kes%25C3%25A4nodottelua3.jpeg
Blogi

Kesää odotellessa

Uuteen viikkoon ollaan taas lähdetty ja tällä viikolla on vappukin – meillä ei ole mitään suunnitelmissa joten ollaan varmaan kaksistaan ja suunnitellaan kesän hommia tuon pihan suhteen. Me nimittäin vedettiin pihalta viimeisetkin kukkaset pois, olihan ne kauniita mutta niin epäsymmetriassa muun pihan kanssa. Pitää nyt katsoa tuleeko tuonne mitään muita kukkaisia kuin amppeleissa olevia. Tykkään kyllä nätistä pihasta mutta se saisi olla mahdollisimman helppohoitoinen joten mitään isoa puutarhaa meille ei tule. Tehtiin me linnunpönttökin ja ollaan katseltu kun siellä on muutama pikkutintti käynyt tutkimassa oisko heille sopiva pesäyksiö. 
Mä vaihdoin mun huomisen vapaapäivän torstaille, ihan vain sen takia että siksi päiväksi on luvattu lämmintä ja aurinkoista joten haluan viettää sen terassilla. Josko tänä kesänä saisin nuo mun kalkkilaivan kapteenin koipeni vähän ruskeammiksi. Odotankin innolla tulevaa rusketusta kun ainakin viime vuonna ol mukavat rusketus iholla, tänä vuonna jos sen saisi tasaisemmin.

Tulin just salilta ja voi miten mukavalta se taas tuntuikaan. Vähän jännitin että miltä tuo kipeä jalka tuntuu mutta ei niin miltään. Eipä se kävellessäkään ole kipeä, että vain tuosta jalkapöydän päältä kun painelee niin kipupiste löytyy. Toivotaan nyt että menee itsellään ohitse, ettei tarvitsisi TAAS mennä lääkäriin. Sen olen huomannut ettei tuossa jalkapöydässä olekaan mitään nestettä kuten ensin luulin että se kipu johtuu siitä. Ringakin vinkkasi salilla että ens kerralla vois kokeilla 3kg käsipainoja. Sitten oon huomannut että mulla ei enää mene niin paljon aikaa tuon ohjelman läpikäymiseen kuin aloittaessa, Jeeeij!
Haettiin samalla Yoursin paketti kun siinä keskustan tuntumassa oltiin ja tuolla se nyt odottaa avaamistaan. Mulla kun on tässä miljoona muutakin hommaa jotka pitää tehdä pois alta, mutta sitten kun pääsen avaamaan paketin niin se tuntuu extrahyvältä kun on antanut hetken odotuttaa. Joten en osaa nyt tätä kirjoittaessa kertoa mekosta mitään, mutta etteköhän te siitä kuule viimeistään keskiviikkona. Voisinkin laittaa instaan pikkukuvan mekosta, kunhan sen tuolta pussista saan pois.

Mä innostuin viikonloppuna kokeilemaan tätä asukokonaisuutta mutta vielä ei valitettavasti ole sen aika, odotan innolla milloin tulee sen verran lämpimät kelit että täälläkin tarkenee. Torstaille se lupailee 16 asteen lämpöä joten ehkä silloin. Tää ihana maksimekko istuu nykysin päälläni vieläkin paremmin kuin vuosia sitten ja kun katselen vanhoja kuvia, niin ei voi sanoa muuta kuin huh huh. Kasvoista huomaa äärettömän hyvin miten oon muuttunut. No onhan tässä vielä remppaa jäljellä mutta suunta on äärimmäisen hyvä. Oon täällä hihkunut ilosta kun sain tuossa uudet painoenkatkin eli laskusuuntaan ollaan taas menossa – en nyt spoilaa etukäteen mitään lukemia, näette ne sitten taas ens kuussa.
Moni muuten varmaan huomasi että mä menin sitten valitsemaan ne molemmat mustat mekot. Olin jo hyvin varma että otan sen sifonkisen mutta sitten yön yli nukuttuani tuli taas epävarma olo tyllimekon palauttamisesta, joten katsoin rahapussiin ja totesin että otan molemmat. Ja eilen mulla olikin jo tuo tyllimekko päällä, oli se vaan niin ihana päällä – helma kyllä keräs nopsaan kissankarvoja, ihan kuin magneettina ois vetänyt niitä puoleensa. Samalla sitten kävin heittämässä loput Elloksen paketin sisällöstä takas palautukseen. 

 KESÄÄ ODOTELLESSA 

Maksimekko – Yours
Bolero – Yours
Laukku – Louis Vuitton

47 kommenttia

 • Anonyymi

  Ekaa kertaa luin blogiasi ja ihailen sitä kuinka uskallat ollat oma itsesi.

  Monet kommentoijat täällä ovat aika suorasanaisia ja tylyjä kun anonyyminä kirjoittavat ja enpä ole muiden ns. normaalikokoisten blogeissa näin ilkeää kommentointia nähnyt. Jotenkin tämä lihavuus innostaa ihmisiä kommentoimaan.

  Itse en plussakokoisena ikinä uskaltaisi kuvata itseäni blogiin saatika lukea arvosteluja. Ihmeen paljon ihmiset tykkäävät edelleen haukkua erilaisia/kokoisia ihmisiä. Kiitos siis tästä tsempistä jota jaat rohkeudellasi. Jokaisella on oikeus nauttia itsestään sellaisena kuin on.

  • viuhti

   No jaa, kyllä mä olen itse saanut kuulla vaikka mitä roskaa ulkonäöstäni ja koostani, vaikka olenkin ollut normaali-/ tai alipainoinen. Jotenkin laihan haukkuminen vain katsotaan hyväksyttävämmäksi…

  • Anonyymi

   Niin juurihan sanoin että erilaisia ja erikokoisia ei pelkästään lihavia haukuta. Tuskinpa kenenkään mielestä laihan haukkuminen on hyväksyttävämpää?!? Ei ainakaan minun mielestäni. Meinasin lähinnä että kommentoijien taso on sitä luokkaa ettei parempaa aihetta ivalle keksitä kuin ulkonäkö. Tosiasia on että kulttuurimme suosii laihoja ja sitä et varmaan voi kiistää kuitenkaan. Enkä nyt meinaa että lihavuutta pitää ihannoida mutta ennakkoluulot voitaisiin unohtaa kaikennäköisten kohdalla. Tässä vaan nyt pisti silmään juurikin nähä kokoon liittyvät kommentit yhtään väheksymättä laihoja ja heidän kuulemaansa ivaa.

  • Anonyymi

   Kyllä niitä normaalikokoisiakin haukutaan ihan yhtä innokkaasti. Ei välttämättä painosta, mutta kyllä aina jostain joku löytää sanottavaa, oli se sitten hiuksista, mielipiteistä, naamasta yms. Ei ilkeiltä kommenteilta voi kukaan välttyä, jos on vähänkään tunnettu netissä.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Valitettavaa on mutta kyllä kaikkia arvostellaan tänä päivänä, olit sitten hoikka tai lihava. Aina löytyy syy mistä voidaan arvostella. 🙁 En hyväksy kenenkään arvostelua, en ainakaan ilkeämielistä sellaista.

   Mutta itse en aio pelätä tuota arvostelua, aion olla oma itseni ja rohkeasti esillä. Vähät siitä mitä muut ajattelee, pääasia on että itse tykkää. 🙂

 • Anonyymi

  oot kyllä laihtunut melkoisesti:) mekko on aivan ihanan näköinen. sopii sulle täydellisesti:)

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No joo, ihan kivasti on kyllä laihduttu ja vielä tullaan laihtumaan. 🙂 Kiitoksia, mekko on kyl ihana. 🙂

 • Anonyymi

  Onpa tosi nätti asukokonaisuus. Vilkaisin nuo linkit entisiin kuviisi samassa asussa ja kyllä todellakin on eroa, valtavasti. Näytät nykyään upealta ja porinoissa oli niin paljon iloa ja energiaa ja mulle ainakin uudenlaista "hulluttelua", että voisin arvata, ettet vain näytä vaan myös fiilikset on tosi hyvät? Ihanaa kesän odotusta sulle!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, on aika kivasti eroa. Itse näen siis tossa rintamuksessa ja kasvoissa eron. 🙂 Juu, fiilikset on hyvät. 🙂

 • Anonyymi

  Oho, on kyllä tosi iso muutos verrattuna noihin vanhoihin kuviin! Hyvää työtä! Ja nätti asu myös!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Joo, kiva huomata että remppa on aiheuttanut tulostakin. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Tätä en ole pienentänyt, yleensäkään noita mekkoja joissa on takana nuo nauhat, niin en oo joutunut kiristämään.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Juu, tykkään kans. Se on niin ihana <3

 • Anonyymi

  Kesää odotellessa täälläkin. Ja niitä piha- ja puutarhajuttuja on kiva suunnitella.

  Teillä on tosi iso piha. Noissa viimeisimmissä porinoissahan kerroit, että teillä on nurmikkoakin leikattavana hehtaarikaupalla (eli kymmeniätuhansia neliöitä; 1 hehtaari on 10 000 neliötä, tiedoksi niille, joille on epäselvää, minkä kokoinen hehtaari on).
  Meidän tontti on vain 1000 neliötä, mutta riittää nurmikonleikkuuta siinäkin ainakin alkukesästä, kun leikkaaminen on tehtävä parikin kertaa viikossa.

  Itse suosin perennoja, vaikka onhan kesäkukkien kukinta-aika yleensä paljonkin pidempi.

  Muistelisin, että viime kesänä suunnittelit laittavasi pihaanne hortensioita; ovatko menestyneet?

  Ja taitaa se vappukin mennä puutarhahommissa. Haravointikin on vielä vaiheessa, kun on ollut niin kylmää ja tuulista.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Onhan tämä kivan iso. 🙂 Niin, tosiaan suunnittelin laittavani mutta en koskaan niitä laittanut. 🙂 Ja hyvä niin, sillä en halua mitään isoa puutarhaa vaan tosi simppelin pihan. 🙂

 • Anonyymi

  Voisiko jalkapöydässä olla hiusmurtuma? jalka-analyysi voi olla tarpeen niin saa sitten kengän pohjalliset jotka korjaa askelta 🙂 Mulla oli siis tuollainen murtuma, taidetaan kutsua marssimurtumaksi 😀 -n

  • Anonyymi

   Jalkapöydässä tai sitten muissa ohuen ohuissa luissa, jotka ovat ensin rasituksessa valtavan massan alla ja kun eivät pysty taipumaan, ottavat ja napsahtavat poikki. Ohuimmankin luun murtuminen koskee aivan kamalasti 🙁

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No kaikki on tietenkin mahdollista, ihmettelen kyllä että mistä sellainenkin on tullut kun en ole jalkaani rasittanut mitenkään erikoisesti. Eipä tuo kipu onneksi kävelyä tai salitreeniäkään haittaa mitenkään. Se vain tuntuu tietyissä tilanteissa. Olin itse ajatellut että se on jossain lihaksessa.

  • Anonyymi

   Jalkapöydän kipu voi myös johtua kireästä pohjelihaksesta. Lihas ei jousta, joten jousto tapahtuu jalkaterän pikku luissa minkä takia se kipeytyy. Pohjevenyttelyitä ja jalkapohjan lihasten kehittäminen on a ja o.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hyvä tietää tuokin, oon kyllä venytyksiä tehnyt ettei tulis mitään mut ehkä oon ollu huolimaton.

 • Anonyymi

  Sääret kannattaa laittaa itseruskettavalla voiteella kuntoon kesäksi. Teet hyvän ihokuorinnan ja sen jälkeen itseruskettava voide. Varot ainoastaan nilkkoja ettei tule turhan tummiksi. Kannattaa kokeilla! Mitä laadukkaampi voide sen parempi tulos. Samalla voit laittaa käsivarret, dekolteen jne.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No tää vois olla hyvä idea, saan nimittäin jonkun rusketusvoiteen testiin. 🙂

 • Anonyymi

  Kävin kurkkaamassa nuo vanhat kuvat ja tosiaan oli kyllä iso muutos tapahtunut.Onnittelut siitä.
  Kaunis on mekkokin, sopii sinulle hyvin.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, oon kyllä tyytyväinen muutokseen. 🙂 Ja kiva että löytyy tommosia kuvia mitä voi ees jotenkin verrata. 🙂

 • Anonyymi

  Parempi kuin itseruskettava on suihkurusketus! Kertaheitolla koko kroppa kauniin kullanruskeaksi. Tää on mun jokavuotinen ennen vappubileitä tekemä juttu. Suosittelen lämpymästi. Ruskettunut vartalo näyttää heti paljon hoikemmalle ja terveemmälle. Sopisi hyvin myös sinulle Pipsa!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No mä taidan nyt ensin testata tuon rusketusvoiteen jonka saan testiin. 🙂

 • @follower 678463525789921

  Wow, tää staili toimii ja ne Elloksen mekotkin edellisessä postauksessa, kun heitit housut pois. Heti istuu paremmin! Hyvää vappua!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hyvä hyvä! Mukavaa vappua sulle kans!

 • M-K

  Voi että kuulostaa hyvältä tuo salihomma, kunpa itsekin löytäisin samanlaisia hyviä fiiliksiä! Ja näytät mekossa upealta!

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Salitreenit on kyllä kivoja, et suosittelen kokeilemaan. 🙂

 • Aurinkokujalla

  Upea mekko ja sopii sulle tosi hyvin.
  Tuuppa käymään Aurinkokujallakin ja osallistu arvontaan.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, pitääpä tulla käväsemään.

 • Anonyymi

  Mulla tuli mieleen,voisko jalkapöydässä olla limapussin tulehdus, mulla on joskus ollut, ylipainoa tuopaa olemaan ja jalkapöytä jotenkin siitä ärsyyntyi. Aikaa on tuosta jo kyllä useampi vuosi, lääkäri tuikkasi kipeään jalkaan kortisonia ja sen jälkeen sitä piti voidella 3krt/vrk tulehduskipugeelillä, Felden-merkkistä oli se, mutta esim. Voltaren käy, ja molempia saa ilman reseptiäkin. Sitähän ehkä kannattaisi testata itsehoitona, että voitelisi muutaman pöivän kipugeelillä, kun vaiva ei kerran ole ainakaan vielä häiritsevän kipeä, jos siinä jotain pientä tulehdusta/venähdystä on, niin todennäköisesti helpottaisi noilla keinoin. 🙂

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitoksia, tuo voi hyvinkin olla mahdollinen.

 • Anonyymi

  Mten kukat voi olla epäsymmetriassa muun pihan kanssa? Aika karulta kuulostaa, jos pihalla ei ole yhtään kasveja eikä pensaita. Puita ette kuitenkaan kaataneet?

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No ymmärrettävästi et voi tuota käsittää kun et ole nähnyt pihaa. 🙂