Ellosasumaaliskuu1
Blogi

KESÄ TULEE JA NIIN TULEE MEKOTKIN

Kaupallinen yhteistyö – Ellos (sis. mainoslinkkejä)

Kevät kolkuttelee ovella ja mä sain valita Ellokselta* vaatteita, joten kuinkas muutenkaan kuin mekkoja. Mä oon kesät talvet mekkoihminen. Talvella käytän enimmikseen neulemekkoja ja kesäisin taas kesämekkoja. Nämä mun valitsemat mekot sopii hyvin kevääseen kun lämpötilat eivät ole ihan vielä niin kesäisiä ja näistä kaikista mulla on koko 54/56, mikä on mulla se peruskoko Elloksen vaatteissa.

Kun näin tämän pinkin mekon* Elloksella, niin en vaan voinut ohittaa sitä. Tuo väri on just oikenlainen pinkki ja mä rakastan yhdistään sen kanssa keltaista. Mekon kangas on paksu eli ei näy läpi. Näyttää myös että olisi kietaisumallinen, mutta ei ole. Lisäksi mekossa on leveät 3/4-pituiset hihat mitkä tulee itsellä ranteen kohdalle, kun pidän käsiä rennosti alaspäin + tässä on solmittava vyö.

Moni varmaan vähintäänkin hieraisi silmiään kun näki mulla tämän mustan mekon. Mulla ei yleensä mustaa nähdä, mut nyt kun näin Elloksella tämän mustan mekon*, niin mun oli pakko ostaa se. Ihan siitä syystä, että multa puuttuu tällainen ja oon jo hetken miettinyt että pitäisi sellainen olla. Vaikka vain se yksi ja ainoa kappale.

Tässä mekossa on pitkät hihat ja hihansuussa joustava kuminauha, joka on itselleni liian iso eli se pitää pienentää, tai vaihtoehtoisesti nostaa hieman korkeammalle. Mekon kangas on tosi miellyttävää ja paksua, aikalailla samanlaista kuin pinkissäkin mekossa.

Kolmanneksi valitsin tämän vaaleansinisen röyhelömekon* koska pidän väristä tosi paljon ja tuo röyhelö tuo hauskan lisän. Luulin myös, että tässä olisi samanlainen paksu kangas kuin pinkissä ja mustassakin mekossa, mutta ehei. Tässä vaaleansinisessä tuo mekon kangas on paljon ohuempi. Tässä on myös hihansuissa kuminauha ja se on omaan ranteeseen liian iso, minkä takia hihansuu valuu kämmenen päälle.

Mikä sun mielestä on näistä kolmesta parhain?

Mikäli olet suunnittelemassa tilaamista Ellokselta* niin käytä ihmeessä mun alekoodia PIIAMARCH23 millä saat -33% alennusta kalleimmasta tuotteesta (koskee valikoituja tuotemerkkejä) + lisäksi -5% alennusta ale- ja kampanjatuotteiden hinnasta. Alennus on voimassa 31.3.2023 asti, ja sen voi käyttää vain kerran.

2 kommenttia

  • Tiina Koivisto

    Tiina Koivisto

    Tykkäsin eniten pinkistä mekosta, kaunis hyvin istuva malli. Musta mekko on myös kauniin mallinen, ajaton perusvaate, tarvittaessa asustamalla moneen menoon sopiva.

  • Darja

    Darja

    Minusta myös Sinulle sopivimpia ovat pinkki mekko, jossa on myös ihanat hihat. Ja itse mustasta pitävä, toinen mekko siis tämä musta. Molemmat sopivat kesäpäiviin niinkuin juhlaankin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *