusion merkkisen särmikkään mekon josta en ihan tiedä sopisiko mulle vai ei. Siis että onko ihan tyyliseni. Väreistä tykkään, luonnollisesti. Toinen minkä kans löysin on Simly Be merkin kukkamekko ja näen tuon niin stailattuna mun vaaleanpunaisen farkkutakin kanssa. Eikö vaan sopisi? 

Sitten mun pitää sanoa että Klingel on tsekkaamisen arvoinen! Oon tiennyt kyseisen kaupan olemassaolon mutta en ole sieltä juurikaan vaatteita ostanut, koska ne on olleet tylsänvärisiä. Mutta nyt on ihan eri ääni kellossa. Klingeliltä löytyy nykyään todella kivanoloisia vaatteita kuten tuo kuvan maksimekko. Näen jo sieluni silmin miten stailaisin tämän ja hihattomuuden kanssa tää toimisi hyvin kesäkuumalla vaikka maksipituinen onkin. Toinen mekko jonka pystyin mielessä stailaamaan on tämmönen maksimekko missä on kellertäviä, harmaita ja vaaleita palloja

Paljon siis ihania vaatteita taas löytynyt ja nyt pitäisi vain päättää että minkä sitä ostaisi, koska en ajatellut kaikkia ostaa. Ja ihana myös huomata, ettei mun vaateinnostus oo mihinkään varsinaisesti kadonnut, vaan uinunut tuolla jossain. Kenties hieman järkevöitynyt iän karttuessa, ettei ihan kaikkea ole pakko saada. Mut jos sä saisit päättää, niin minkä sä valitsisit mulle? Huomaa, että kommentointi onnistuu vain facebookissa. 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *