Sulo10.jpeg
Blogi

Kattavampi postaus Sulon tulosta meille – Coonielämää blogin puolella!

Aattelin vinkata teille että kissojen blogin puolella on isompi postaus Sulon saapumisesta taloon.
Sieltä löytyy enemmän kuvia Sulosta ja miten vanhemmat kisut reagoi tämmösen pikkukarvisen tuloon, sekä kuvia koko Halden Coon’s Å-pentueesta.

Kaikki on mennyt täällä oikein loistavasti – kuten kuvastakin näkee on tämäkin kissa valinnut unialustakseen mamman vaatteen. Myös muut tykkää nukkua mun tuoksuisen vaatteet päällä jos niillä on siihen pienikin mahdollisuus. Isommat kisut on myöskin hyväksyneet pikkuisen todella hyvin – täällä on välillä aikamoinen vilske kun tämä jakaa isompiaan. Aina aamusin ja iltaisin on sellaiset menot että huh huh. Sevin kanssa Sulo kaveeraa mikä oli ihan odotettavissa.

4 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  Kyllä on suloinen Sulo 🙂 Kiva lukea teidän nimimietinnöistä ja muiden kissojen reaktiosta.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Hän on ihanan söpöinen. Kiva ihmistakiainen. 🙂 Mut myös kissatakiainen. On Sevin kaveri ihan täysin. 🙂 Isompien kans ei oikein paini kun isommat ei siitä tykkää mut hippasjuoksuja heittää sit niiden kans. 🙂 Näistä jutuista on kiva pitää kirjaa. 🙂

 • Cerp

  Cerp

  Mä taas oon lukenut, että s-kirjaimen sisältävät nimet tuntuvat kissasta uhkaukselta 🙂 Kuulostaa siis sähinältä tai jotain. No, meillä on karvakasa, jolla on voimakas nimi, jossa on s-kirjain keskellä ja tyyppi sopeutui meille päivässä 😀 Löytökissana tuli meille parivuotiaana. Nyt meille on tulossa toinen vaavi, turkkilainen van suoraan kasvattajalta. Sen takia hauska lukea kissojen reagoinnista toisiinsa.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Itseasiassa se oikea sähähdys ei edes kuulosta S-kirjaimen äänteeltä vaan enemmän H-kirjaimen, jos siis aletaan tutkimaan noiden ääntämisiä sieluelämää. 🙂 Kerrohan sitten miten teillä otettiin uusi tulokas vastaan – jotkut ottaa samantien, joillakin taas kestää kauemmin. Riippuu niin kissoista.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *