Tampere3.jpeg
Blogi

Joulukuun eka – matka kohti jouluaattoa

Joulukuun ensimmäinen päivä eli on n. kolmisen viikkoa jouluun joten tänään voitaisiinkin tuunautua valmiiksi joulutunnelmiin – nimittäin kuuntelemalla Jouluradiota! Tää on mulle ihan uus tuttavuus vaikka on ilmeisesti aikaisempinakin jouluina ollut toiminnassa. No okei, mä en ole aikaisempina jouluina ollut mitenkään erityisen joulumielinen vaan päinvastoin. Nyt onkin ihmeiden aika kun olen näinkin joulufiiliksissä, että kokoajan hyräilen jotain joululaulua ja olen laittanut joulua tänne kotiinkin. Olen edelleen sitä mieltä että tämä nykyinen asumismuoto on muuttanut mua.

Olen tässä myös miettinyt oman pikkujoululahja arvonnan laittamista blogiin mutta vasta sillä viikolla kun on jouluaatto. Ajattelin muuten pitää sen viikon blogilomaa – keskittyä ihan vain joulunviettoon, sen laittamiseen ja muutenkin rentoutumiseen. Itse en ole innostunut tekemään joulukalenteria vaikka sellaista on multa jo varmaan parina jouluna pyydetty, mutta onneksi on muiden bloggaajien joulukalentereita joita voi ihastella ja osallistua jos siltä tuntuu.

Muissa blogissa onkin alkanut kivat joulukalenterit ja aattelin vinkata muutamat joita itsekin seuraan:

9 kommenttia

 • Anonyymi

  Anonyymi

  "Mut isännän kissa allergia tuli ainakin selväksi kun käytiin kissatalossa, ni täähän meinas saada jonkun hengenahdistuskohtauksen siellä. Ja sitten kun testattiin et miltä se tuntuis kun menee asuntoon jossa on yksi kissa. No sielläkin alko silmät kutisee ja vuotaa, joten ei. Ja päätettiin et kun kerran kissasta tuli noin, niin ei aleta koirastakaan testailemaan kun testituloksien mukaan koiralle vielä enemmän allergisempi. Mut ainakin mitä ollaan tuolla noita kahta rotikkaa käyty kattoos ni sama reaktio tulee, kun tuon yhdenkin kissan kanssa. Se vielä jää kokeilematta, miten reagoi jos koira on ns. allergiavapaa. :)" muistelinkin että joskus oli puhetta että miehelläsi on allergiaa niin haluasinkin kysyä miten allergia helpottui niin paljon että pystyitte ottamaan usean pitkäkarvaisen kissan? Ystävänikin haluaisi lemmikin vaikka on allerginen.

  • PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   PipSa / Piia Viena - Värikäs Elämäni

   No sitenhän se, että ei se mies ollutkaan kissalle allerginen vaan reagoi johonkin muuhun. Ei ole saanut omista kissoista mitään allergista reaktiota. Eikä siitä eräästä naapurin kissasta jonka perusteella aloimmekin epäilemään että onko mies sittenkään allerginen ja etsittiin ne allergiatestin tulokset ja kissa oli pyöreä nolla. Kun alettiin siis ihmettelemään miksi tästä naapurin kissasta ei tullut mitään allergiareaktiota. No siksipä juuri kun ei ole kissalle allerginen.

   Eli jos ystäväsi on käynyt allergiatesteissa ja sen mukaan on kissalle allerginen, niin ei kannata ottaa. Siedätyshoidosta voisi olla apua, en ole itse kokeillut tuota mutta olen kuullut että siitä olisi ollut apua.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *