Kainomerinomekko3.jpeg
Blogi

Kainon merinovillaisessa mekossa tarkenee

 

Tänään on joulukuun ensimmäinen päivä ja se tarkoittaa sitä, että joulukalenteri starttaa. Tosin tänä vuonna multa ei tule joulukalenteria youtubeen. Ihan vain koska en keksinyt riittävästi uusia luukkuaiheita, mutta myös siksi ettei mulla ollut riittävästi aikaa tehdä noin montaa luukkua. Halusin kuitenkin jollakin tavalla ilahduttaa teitä, itseäni ja monia muita, joten päätin tehdä jouluisen kuvakalenterin. Kyseinen kuvakalenteri löytyy instagramista mun valokuvaustililtä eli @valokuvauspiiav eli jos tykkäät ilahtua joka aamu jouluisalla kuvalla, niin tule kurkkaamaan. Lisäksi multa on tulossa oman instan puolelle pieni jouluarvonta, mutta en tiedä vielä tarkkaa päivää. Kuitenkin niin että arvontapalkinto ehtii aatoksi perille. 

* Olen opetellut juomaan kahvia enkä täysin tiedä onko se hyvä idea vai ei. Yritän tällä saada vähennettyä Nocon juomista.
* Aina kun mä valvon, saan Piipusta ja Sevistä seuraa. Molemmat tosin nukkuvat mutta seuraa heistä silti on, varsinkin Sevistä kun vie puolet mun pöytätilasta. *nauraa* Piipu nukkuu yleensä kamerareppuni päällä eikä mua haittaa. On vain söpöä kuunnella pienen kissan unituhinaa. 
* Olen vihdoin päättänyt että pidän lomaa 24.12.2020-7.1.2021 välisenä aikana. Tai ainakin yritän. Sitä varten pitäisi tehdä lista kirjoista mitä lainata kirjastosta. Ps. Saa edelleen suositella kirjoja. 
*  Aloitin vihdoin ja viimein Killing Eve -sarjan katsomisen ja siinä sivussa katson uudelleen Younger -sarjan jaksoja. Oon tässä säästellyt kaikkia jouluaiheisia elokuvia ja sarjoja lähemmäs jouluaattoa, vaikka normaalisti ahmisin ne tuosta noin heti kun julkaistu. 
* Mä en ole vieläkään ostanut kalenteria kun en ole päässyt niitä koettamaan miltä tuntuu käsissä. Ja kalenterin mä tarvitsen koska oon joutunut ens vuoden tapaamisia kirjottamaan post-it lapuille kun ei ole kalenteria minne niitä laittaa. Netin kautta hieman zoomailin että Sita Salmisen 2021 kalenteri näyttäisi kivalta ja sopivalta itselleni. Nyt vain mietin että tilaanko sen netin kautta tämän koronatilanteen takia. Olen tässä koettanut välttää ylimääräisiä, turhia menoja ihmisten ilmoille. Millainen kalenteri sulla on, mitä suosittelisit mulle?
Mekko – Kaino / Sukkikset – Snag Tights / Kaulakoru – Korusuunnittelu HennaK / Laukku – YSL
Tajusin jokunen kuukausi takaperin ettei mun vaatekaapista oikeastaan löydy punaisen värisiä vaatteita. Ihan pari hassua mutta nekään ei ole yksivärisiä. Samalla kun ilmat alkoi viilentyä, niin huomasin selkeän vaatetarpeen – tarvitsin pitkähihaisen neulemekon. Pienen tovin tuumailun ja tutkailun jälkeen päädyin tiedustelemaan Kainolta, että löytyykö heiltä viininpunaista neulemekkoa ja sain kuulla ettei valmiina ollut mutta räätälöinnillä voisivat tehdä. Jos Kainolta ei löydy valmiina sopivaa väriä tai haluaa valmistuotteeseen pientä muokkausta, oli se sitten pitempi helma, isompi koko tai mitä vain, niin Kainolta saa tosiaan räätälöintipalvelua edukkaaseen lisähintaan. Samalla tulee tukeneeksi suomalaista työtä ja pienyrittäjää. 
Tässä se sitten on. 100% merinovillasta tehty viininpunainen mekko ja pitkillä hihoilla. Nyt kelpaa ja tarkenee olla. Mekon koko on 2XL (sivuille lisätty hieman leveyttä) ja mallimekkona viime vuotinen Voimaeläin-mekko, mutta tehty Kainon Sylvi-neulemekon neulokseen. Värikin sopii tähän joulun aikaan. Kyllä kelpaa.

2 kommenttia

 • Marika

  Marika

  Kivan näköinen mekko. Varmasti lämmin. Minulla on ihan tavallinen ammattiyhdistyksen kalenteri ja ainiin… Tilasin puutarhakalentereita 2, toisen lahjaksi, toisen itselleni. Tai sitten annan senkin lahjaksi. Erikoinen aika, ihan vain kotona, töissä ja pikaisesti ruokakaupassa. Netin kautta kaikki pienet lahjat. Ei edes tee mieli kauppoihin. Voin sanoa suoraan, että korona kammottaa minua. Yritän suhtautua rauhallisesti ja järkevästi. Voimia Pipsalle, ihanaa, että osaat nauttia.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   Kiitti, on lämmin mekko. 🙂 Kalenterit on kyllä kivoja. Erikoinen aika on tosiaan, itelläkään ei tee mieli kauppoihin mut pakko siellä on välillä käydä. Itsekin pyrin pikaisiin kauppareissuihin ja suosimaan netistä ostelua jos on mahdollista.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *