Bloginkesaasut1
Blogi

KESÄN 2021 ASUKOKONAISUUDET

Kun syksy on jo pitkällä ja kesä niin selkeästi ohi, koen että tässä kohtaa on hyvä hetki muistella mitä viime kesänä tulikaan puettua päälle. Itse olen vielä sellainen, että saatan jämähtää tiettyyn kokonaisuuteen muutamaksikin päiväksi, tai pestä välissä ja pukea taas päälle.

Kuvakollaaseissa olevat vaatteet vasemmalta oikealle:
1. EHTA by DreamCircus
2. & 3. Excuse My BonBon
4. Yours Clothing

Aika usein mun päältä löytää värikkäitä vaatteita. Mitä värikkäämpi, sen leveämpi hymy. Hauskin kesän asuista oli varmaan tuo Kainon lomalla -mekko joka muistuttaa suuresti Amppari -mehujäätä. Mun pitikin kuvata itsestäni sellainen asukuva missä olisi ollu mekko ja mehujää samassa. No, ensi kesänä sitten!

5. SHEIN
6. & 7. KAINO
8. Kude Design

Kesällä tuli pukeuduttua tummiinkin väreihin, kuten tuohon mustaan shortsiasuun, mikä ei yhtään kuulosta multa, mutta olen antanut mustillekin vaatteille mahdollisuuden. Joskus on hyvä käydä oman mukavuusalueen ulkopuolella. Tämä shortsiasu, kuten useat muutkin asut missä vain paljaat jalkani näkyivät, aiheutti kommentointia miten minun pitäisi piilottaa jalkani, koska ne ovat oksettavat. Jaloissani on lymfahäiriö jonka en anna haitata menoa eli kesällä kun yleensäkin on kuuma, niin menen jalat paljaana koska muuten läkähtyisin.

9. SHEIN
10. Yours Clothing
11. SHEIN (Läpinäkyvä sateenvarjo HAY, KATOKO)
12. Toppi Yours Clothing / Shortsit Ellos

Reposaari – tuo yksi kesän suosikkikuvauspaikoista. Idylliset puutalot, vieressä pauhaava meri ja upeat auringonlaskut. Mikäs sen parempi paikka. Muutenkin suosin asukuvien kuvauspaikkoina luontoa kuin kaupunkia.

13. Bonprix
14. & 15. Ellos (merkiltä Castaluna)
16. T-paita KappAhl / Hame Wiwi Design

Mikä asuista on sun suosikkisi?

2 kommenttia

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *